29

Анонимен

преди 3 години

Какви санкции ще налагате вие бе, нелигитимници! Някаква торба с лой ще ми заповядва как да живея. Айде малко по-сериозно!

28

НОМЕР2

преди 3 години

Значи на Лудогорец разрешават, цялата публика да ходи на мач!?

27

Анонимен

преди 3 години

Да бе, наистина си мислехме че няма по-голям пaлячo от Мутафчийски. Обаче Коцето в ролята на здравен министър достига неподозирани нива. Мутафчийски бледнее спрямо него, чак изглежда нормален...

26

Дядо Петър

преди 3 години

Тоя юнак вероятно никога не е ходил на мач.Пък и не е гледал по телевизията.СПАЗВАНЕ НА МЕРКИ - пълен абсурд. За защита на идиотщините на Рапона.

25

Д-р Хаус

преди 3 години

о Анонимен Коцето Ангелов Слагача забрани публика на стадиона ама Боко Простака му скръцна със зъби и "омекна"!! Както китката му!! Ха ха ха ха

24

Анонимен

преди 3 години

Плюхме,заплашвахме генерал Мутафчийски и накрая на него му писна и каза гледайте си работата.Заразявайте се на воля.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако въведат пак карантина първи ще скочат протестиращите. Ще кажат че се прави за да ги разкарат от площадите.Нищо разумно не може да се направи в този момент.

22

Тоя ако е лекар

преди 3 години

Отивам на Марс да живея. Плюхме генералчто само че той излезе чист лекар, как избяга от мазните политици лисици. Браво на него.

21

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден все повече заразени. Всеки ден все повече страни забраняват на гражданите си да идват в България или да влизат от България. България вече е най червената зона в Европа заради короновируса. Бабуина Отличник се е хванал за кокала (европейските фондове) и не пуска. Не само че непуска но и не си върши работата. Туристическият сезон пропадна заради некадърни управници. В цяла Европа няма мач с публика. В няколко дори не се играят мачове

20

БОТОКСА ОТ СНИМКАТА

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГАД АНТИБЪЛГАРИН БЪЛГАРОФОБ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И ПРИ ТОВА БЪЛГАРУБИЕЦ!ТЕ АГИТКИТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЯТ

19

vlady

преди 3 години

Все пак за нормалното провеждане на мачовете са нужни димки, бомбички, факли и т.н. Без публика е трудно да се осигури достатъчно количество от тези помощни средства.

18

Анонимен

преди 3 години

До 2В цяла Европа казваш няма публика на стадионите.Полша да не е в Африка?

17

Гого точния

преди 3 години

Не лъже министърчето просто е бил на дърпане на уши при баце и е подкован какво да каже. В смисъл, пак е лъжа, но благородна.

16

Анонимен

преди 3 години

Тия отиват на мачове пияни или дрогирани и са едни от най-големите разпространители на заразата. Ако след мача ги накараш да ти разкажат по-подробно играта, едва ли ще могат да ти кажат и резултата. Отиват само за да се сбият с някого или да купят/продадат дрога.Не виждам никакви причини да се разреши посещението на мачове.Ако е за театър, опера, музеи или подобно с маски и спазване на дистанция съм съгласен на 100%

15

Анонимен

преди 3 години

Кога ще обявите точно колко пари получават децата на майките от "Системата ни убива"? Лъжат безсрамно, че не им се дава. А малките до 18 години получават ако са над 90% чисти 930 лв. Колкото лекар. А големите над 18г., освен 169лв.пенсия от НОИ, получават 206 лв.от социални грижи и 495 лв. за ток. Това е от нас- работещите, за да създават безредици калпазанки, дето не ходят на работа. Айде дайте друг смел социален министър. Да ги прати на работа, както в Германия и Холандия работят майките.

14

Анонимен

преди 3 години

Задължително номериране на всички места по трибуните, като в театрите. Билети с точно определени номера, на отстояние по 3 места хоризонтално и вертикално. Без буферни сектори! Органозаторите да носят отговорност!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Е, как трябва да се спазват мерките само по стадионите, а на демонстрациите не трябва да се спазват? Те и на двете места са едни и същи хора, с не много акъл.Не ги затруднявайте - направете мерките еднакви и на площада и на стадиона!

12

Ти да видиш..

преди 3 години

Няма АКО , без публика и край.Наивно е да се вярва че полуделите крештящи агитки ще спазват мерките.Ще се бият с предпазни маски.

11

zer

преди 3 години

Айде пак глупостите

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СПИРАЙТЕ МАЧОВЕТЕ И БЕЗ ТОВА ЛУДОГОРЕЦ ПАК ЩЕ Е ШАМПИОН . НЕКА ДА СИ СПЕСТИМ МЪКИТЕ.