39

ядрен взрив?

преди 3 години

До АнонименКъде е радиацията?

38

мижи да те лъже

преди 3 години

До Хе хе хетърчи лъжи! БТ заяви през Възродителния за убити от рекоширани куршуми в облаците

37

Анонимен

преди 3 години

Това си е точно яядрен зрив !

36

Анонимен

преди 3 години

До Хе хе хесега гледах други снимки,има цели изчезнали сгради, също и метални скелети от сгради,без бетона и друг материал,сякъш материала е изчезнал или е станал на прах.Ужас!

35

Хе хе хе

преди 3 години

До Анонимен Пожелавам на някои всезнаиковци ,да подпалят амонит или амонитни съединения и да чакат да се взриви нещо . По скоро второто пришествие ще дойде ,отколкото да има взрив . Елементарни неща ,от казармата ,ама де я, някъде потурчена?

34

Анонимен

преди 3 години

До Бих повярвал Елементарно ! Без взривател ,детонация, амонита не може да избухне никога . Пък и Израел е наблизо .Щом Ливан дръпне напред , я гражданска война , я взрив ,я съседа ще ги нападне ,под някакъв предлог ...Очеизвадно е!

33

сокол

преди 3 години

Добре че Израил е близо- ще окажат хуманитарна помощ...Имат добра медицина,персонал обучен.

32

Гробище

преди 3 години

Ясно е това газова бутилка

31

Анонимен

преди 3 години

"Пристанищната инфраструктура е напълно унищожена преди експлозията портът можеше да приема годишно 3 000 плавателни съда, там имаше 16 кея и товаро-разтоварни площадки, както и и военноморска база на ливанските ВМС."а и на пристанището и на ВМС и на столицата им и на жителите и на жилищата им.Това най-вероятно е атентат.

30

Анонимен

преди 3 години

Сега прочетох,че неотдавна(през Януари) е имало смяна на правителството там,а и протести,може и да е политически атентатБейрутчани са останали без пристанище.

29

Анонимен

преди 3 години

И аз си мисля,че е бомба,от пиротехниката не се образува чак такава мощна взривна вълна,нито такава гъба,като при ядреното оръжие.За различните 3-4 цвята на дима пък е отделна загадка.

28

муспи

преди 3 години

Правилно другари, вичко може де е, само не е еврейски тарикатлък.

27

Като не се

преди 3 години

Учат от нас!Ние нитратите направо у рекуто!20сетина крави фира,ама това е нищо!

26

до 22

преди 3 години

До 22 АнонименСлучайно прочетох какво си написал. Не знам за английския ти, но да не знаеш, че на български няма дума "медий", а се пише "медии" означава, че си доста неграмотен. Друг момент е, че ако смяташ, че всички медиЙ на английски са самата истина, значи си по-зле и от членовете на някаква секта. Това е върхът на наивността.

25

Калоян

преди 3 години

До АнонименБраво, Виждам че си специалист...Знаеш кой ще обвинят, сигурно знаеш и кой го е направил. Затова си анонимен..прикрит. Действай сега е твоето време..Поздрави

24

kirasirrav

преди 3 години

Подобни случаи има (например в Опау ) и т.н. При определени условия (температура, налягане, понякога и катализатори) в нитрата започва реакция която може да доведе до взрив или примерно да се превърне в нитрит който е още по-избухлив. Напишете в гугъл взривни аварии с амониев нитрат и четете. Впрочем няма никаква нужда от някакви детонатори и други експлозиви за да го задействат, но в тези райони нищо не е изключено.

23

Богомил

преди 3 години

До БогомилПредходният ми пост да се счита адресиран до "образованият" Анонимин 22.

22

Богомил

преди 3 години

До АнонименПърво научи родният си език и после някои чужди.

21

Анонимен

преди 3 години

Израел и хабададжийте що си мълчат по темата?!?! В тия "случайни" аварии винаги има пръст някой от ония с кепетата на тиквите...

20

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 12 Те ливанците са като нас. Все някой друг е виновен.