66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65По-скоро ще ви изметем от площадите, със счупени глави, отколкото да позволим оставка на Борисов, предсрочни избори и служебен кабинет на радев-решетников.

65

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че 2019г. БВП-то е най-високото за всички времена, но това се дължи най-вече защото сме в ЕС, т. е, важи за абсолютно всички източноевропейски държава, пред които ние навремето сме били. В тоя ред на мисли, най-голяма заслуга за това има Костов, тъй като той подписа предприсъединителните договори, или с други думи, ефекта от едни реформи се усеща след няколко години, а Борисов за 12-13 години не направи нито една реформа, просто усвои едни пари.

64

Анонимен

преди 3 години

Какви 6000 души бе, ДБ спечели 6 големи района в София, а това беше много преди да се видят кирливите ризи на властта. Тоя май е слънчасъл.

63

Прожектор

преди 3 години

Точно това е причината да бъдем предпазливи в оптимизма си. Защото ламята, подобно на приказката, има много глави. И на мястото на всяка нейна отсечена глава се появява друга. На мястото на една мутра се появява веднага Учиндолска или друга такава.А още по-зловредни могат да бъдат "образованите се" глави на същата ламя. Достатъчно е да погледнем настоящите електорални нагласи.https://mediapool.bg/alfa-risarch-slavi-trifonov-i-db-iztlaskvat-dps-do-peto-myasto-ako-izborite-sa-sega-news310589

62

Анонимен

преди 3 години

И да подаде и да не подаде оставка пак него ще изберем на изборите. Вие си протестирайте, демократично е.

61

Време за промяна

преди 3 години

Този на снимката, той ли ви е социолога. Или без снимка на Бойко не можете?А за "големите успехи": При вече трети мандат на Бойко си оставаме най-бедната държава в ЕС. Хората излязоха на улицата, защото вече им е ясно, че докато не се оттървем от крадливата гербаджийска дружинка няма да се отлепим от дъното.

60

Анонимен

преди 3 години

Ще подаде, ще подаде!

59

ЦИНИК

преди 3 години

Бря койна на нас за нящо?30годин си праат кот си искат.И продължават.Тъкмъс малко нящо са закрепи айде пак протести,избори,щуротии.Аман бре!

58

НЕКОЙ

преди 3 години

Онези, отвъд океана, се биха южняци срещу северняци и направиха държава. Днес трябва да се бием герберасти срещу нормални хора, за да имаме държава.

57

Протестите

преди 3 години

направиха всичко възможно да се компроментират сами, като показаха най-пропадналите си последователи, блокирали центъра на столицата и затрудняващи живота на доста по-многобройната публика. Нормално по този начин те прекъснаха връзката си с гражданите, чиято подкрепа всъщност е единствената храна, за протеста. Затова именно правителството направи всичко възможно те да бъдат показвани възможно най-подробно по всички медии.

56

до 51

преди 3 години

Не се и съмнявам - на дървена глава, паве подхожда за дружка

55

zombirane

преди 3 години

налице е мобилизация на безпрецедентна пропагандна машина, с около 30 хиляди и повече участници, вкл. националните телевизии,за да докажат на хората колко е велик лидера им, без него и партията му няма държава, протестите не дават алтернативи, социолозите им пригласят и представят измислени резултати от проучване, лошото е че всичко се плаща с огромни пари от данъците на българските граждани, тоест хората сами си дават пари, поради липсва на контрол на харчовете, да бъдат подвеждани и лъгани

54

Анонимен

преди 3 години

Абе този социолог на коя планета живее?И не е ли бивш комунист,макар,че бивши комунисти няма,напр.ББ си е все такъв-отвътре червен,от вънка син.

53

Анонимен

преди 3 години

Това ли е социологът на снимката?Бреййййй,тоя и социолог станал.А бе направо е извънземен.Вече не останаха титли,които да не притежава светиня МУ.

52

До 51

преди 3 години

Такива сме ги виждали много. Стой си в *** и не се излагай.

51

Анонимен

преди 3 години

до 50Так съм ги намразил тези гробари, че някой ако ми спомене, че е... - ще му светя маслооото,

50

Анонимен

преди 3 години

до 48Гледай да не се върна, да ти покажа! С паветата сме си първи дружки, а с молотооов - любов от пръв поглед...Като се върна от чужбина, ще питам вожда ви, що съм там и защото още не е в затвора по направление...

49

Анонимен

преди 3 години

Няколко хиляди заблудени оФце... не може да определят кой и как ще управлява държавата...Факт...

48

Анонимен

преди 3 години

до 45В този живот на никой не съм правил компромис, мирогледа аз ще ти го сменя - сенки тупортакис - примерно! Каквото си избереш, пожелание на клиента, нали? Тъпаааци, радвайте се, че има корона, иначе досега да сме се върнали и да сме ви измели с все багажа, както сме ви набрали с годините - мъка ви....

47

До 43

преди 3 години

Ти чий търсиш в чужбина ,а си буташ гагата тука