33

знаещ

преди 3 години

С хиляда евро пенсия в Германия си умрял като куче.Това се равнява на 5 лева пенсия и да си под наем за 400 лева.

32

Щерю

преди 3 години

Тая вече е преборила комунизма и тъмното му минало...

31

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/31Не знаех, че червеят наричал себе си (стриктно погледнато от твоите разсъждения) "баща на републиката".Дерзай с опорките, че не просто се клатят, а направо висят...

30

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Тpoли лъжливо, я кажи къде съм написал, че "презирам аденауер"?" >>> "и се презирам немците, наричащи плазмодия аденауер "баща на републиката"."Аденауер е "немец", тъй че освен, че го нарече плазмодий имплицитно го "презираш".Толкова си ***, че не знаеш какви ги говориш.

29

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/29Тpoли лъжливо, я кажи къде съм написал, че "презирам аденауер"?Next!ПП. безродният чеpвей аденауер, също като доста гербаджии, дори за презрение не е достоен.

28

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Затова презирам Аденауер .. "Затова ли лъжеш като бесен, за да можеш да "презираш"? Конфронтиран с фактите отговора на червения *** Х Х е, "хората могат да прочетат", но когато му се представят доказателствата за измамните му твърдения, изведнъж вече те не важат.

27

Христо Христов

преди 3 години

До До Христо ХристовНие си изплатихме репарациите на Гърция (със стоки и пари: БНБ пускаше облигации за населението, за да може да ги изплати) и по същото време България изпреварваше Гърция като икономика.А немците - правилно си разбрал мнението ми за тях и то е напълно обосновано от фактите които изложих.

26

До Христо Христов

преди 3 години

Прощавай ако има недоразумение във връзка с написаното от мен в пост 23! От общия ти тон останах с впечатленето, че критиката ти към германците по повод изплащането на репарации се простира отвъд и касае и останалите членове на коалицията.Мисля обаче, че може би си имал нещо на лична основа, затова си толкова необективен, та чак да ги презираш, наричаш червеи и стадо. Не мисля, че има народ който изцяло да заслужава такова отношение, а германският е един от достойните народи на тази планета, каквото и да е правил, както и да е подвеждан, включително и в наши дни!

25

Христо Христов

преди 3 години

До дядо Ташунко.На никого не съм фен. Оценям добрите качества на една или друга нация, понякога знам на какво се дължат, понякога не... но искам всеки народ да има свободата да се развива както хората искат.Затова бях срещу ссср и сега съм срещу ес, и се презирам немците, наричащи плазмодия аденауер "баща на републиката".

24

Христо Христов

преди 3 години

До 25Какво конкретно пиша, с което не си съгласен?ПП. Винаги е хубаво човек да научи неизвестни факти от историята.

23

дедо Ташунко

преди 3 години

Ти говориш за "затриване на ген", момченце. Образован младеж си и се размисли малко върху думите си, дали някой има право да затрива ген. В немските гени има много качества, които правят тази нация забележителна. От всеки народ и всеки човек вземи най-доброто, на лошото не обръщай внимание. С теб вероятно може да се спори културно, но не разполагам с никакво свободно време днес. Като не си фен на австрийците, подигравайки се на германците, на кого си фен? На хамериканците или ***? На кого?

22

До Христо Христов

преди 3 години

Ти познаваш ли българската история и въобще, българин ли си, че пишеш такива глупости?!? България е толкова ощетена от несправедливите мерки след втората световна, че ако нещо, то всичко трябва да се сложи на масата отново и преразгледа! Още повече че е участвала с войски на страната на Атлантата. Гърция може да реве както си иска, но факт е че е превзела огромни български територии и всяко оплакване е връх на наглост!

21

Христо Христов

преди 3 години

До дядо ТашункоВъобще не съм фен на австрийците, но ако трябва (отстрани) да ги сравнявам с немското стадо, са направо богове.

20

дедо Ташунко

преди 3 години

до Христо Христов. Доядя ме снощи на глупостите, които си написал и може да съм пресолил манджата. Явно си фен на австрийците, една незначителна нация в днешно време, "интелектуалци", мързеливци и дерачи на чуждите туристи в австрийските планини. Нищо не е останало от някогашна велика Австроунгария. Имам немски и австрийски произход по едната си линия. Отдавна съм зачертал австрийската линия, защото всички австрийци, които познавам, са бо.клу.ци с високо мнение за себе си. Какво произвеждате вие

19

Христо Христов

преди 3 години

До дедо ТашункоОтделно, че всяка дума в предните ми постове е истина и отричането им е признак на логорея... или комплекси за малоценност породени от социална изолация.

18

Христо Христов

преди 3 години

До дедо ТашункоФактите са, че немските чеpвеи два пъти отказаха да се обединят и заживеят свободни и независими.Но австрийските политици сами извоюваха свободата и независимостта си.Австриец трябваше да оправи германия от местната им проказа през 20те, 30те... и както върви ПАК австриец ще трябва да ги оправя.И да, и в Австрия имаше либерали и *** нпо-та, но се освестиха, за разлика от промитото немско стадо. Колкото по-скоро "немският" ген бъде затрит - толкоз по-добре.

17

Анонимен

преди 3 години

Източната германка арбайтила, а западната не арбайтила. И сега...

16

ЩАЗИ

преди 3 години

Наште хора бачкаха отлично, осбено Щирлиц

15

от зад

преди 3 години

Друго си е от изток това от запад е кафява и мирише.

14

Минусът не е мой

преди 3 години

До преди 25 години на "запад" се гледаше с лошо око на работещите жени. В смисъл, че не си стоят да си гледат къщата ами са хукнали за пари. Точно тези поколения са днешните пенсионери. А източните жени си работеха. Пенсионната им система не прави разлика кой къде е живял.