76

Атанас Велмазов

преди 3 години

Благодарим Ви ! Цяла България е с Вас, господин Борисов !

75

Анонимен

преди 3 години

Толупа иска да спечили симпатиите на запалянковците,за да не тръгнат срещу него по улиците...ама то има достатъчно други хора да му бият шута...

74

офф

преди 3 години

До 71 Кунчев е лошото ченге и плаши с вируса, Боко е доброто и пуска стадионите!

73

аууу

преди 3 години

Бой бая омекна! Да признава ,че няма пандемия вече!Протестиращите са здрави до един вече 26дни!

72

КРАЛИ МАРКО

преди 3 години

Чуйте му на този *** аудио записите за да сте на ясно с какъв човешки *** си имаме работа. Ужасяваща е мисълта че този *** ни е управлявал 15 години , откакто е в държавният апарат. Но и всички ние сме много ниско ниво хора. Не зная какво ни чака с такъв не добър материал. ФАКТ.

71

Анонимен

преди 3 години

Ох, този тифлек, кога ще му свети някой маслото?? Prost си бе!!!

70

Баце луд ли си?

преди 3 години

Бойко ти в ред ли си? Баба Меркел дърпа ушите на непослушните германци,които не спазват дистанция,иска да въвежда глоби,ти ще пуснеш тия хайдуци запалянковците?

69

Шедьовър

преди 3 години

Ултрас с ковид, гений е Боко

68

G

преди 3 години

Дай на народа зрелища, дай му казина и 50 лева за награда. Това може за някои от 80-те процента да е задоволително и добър стимул да гласуват за Еднкнижников мутрафонов чекмедже бабаитов. На есен ще запее друга песен вероятно, няма да има избор.

67

1

преди 3 години

Разбра ли български народе,слънцето нареди.

66

българин

преди 3 години

Само да попитам! Министъра на здравеопазването ПИОНКА ЛИ Е? Аз знам че е така Но вас питам? Още едно доказателство.Че тази ммутра управлява еднолично както беше по време на Борческите групировки след 1989 г! ЧЕ ТОГАВА ТЕЗИ МИНИСТЕРСТВА И МИНИСТРИ ЗА ПАРЛАМА ЛИ НИ СА БРЕ? Един "министър председател" като мутрата е достатъчен! Защо ни са министри? Той скоро си тръгва де! Ерата Борисов е към краят си! Кой още Не го е разбрал?! -:) Само споделям какво "управление" сме имали до сега 10 г вече! -:(

65

Анонимен

преди 3 години

Събрал Боце двата бушона - Коцето Лизaчa и Красчо Кралевити, пък им казал Пускате стадионите, да тушираме протестите.И те, милите бушони, какво да кажат - всеки се хванал за палците на краката и се съгласил с ентусиазъм :))))

64

Анонимен

преди 3 години

Кунчев сутринта каза, че ако така продължава да нараства заразата , не всеки ще получи помощ, министърът следобед каза точно обратното, 16 починали за денонощие, всички в ЕС затягат, ние многохилядни протести и фенове по стадионите, в същото време е обявена извънредна обстановка! Е такова животно първобитно и шизофренично като българина нЕма! Просто оцеляването ни досега си е чист късмет дано не ни изневери!

63

Гамен

преди 3 години

Ще живея за момента, в който ще видя борисов и останалите 99% от ГЕРБ - осъдени и в затвора. 1% оставям за Караянчева - както оня каза че е неква хасковска ***, да я видя на магистрала. От глад да умира. И те така.

62

Баце Неро

преди 3 години

"След мен и потоп!"

61

Лъжец на годината !

преди 3 години

пуснете ги .... че нали ти лично затри икономикаата на Българияти лично затвори стадионите, маагаазините, театрите и биснесите !!!пуснете ги ... все едно някой друг а не ти лично затвори стадионитеще си платиш за всичко !!!затвор и конфискация те чака !!!

60

Анонимен

преди 3 години

Боцето го втъкна на ***! Играч си, тиква! Евала!

59

Гамен

преди 3 години

*** пускайте ги, заразата тряа пъпли, иначе няма кеш от пропадналата европа.Квот може да се заграби, ще се заграби в рамките на още седмица. После оня бегал, с целата група. Инак - пандиз-палаз

58

77

преди 3 години

Дано Борисов е наясно ,че никой на стадиона няма да спазва мерките,че никой в училище няма да спазва мерки и дистанция ..Дано е наясно,че с тези си постъпки разочарова много хора,които в началото на пандемията му вярваха..Сега да назначи и някой ,който да е виновен за всичко

57

Този е бита карта

преди 3 години

А сега се замислете дълбоко защо от май месец се появиха пукнатини между него и шефа на нощ. Вторият дали е имал една вътрешна информация, да предположим;) и каква ли е била тя;)