8

До 3:

преди 3 години

Точно за Исмаил Мустафов си сгрешил.Той е бил най-много атакувания от Турция на времето спортист след Наим. Дори му предлагат повече пари защото наистина бе отличен боксьор но той отказва да избяга в Турция.Никога не е казвал, че е подкрепял ГЕРБ. Тук очевидно имаме платени публикации защото в последната седмица се има много подобни статии за Кралев.

7

Дебел Герберюга

преди 3 години

Вън крадеца Крадлев. Оядения мафиот.Оставка!!!!

6

Ттгг

преди 3 години

До АнонименНе е на безгрижието - и там има много обществени поръчки далаверки.

5

шампион

преди 3 години

и Валя Балканска не е Валя, но запазването на имената си показват смосъзнанието им. Ивайло Маринов е жива легенда и единствено можем да му отправим поклон за направеното от него въпреки комунистическите спънки, които го лишиха от още титли! Наистина и президента трябваше да го награди с по голяма степен на ордена, който му връчиха!

4

ТИТИ

преди 3 години

Айде вън и ти, същия си като останалите самовлюбен ***.

3

Анонимен

преди 3 години

Ивайло Маринов всъщност е Исмаил Мустафов.Жалко че и той се е продал на ГЕРБ-ераститет да го ползват за агитация.Но той си е просто момче, си *** че и може и да са го купили с 2 банкнотни х 500 еврака.

2

Анонимен

преди 3 години

Министър на безгрижието!

1

Анонимен

преди 3 години

Министър на младежта и спорта,как звучи само а?Ама той млад,че и спортист!Я закривай за какво ни е ?!Спорт отдавна няма вече в България!Само излишни разходи!Колко милиона даваме за това министерство?!!!