44

Анонимен

преди 3 години

Има разбира се,предните ги способства Дарик радио, и днес има млади и глупави хора,които се употребяват,няма я добрата воля или и тя е подменена с дунапренови глави.

43

Тоягов

преди 3 години

Очакваме най после закон от парламента и пълна ревизия на прехода!Бойко ,Гешев и Цацаров са на ход,ако Герб не е продукт на БКП- БСП - Путин!

42

бай Иван

преди 3 години

"Превратаджиите" от БСП,създадоха СДС начело с другаря им Костов.В СДС се пребоядисаха част от БСП,пуснаха си бради за камофлаж и започна голямата кражба .Помним "Синята мъгла,мистър 10%,РМД и т.н.След като окрадоха всичко,Иван Костов разтури СДС.Част от СДС отидоха отново в БСП с " добре свършена работа" като лидерката Корнелия Нинова.Резултата- комунистите оядени милионери,а народа гладен,беден,принуден да им продаде земеделската си земя и парцели по море и планини.

41

едно от мишлетата

преди 3 години

Осем милиона мишлета. Помните ли как се подиграваха на хората?ДС направи СДС за да може да оглави недоволството.Нека си спомним че главния редактор на в Демокрация (Вестника на СДС) беше Болен Сидеров. Корнелия Нинова бодра приватизаторка, сега е начело на БСП.Нищо не се е променило. Тогава демонстрираха СДС, сега пак СДС.

40

наблюдател

преди 3 години

Всъщност демокрацията изисква разделение на властите.Законодателна - Изпълнителна - ПравораздаванеОчевидно Радев не разбира нещата така и пренебрегва многократните предупреждения че е един от нас и вместо да се обожествява, трябва да разбере че освен него има и Законодателна власт.Аз виждам в протестите незрялост. Те би трябвало да протестират срещу това че Радев си позволява да коментира правораздаването.

39

Анонимен

преди 3 години

Нито един случай народа не е излезе да защитава собствения си интерес, а винаги се пали да защитава интереса на другите и след това е недоволен ,че тези които е защитил не се занимават с неговите интереси, но това си е типично за българския нрав така че е нормално нещо за нашите географски ширини.

38

православен патриот

преди 3 години

Разбира се че има прилики !!!! Сега борбата е срещу диктаторската хунта на гербофашистите !!!!!

37

един от някъде

преди 3 години

Аудиторията тук е супер- само че си личи отдалеч социалния статус на всеки коментатор. Преживях това през миналия век, помня едно хилаво студентче- носът му сополив, но...протеже на ЖЖ(Бог да му прости), казва се ЕКошлуков- СДС го прати в Америка, помня и друг - специалист по буболечките, професор...ХОРА- не се заблуждавайте, СДС от 90 си е чисто ДС проект, идеята на Политбюро се е реализирала- ДА ОСИГУРИМ ДЕЦАТА ...ВНУЦИТЕ ...ПРАВНУЦИТЕ.....ДОКОГА ЩЕ СЛУШАМЕ ??

36

Анонимен

преди 3 години

До До 18А ти знаеш ли, господине, какво означава фактически фалит?

35

до 33

преди 3 години

Не разбрах какво общо има с темата ,но както и да е .Дълга има ясна доходност и тя е гарантирана, това което е опитваш да кажеш е че дори да имаш доходност върху инвестицията може падането на долара да е по голяма и по този начин да се загубиш от стойността спрямо инвестиция в друга валута.Но това може да стане ако света се откаже от долара като интернационална валута, но трябва да има друга интернационална валута да замести долара.Но е вярно ако направят хиперинфлация дълга ще намалее реално

34

Анонимен

преди 3 години

НЕ! Онези бяха антикомунистически, тези са марксистко-лрнински леви протрсти организирани от уж дясната партия ДБ.

33

До 33

преди 3 години

Другарю за пореден път доказваш колко си ***, ти сам си оборваш шизофренните теории - ниска доходност имат само ДЦК с висок кредитен рейтинг, тоест това са ниско рискови инвестиции, най-сигурните възможни! Китай инвестират в тях, защото имат свободна валута, същото правят и страни като Саудидска Арабия да речем, те не търсят доход, а сигурност. И тук следва, че ДЦК емитирани от САЩ са едни от най-сигурните инвестиции, защото няма изглед да фалират, тоест да изпаднат в неплатежоспособност.

32

Кумка

преди 3 години

До НеАйде-айде, и тогава половината митингуващи бяха наясно на каква УС стипендия ще заминат, каква службичка в Бг-то ще получат и за колко време, къде в коя чужбина ще полланстват. Доста от нещата бяха нагласени. Но имахме илюзии и мечти, защото бяхме млади. Сега на тези *** някой е обещал, договорили са се, затова са навън. Българинът няма идеали, той си е прагматик. Да, съжалявам само, имаше няколко светли личности през 90 години. Блага Димитрова писателката беше сред тях.

31

до 23

преди 3 години

САЩ нямало изглед да фалират ....с тоя рекорден дълг може всеки момент да спрат да го обслужват. ама от де акъл да го разбереш ! междуддругото само *** инвестират в моимента а американски ДЦК при тази почти нулева доходност ...личи си колко разбираш от финанси .... 0

30

Анонимен

преди 3 години

80 -Народа прецени ,че не е редно партийците да взимат малко повече пари от тях , трябва да взимат повече най добре да им дадат по един милион.90 - Народа прецени, че въпреки, че имат милион не са грамотни да се справят с тях за това е добре да им дадат предприятия за милиарди.2020 не закачайте олигархията ни толкова се трудихме за тяхното благосъстояние, а сега някой е решил да ги съди.

29

бай Иван

преди 3 години

Червените тикви,вече без семки ,искат отново властта,страхувайки се от правосъдие за колосалната кражба през 90 те години,наречена преход..На явната кражба измислиха думата "Източване",а на новоназначените олигарси " Уважавани бизнесмени". А иначе са спецове по дезинформацията за заблуда на наивниците като " Барселона,пачки,кюлчета..." Утре може и диаманти да сложат на Бойко в Министерският съвет! Това е практика,заучена от милиционерските школи на ДС,прилагана успешно през "Зрелия социализъм" н

28

Анонимен

преди 3 години

До .!.Само простия човек, могат да го лъжат, защото той самия го позволява и иска, а вече да си горд че те лъжат си е висша форма на глупост.

27

До 23

преди 3 години

САЩ продават държавни облигации и Китай ги купува, защото те са сигурни, тоест преведено за червени неграмотници като теб, китайците знаят че САЩ не са фалирали, няма изглед да фалират и инвестират в тях. Фалит *** е когато не можеш да си ослужваш дълговете! А икономиката на САЩ си работи на пълна пара, ти просто не разбираш как работи съвременната икономика, защото мозъчето ти е промито с червена пропаганда. Китай бил собстевник на САЩ, защото киайска фирма била подизпълнител на американска?

26

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!Шайката в затвора!

25

бг смешки 2

преди 3 години

нищо общо няма разбира се . протестите тогава си бяха в една или друга степен дирижирани особено 1997ма . през 2013та също бяха платени . естсвено простият народ нищо не може да зацепи както тогава така и сега . сегашните протести НЕ СА платени но българите не знаят на кой свят са и отново не могат да разберат какво се случва...но както са казали хората *** народ - слаба държава ....