113

Светльо

преди 3 години

До АнонименАма наистина ли?Два японски града в които военните участващи в войната са били под 1% и всички останали- ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ- жени,деца,възрастни...Ти да не си някакъв почитател на руската военна история?Знаеш толкова подробности за ядрените опити на Раша а нищичко за опитите на САЩ в Невада.Докато са тествали бомбите е имало американски войници за да наблюдават взривовете. Без защита а после са ги изследвали за лъчева болест. Повечето умрели, разбира се.В служба на страната си...

112

Анонимен

преди 3 години

До Светозар Върти се един руски филм в интернет за това как Сталин нарежда да се взриви атомен заряд и след това една войскова част да премине по пораженията от взрива почти никой не остава жив след това военно учение проведено в голяма секретност. Близо до мястот ан взрива е имало две села , кото били преместени ,но не всички хора.Труман поне не е бомбардирал собствения си народ , като Сталин и неговите генерали.

111

мдаа

преди 3 години

предупреждението на Труман очевидно не е било разбрано от СССР, съдейки по съдбата на източноевропейските народи. Имал е само 2 бомби ,които изгърмял и това явно се е знаело .

110

Anonimen

преди 3 години

A setih se i nie imame Edin vnuk tuk mai beshe Toshko ? cakay da pomislya malko -A da setih se 2 broya cc200 may *** po stolipenovo i fakulteto .

109

Анонимен

преди 3 години

"Българските" американопитеци за пореден път доказаха с коментарите си, че са най-нисшите същества. Абсолютно безполезни твари, оперирани от всякаква мисловна дейност.

108

Почувствал е я..

преди 3 години

Почувствал е.В битката за Иводжима дават огромни жертви.Същото се повтаря и в битката за Окинава-дават над 76 000 убити и ранени при положение,че имат смазващо превъзходство на сушата,въздуха и в морето.Японските жертви са колкото американските при положение,че половината съпротивлявящи се са местна милиция и мобилизирани цивилни.Ако вярвяме на американците,японците са дали повече убити и ранини от колкото е бил гарнизонът на острова.Екстраполирано за цяла Япония,това са 2 млн. загуби за америте

107

Един

преди 3 години

За много японци обаче той е извършител на военно престъпление, което тласна света в опасна нова ера.***И не само японци!

106

Анонимен

преди 3 години

"Ако видим, че Германия побеждава, ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели, ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия."Ню Йорк Таймс, 24 юни 1941 г.И така бяха избити около 60 милиона европейци,а Европа загуби независимостта си.

105

Анонимен

преди 3 години

Япония изобщо не е била на ръба да се предаде.

104

Adolf

преди 3 години

И двете атомни бомби хвърлени над Япония са на германците и са откраднати от унгарските евреи от Норвегия, като по изричното изискване на крадците, бомбите са хвърлени над Хирошима и Нагазаки, защото там имало православни църкви...

103

Oceania

преди 3 години

До Martin BormannОставете всичко останало, ами разкажете за цялата история с Химлер и пръстените- каква е идеята и какво е направил с тях. Не се случва често да разговаряш с жив свидетел на историческите събития.

102

Да попитам

преди 3 години

До Martin BormannА как се казваше здравия есесовец? А руснаците хванаха ли го?

101

Анонимен

преди 3 години

Няма съмнение, че Труман е психопат. Лошото е, че опетни САЩ и обикновените американци!

100

Светозар

преди 3 години

Кремълските троляги се вихрят във форума. И Сталин е щял да използа ядрено оръжие във ВСВ таварищи, ами е нямал. А защо е нямал ? Щото Русия е много развита и напреднала държава, вероятно.

99

Христо Христов

преди 3 години

До 64Чети историята колко много реверанси е направил Сталин към немците - главата ти няма да го побере. Те затуй заслужават бой руснаците, че искат да са приятели и партньори с европейските лицемери.

98

Martin Bormann

преди 3 години

Момче, здравото момче беше в бункера през цялото време и е лейтенант на СС.... Химлер? Бахаха, тоя нарцис с глава на пчела го пребиха от бой като куче и го накараха да глътне сам хапче уж, че се е самоубил защото си беше глътнал граматиката и щеше да изпее за тайните си връзки със "съюзниците". Аз контролирах парата на Райха, АЗ а който контролира парата определя играта :))

97

Христо Христов

преди 3 години

До 92Мдааа... как западняците мислят за смъртта си личи по номер 1 детска книга за 2015г в холандия със стихове за смъртта.

96

Да попитам

преди 3 години

До Martin BormannМисля че Химлер беше втория след фюрера, но нищо чудно да си го изместил. Все пак виждам, че ги съчиняваш някакви такива......за едно здраво момче(не ми е ясно как ще влезе в бункера при есесовците), което трябвало да застреля шефа ти и някакви подводници без американците и руснаците да ги усетят. А сега и някакъв *** от улицата се появи на който си му взел отливка от ченето?? Лелееее......лелеее! Трябва да напишеш книга, обаче рискуваш да те гепят онези момчета от Мосад.

95

Martin Bormann

преди 3 години

До 80) Аз не защитавам янките а напротив, не мога да ги трая както и руснаците. Аз съм Европеец и не се кланям на няква наша бивша колонийка или чукчите от чукотя. А колкото до това да не бъркам янките с *** защото за различни - те имат повече общи неща от колкото предполагаш ;)

94

Martin Bormann

преди 3 години

До 86) ха ха ха аве момче ти сериозно ли мислиш, че аз втория "официално" след Фюрера ще гълтам некво хапченце. Имахме 2 подводници в Бремен, Ю-977 и Ю-530 запазени за ВИП като моя милост с дестинация Аржентина. За да заблудя масите, накарах да хванат един просяк от улиците, взехме му отливка на ченето и мушнахме документите в моя архив при зъболекаря. После го напоихме с отрова и го пуснахме близо до един мост да го открият след време и по зъболекарските документи да кажат, че съм аз хехе момче