8

ПроСоТо

преди 3 години

мамкаму!оти и яз не бех роден през 1932-ра,та да са зарадвам на тая история за набора..

7

Звучи интересно

преди 3 години

може да се направи филм

6

Репичка

преди 3 години

До Щ.МладшиНо пък бившия император на Манджурия става депутат в парламента на Китай.....само аристокрацията е имала хубави черти-хубаво телосложение,хубави зъби....все далеч от работническата класа(шкарто)

5

Totenkopf

преди 3 години

Една уникална простотия, Иванке МЕГА си зле.

4

да ама не

преди 3 години

До Щ.Младши животът показва че въпреки расизма и комунизма ораховската краставица може да бъде успешно присадена на китайска слива

3

Анонимен

преди 3 години

Преди години чувах за тази двойка, но не ми бяха известни повечето подробности.Доколкото си спомням, когато е посещавала своята родина, дамата е донасяла оттам чай и подарявала по малко от него на по-близките си познати.От свои по-възрастни роднини чувах, че на този чай гледали като на деликатес. Може да се разказвали и още подробности, но явно че само това е запомнил тогавашният ми детски мозък.

2

Анонимен

преди 3 години

Странно нещо е живота.Преди време четох за британският аристократ Чарлз Хартсхоуп. Около началото на миналия век ,явно в духа на хобитата на своята каста,заминава на частна експозиция към едно от последнитенне неизвестни тогава петна -Арктическа Канада.Следват бедствия,спасяване от местно почти непознато племе, любов с месна индианка.Припознава себе си в този начин на живот и става част от племето -"Кучешки ребра",което и впоследствие оглавява.

1

Щ.Младши

преди 3 години

Фактът,че по времето на Мао е могло да има пречки пред брак от подобно естество говори красноречиво,че за маоистите можем да си направим следните два извода:1. Те са били расисти.2. Те забранявали на старата аристокрация да се смесва с работническото съсловие т.е.- държали китайската аристокрация да остане генетично ненакърнена.