91

Анонимен

преди 3 години

И да добавя, че протестърите имат голям късмет. Ако бях на мястото на ББ в момента в който започнаха да посягат на правата на другите, да блокират градове и пътища, щях да ги потроша от бой, арест на смрадливото трио и съд за подстрекаване към насилие и размирици. За 3 дни щеше да се реши проблема. Импийчмънт за Резидента. Браво на Макрон, така се прави. Жълти жилетки, черни жилетки, бой до посиране и ред, ако трябва със сила.

90

Анонимен

преди 3 години

Не съм гласувал за ГЕРБ никога. Не се е появил политик на нива държавник и партия която не е свързана с БКП за да гласувам, но!. Но, това нещо дето сега му викат протест е пълен тЪшак. БСП комунисти + Неолиберссти ***+платени от Олигарсите бабаити. Целия тоя тюрлю гювеч, начело със смрадливото трио, водени смело от Резидента на РФ с вдигнат юмрук тип Че. Първо изфабрикуваха компромати после си ги представят за истина. Ще събарят правителство чиито мандат изтича след 6 м. Пълни ***...

89

хаха

преди 3 години

До Неграмотност *** си като на слона г*зъ,земи се скрии някъде че само се излагаш

88

Неграмотност

преди 3 години

Цитат: ...когато по думите му цифрите са били изкуствено "надути".Цифрите не се надуват. Цифрите, които са в масова употреба, са 10 на брой и служат единствено за съставяне на числа. В случая този не знае какво точно трябва да каже и го замества с цифра. Вероятно има предвид броя на хората на протестите, а може и нещо друго. Неграмотността му е попречила да го каже правилно.

87

Анонимен

преди 3 години

До ти си фатална грешкаКой Божков? Оня ли, дето Боко и ВлаТко Бездомник си отглеждаха години наред????"Забравили" да му приберат милиони данъци от комар?????Малеееееееее, комуниста си е комунист - независимо, как си е кръстил партийката!Така ти отърва, ама си крива лопата

86

дръж здраво бръснича

преди 3 години

Хубавите работи - бавно стават.Сега на изборите ще изритаме мутрата от президентството и ще се укроти тайфата.Проблем остават докторите които блокираха икономиката и оставят хората на улицата.Тези които се надяваха на сезона ще посрещнат зимата без пари. Те ще бъдат гладни и ще имат нужда от помощ.Всъщност протестите и непрекъснатите искания целят изтощаването на държавата и гладна зима, за да могат да ползват жертвите си за коварните си планове.

85

пенсионер

преди 3 години

До Фатална грешкаОмръзна ми да слушам,че ''отъркаляните в Хайна политици и порочната система,''трябва да се смени и никой да не казва как и кой ще направи това!Всички подбудители на протеста са до гуша в тези л...а и използват младите като масовка за да се докопат пак до властта!Кои сте?

84

ти си фатална грешка

преди 3 години

искате БКП и Божкав

83

Фатална грешка

преди 3 години

Фатална грешка е да си мислите, че протестиращите са за БСП, МаяМа, *** и т.н.Протестът е СРЕЩУ отъркаляните в Хайна политици и порочната система, която те от десетилетия наложиха. Система, която ги храни обилно, независимо дали са управляващи или опозиция!Сегашните управници са "черешката" на тая система, защото най-продължителен период управляват - лъсна всичко!Кажете на хората едно "извинявай" и се оттеглете с достойнство! Няма да се получи, ясно е!На ход сме

82

Анонимен

преди 3 години

И герберите е вече време да ходят при червените си бабички!мина им времето на мутро-управниците, трябва да отстъпят на новото поколение което и макар без опит трябва да получит своя шанс!

81

Песимист

преди 3 години

Комунистите , които искат да бутат Бойко първо да отворят досиетата. Второ , да се види кой организира този протест и къде го сърби- пак гладни комунисти, които не искат да изпуснат европейските пари. Жалко за заблудените млади хора , но чувам , че и те са деца на комунисти.

80

Бачо The real one

преди 3 години

До АнонименИма един Бачо с коментар 43, който плагиатства. Папагалите са красиви птици, но когато е част от манталитета на човек, е смешно.....

79

Гледам Тв

преди 3 години

Четох изчисленията на този господин, че в понеделник имало само 407 протестиращи. Не това е проблем, а че на следващите избори за ГЕРБ ще гласуват само 407 000 избиратели. Но народната любов към Слънцето ББ истина.

78

НФСБ

преди 3 години

92 Пред НДК има пункт за Петицията срещу блокадите на кръстовищата, аз там се подписах вчера, идете и защитете правата си сами защото Борисов с неговата нерешителност и притеснения дава възможност на руските шумкари по кръстовищата в центъра да тормозят народа! Не го критикувам той е такъв по природа и свърши много за България и още може да свърши като примиер в нова коалиция с ОП!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Сами са си виновни!

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Ми нали туй викам, бре! Да са сабиреми 50-100 000 парчета и да ги СМАЧКМАЕ. То в олелийта няма са разбере кой кого и ... ша са разминиме и няма на съдят продажните съдии!

75

Анонимен

преди 3 години

Искаме аз и моето семейство да се подпишем против блокадите. Къде е пункта? Ние също имаме права! Не само онези мършюляци дето са се натръшкали по кръстовищата!

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Гаварит на Булгарски, родъотстъпику!

73

НФСБ

преди 3 години

На изборите напролет ОП ще са трета политическа сила с повече народни представители, сега основния въпрос е кабинета да изкара успешно пълен мандат, каквото е и желанието на голямото мълчаливо мнозинство от народа ни! Ний за тях сме тук и ТЯХ защитаваме от мафията на " ПРЕХОДА", която ще получи ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ГРАБЕЖА ОТ 90 те години.

72

Анонимен

преди 3 години

Само ще ви кажа, че благодарение на ПЕЕВСКИ, няма мафия, каквато имаше преди! ТОЙ я съсипа, почти еднолично! Дали ще е бойко, радев, па даже и божков да е на власт, пеевски е този, който ще оправи нещата накрая. АМА ВИ СТЕ ***! Обиждате го! Ама ХАК ДА ВИ Е1