10

Еколос

преди 3 години

Няма място без кучета, където да не ги избиват или поне да не са ги избивали в миналот. Веднъж като им ограничиш броя е лесно да бъдеш хуманен. Но само с хуманност си обречен на улични песове. Това французите го знаят добре - техните кучкарници са пословично мизерни и евтанаията е обичайна практика за тях.

9

HUMANN

преди 3 години

А регистрирате ли осиновителите? Те плащат ли авансово данъка куче? Каква е гаранцията, че няма утре да го освободят на улицата пак?

8

Anonymous

преди 3 години

До 8: не е само от манталитета. Там глобите да си изхвърлиш кучето навън са зверски, за USA знам, че се стига и до съд. Няма как и да не ти е регистрирано кучето... Та не, манталитета навсякъде е еднакъв, онези западняци много бързо научават тарикатските номера като дойдат тук, както и ние почваме да спазваме правилата като сме "там".

7

анонимен

преди 3 години

Евала на Соня Митрева!

6

Не-Еколог

преди 3 години

До до 3Надценил си ме - на МРЗ (610.00) работя като пазач. Затова и имам време да се ровя и съм проучил внимателно въпроса. Има т.нар. "no-kill shelters" а Англия, но те са по-скоро за показно. Ако такъв се напълни - пренасочват се "гостите" към други приюти, които вече не са "no-kill". И за САЩ мога да ти разкажа, както и за други държави. Трудно се търси за не-англоговорящи. Като цяло е срамна тема и не се хвалят много, че са убийци.

5

Анонимен

преди 3 години

До Не-ЕкологАко няма бездомни кучета, няма да го има Екоравносие и една камара НПО-та, защо тези хора да си сиспват бизнеса за милиони, като се приложи метод който ще реши проблема?

4

Ха хааа

преди 3 години

До Не-ЕкологПодкрепям. Това е много смело изказване сега ще наскачат кучелюбивите маминки и ще започнат да кълнат като ***. Ха хаа

3

Не-Еколог

преди 3 години

Не може ли вместо да ги кастрирате и пускате обратно - да ги прибирате в кучкарника? Така работят на запад приютите - нямат право да връщат куче. Ако са пълни - освобождава се място за новия "гостенин", като се "приспива" един от старите обитатели - някой стар, болен или просто грозен. Под "запад" разбирайте Франция и Германия, да речем.

2

ВЪПРОС

преди 3 години

Какво е Общото с Екоравновесие и Куче ???Тези две Понятия си Противоречат ?Искам да кажа че Кучетата са колкото Хората - с Какво се прави Еко Равновесие ?

1

123

преди 3 години

Много добре!