39

noFreeman

преди 3 години

няма защото ще се лее кръв... *** се с тия мерки, нито ще ги спазвам, нито ми пука за измисления ви вирус... като излезе истината, тогава ще започнат строителсто на бесилата!!!

38

Анонимен

преди 3 години

стига с този фалшив мухобойко вирус

37

SS

преди 3 години

Не разбрахте ли ,трябва да има редуциране на населението и налагане на световно правителство.Ще видите че изкуственно ще се създаде масов глад,и мор.Почакайте.Всичко с времето си.Дано не съм прав.

36

Инфо

преди 3 години

Само Corona Virus ще ви оправи НЕКАДЪРНИЦИ !!!

35

Анонимен

преди 3 години

К'ви мерки? Всичко бачкана макс, маски не носи никой, пускаме туристи отвсякъде, къмпингарите зарязаха планините и се заселиха в центъра, младежите шорат 2литрови на групи по 30 навсякъде, купони дънят от блоковете, заведения открити и закрити се пръскат по шевовете, транспорта е фрашкан, в магазините дистанция няма, лекарите без маски. Единствено Европа не ни пускат вече, щото сме много добре. Лека вечер

34

Фики Стораров

преди 3 години

Българите не знам, но будните народи по света ще направят революции , aко тази гавра с хората не приключи, здравите си гледат живота, болните да се лекуват, какво не разбрахте?

33

БОТИКСНИТЕ ВЕЖДИ

преди 3 години

ИСКАМ ДА ТЕ ВИДЯ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС БОТОКС.ТЕБЕ И ВСИЧКИ СЕКТАНТИ КОИТО ПРОПОВЯДВАТЕ СЕКТАТА КОРОНКА.

32

Анонимен

преди 3 години

Не, че нещо, но то реални мерки няма.По последната заповед за затеорените части на заведенията даже няма и 1.50 дистанция. 1 метър е.

31

Анонимен

преди 3 години

Мерките срещу коронавируса няма да се разширяват, но цените на основните храни, ел. тока и горивата се повишават. Мутрата компенсира подчинената администрация, а безработните и бедните, работещи за мин. заплата, мизерстват.

30

тоя как лижеееее

преди 3 години

на бойо задните части, само можете да си представяте...

29

Анонимен

преди 3 години

До SSИ всички тези цели на "биологичното оръжие" извънземните ли са ги избрали? Защото така описани, целят да отслабят човечеството като цяло. А световното правителство кого, с какви средства и за кой *** ще управлява след описания погром?

28

6

преди 3 години

Кво стана с декларациите за КПП тата бе мухали гнусни. Къде е оня с чувалите и косата от ВМА.

27

Анонимен

преди 3 години

Не знам какви данни сравнява този, но според мен намалението на броя на новите случаи е около 5% в сравнение с преди две седмици, което е нищо - около 10 новозаразени на ден.

26

Неграмотност

преди 3 години

Цитат: Според него има голямо раздвижване на цифрите на разпространението на коронавируса по цял свят.Поредният ***. Цифрите не са на разпространение на нещо си. За разпространението има брой или нещо друго в зависимост от това, какво иска да каже. Когато някой не знае какво да каже, използва цифра и става съвсем неразбираемо, както е в случая.

25

Анонимен

преди 3 години

Тази статистика я използвате както си знаете. Имало спад от 9%, следователно няма да има нови мерки. А това че в някои държави има ръст от стотици %, не ви ли навежда на някои мисли? Или не смеете да затворите Гърция? Язък ви за статистиката!

24

Анонимен

преди 3 години

До ЦИНИКНа Ганйоо смисъла на живота е да яде и пие. Щеше да е смешно ако не беше тъжно...

23

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 8 Ама те всички са ненормални.Трябваше да са на работа или на морето , а не да създават проблеми на нормалните работещи хора. Безделници.

22

Анонимен

преди 3 години

Затова маските и палатката на кръстовището на чист въздух, и профилактично бирата с троен облак.

21

Анонимен

преди 3 години

При 30 човека заразени, хората затворени като овце в кошарите с КПП, определено време за пазар за възрастните, маски... При 300 заразени-стадиони, кръчми, балове, отворена граница... Дали си вярват на това, което творят.

20

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-напредват протестите и блокадите, толкова по-често са и брифингите за короната. Дайте друга песен, тази я слушаме по няколко пъти на ден. Да си мием ръчичките, преди да папкаме. Все едно се учат маймуни как се бели банана.