9

Див Петел

преди 3 години

Прав е първия коментирал че на Арапя дърпа и то си дърпа целогодишно, особено в лявата част на плажа, където има канал и могат да акостират корабчета, но като не се паникьосва човек и като не се бори с течението, а просто леко се премества настрани докато го завлича, след 50 метра е извън обхвата на мъртвака и си излиза даже без да се е задъхал. Паниката убива, защото тя те кара да драпаш към брега, без да осъзнаваш че силите ще ти свършат след минута-две, а не можеш да пребориш течението.

8

Спасени

преди 3 години

Днес сутринта на плаж "Перла" в Приморско две деца бяха засмукани от мъртвото течение. Слава Богу, моменталната реакцията на спасителите ги извади живи и здрави от морето. Поклон пред саможертвата им. Не го виждам никъде в новините.

7

Анонимен

преди 3 години

Как се дразня на тези, дето се мислят за умни ,когато всяка втора дума им е ***, а не са прочели и един ред от А.Константинов.

6

Гамен

преди 3 години

*** не се научи. Нашльокал са шопа с рИкия и са гмурнал. И не излезнал. И после кой виновен? Ми държавата му виновна на ***, щот мъртво вълнение има. Един пияница по-малко, к'во толкова?!?!?!?! Ето така пропада туризма, тоя повече няма да може да цоцка рИкия на плажа за 5 леа. И фалит на бара с рИкията. И те така.

5

Анонимен

преди 3 години

по Тошово време никой не стъпваше на това място, ама сега ,бизнес....то плажчета много има ама не вдички са читави.

4

Анонимен

преди 3 години

Едно комунист помалко.

3

Протестърчо

преди 3 години

Ами, будалата вместо да ходи по протестите в София , тръгнал по плажовете ! Хак му е сега ,нека мре !

2

Анонимен

преди 3 години

Така нареченото мъртво вълнение подкопава пясъка и придърпва навътре. Не се паникьосвайте! Не се гмуркайте! Не се опитвайте да плувате към брега!Плувайте успоредно на бреговата линия. Дишайте равномерно.Широчината на така нареченото мъртво вълнение обикновено не е повече от 30-50 м.

1

Анонимен

преди 3 години

На Арапя дърпа страхотно. Това е една от причините да спра да ходя там.