28

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е съзфаден в лабораторията, Солзбъри, Англия. Същата дето произвежда забраненото вещество " новичок" и даже експериментира върху хора. Пуснат е в Китай от английските и американските служби с цел да унищожат икономиката им но поради плиткоумие не допускат вероятноста да се върне при тях както и стана.

27

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е китайски , лабораторен . Целта е Китай да стане супер силата на планетата. Няма да и се получи. Те само японците ще я опънат , ако им дадът шанс. А бай Дончо ще ги излекува завинаги.

26

Анонимен

преди 3 години

До анонимен #32 Напълно вярно изказване, по отношение на създаването му. Като добавим, бумът на икономиката само на тази страна, пъзелът се нарежда . Всички други страни са в нокдаун, само китайците отбелязват голям финансов растеж!

25

НФСБ

преди 3 години

32 Прав си, щатски глобалистки " учени" са помагали на ККП за създаването на тази " ваксина", отгоре на това САЩ са финансирали част от разработките, като не са имали никакъв контрол върху ситуацията- има записи на от 2015- 2016г в които администрацията на Обява е била предупреждавана за тази " деликатна" ситуация! Тези и други записи са обект на въпросното разследване в Сената

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Не са го създали китайците сами,а с помощ от американски учени,от разни спонсорирани от глобалистите лаборатории.

23

Анонимен

преди 3 години

Да бе, да! Китайците са го създали и сами са си го пуснали да се заразят! Те ако са толкова без мозък нямаше да са икономика номер едно в света.

22

Анонимен

преди 3 години

Има и клипове с Бил Гейтс,който си признава,че ТЕ били създали всички вируси,грипове и споменава коронавирси,които пускат. Лабораторията в Ухан се е издържала от кръга около Бил Гейтс. След тези негови самопризнания,съм изумен,че вече не е в затовра. В клипа говори,че си правят опити с генетиката на хората,които имали т.нар ген на Бога т. е. имат развита вяра и духовност. Това е все едно доктор Менгеле да е възкръснал и започнал терор срещу всички хора.

21

Анонимен

преди 3 години

До КумкаМне бяга се в страна където знаеш, че можеш да говориш совободно.

20

Кумка

преди 3 години

До Ако е вярноГлупости. Очевидно УС търси кого да захапе и да вини, защото народът му скоро ще започне революция такава, че руската ще е нищо в сравнение. Такъв глад и корупция има в УС в момента. И разбира се Китай им е виновен + че продължават да произвеждат и да търгуват въпреки всичко)

19

НФСБ

преди 3 години

Нека да видиме какви ще са резултатите от Сенатското разследване в САЩ, там доказателства струва ми се ще има. Моето мнение е, че китай има мотив и ресурс да създаде такова био оръжие, още повече китайците са използвали с доста задкулисни и нагли приоми щатски грантове ( по време на Обама) за разработки на " ваксини" в китайски лаборатории, най голямата от които е тази в Ухан- в непосредствена близост до " мокрия" пазар. Разстоянието е около 2 мили между тях, това е военна лаборатория

18

Кумка

преди 3 години

До анонимен с въпроса защо не е избягала в Русия.Бяга се в страна, с която твоята страна НЯМА споразумение за връщане. Очевидно Китай и Русия имат такова, а Северна Корея и Русия нямат, та много от Северна Корея бягат в Русия ако не успеят в Южна Корея.

17

Ако е верно

преди 3 години

И ако се докаже тива, китай ще бъде изравнен със земята и ще остане спомена за него само в учебниците по история.Помнете ми думитеИ пърл харбър.....като пример...

16

Анонимен

преди 3 години

До ПетровА ти кой беше, че не мога да се сетя?

15

Петров

преди 3 години

Тази е толкова вирусолог колкото Витанов е математик.

14

Анонимен

преди 3 години

Той още Тръмп го каза и позна.

13

Анонимен

преди 3 години

До ТОДОР ЖИВКОВСноудън си го наби много яко защото на никой реално не му пукаше за документите които изкара :) нямаше никакво обществено мнение :) и сега Сноудън ще седи в азиатската клоака доживот :)

12

АБСОЛЮТНО ВЯРНО

преди 3 години

ТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН!!!!!!!!!!ТИЯ КИТАЙЦИ СА ЗА ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ, БАРАБАР СЪС СЗО!!!!!!!! КАТО Е ПОКАЗАЛА КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА С ДРУГИТЕ ВИРОСОЛОЗИ ,СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА Я ЛИКВИДИРАТ!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До ТОДОР ЖИВКОВДа бе отиде :) защото никой друг не го пусна макар много да му се искаше :)

10

Анонимен

преди 3 години

До РусияСега не мога да реша дали не си си пил хапчетата или просто още не са подействали :/

9

Русия

преди 3 години

Нищу ,чи Бил Гейца има патент за негу и фируса е у ФАЩ *** август 2019-та.Гьобелщини