10

Пич от класа

преди 3 години

21-вото ; див секс с Михаела

9

Мен

преди 3 години

Загубих 30сек от живота си заради тази глупава статия.

8

Анонимен

преди 3 години

До 10Това е последното за което ще тръгна да съжалявам. Но виж да си изкараш живота в бързане на лиги, готвене на манджи и гледане на деца може да съжаляваш.

7

Анонимен

преди 3 години

Не сте родили поне 10 деца.

6

Анонимен

преди 3 години

Бе има резон. Доста концерти съм пропуснала щото ми са досвидели парите ( и на доста съм ходила естествено). Изпуснати шансове за пътувания по същата причина. Червеното червило е въпрост на вкус, а на приятелите си обръщам адски достатъчно внимание.

5

съжалявам, че нямам

преди 3 години

По тая логика излиза,че трябва да съжаляваме,че сме нямали пари да си купим дрехата дето сме си харесали като сме й видели цената,не сме отишли на почивка на Карибите за която сме мечтали цял живот,защото връщаме ипотечен кредит. Това с червилото пък беше най-голямата глупост. В градския транспорт как да си червисана,рейсът да завие рязко и да ивцапаш нечие яке ако си стоял прав. Тогава ще съжаляваш,че нямаш собствена кола или нямаш пари за такси. Ако си богат,,приятели" бол.

4

Анонимен

преди 3 години

А също така какви "късметлии" сме че преживяхме най голямата ИЗМАМА в историята на човечеството - Ковид 19

3

Анонимен

преди 3 години

Много от тия неща не зависят от нас. Особено ако са свързани с околните. Тръгнем ли да ги изпълняваме според статията, става лошо.Животът не е толкова *** - да щракнеш с пръсти и да кажеш примерно "разделям се с този и онзи" и изведнъж всичко става цветя и рози, само малко решителност е трябвала. Далеч не е толкова лесно.

2

x

преди 3 години

Приятели няма. Само интересчии и сметкаджии.

1

21во нещо

преди 3 години

Гласували сте за Герб!