20

Анонимен

преди 3 години

Когато си изберат кмет, премиер и президент от техния етнос пак ще застроят терена. След има няма 20 години ще е!В този квартал има повече деца отколкото в цял среден окръжен град.Техните младежи обаче не лежат по площадите, а се плюш тят за разплод.Те протестърите нали за това се борят - да оставят на незаконните строители една държава без корупция и кражби. Сигурен съм, че срадост ще я усвоят и развият в същата посока. Тя си им е природно заложена, да спазваш законите и да не пипаш чуждото.

19

Анонимен

преди 3 години

Точно пи социалистическите и царските кметове се пръкна катуна. Палнаха гората и я застроиха.

18

Искам къща на дюна

преди 3 години

А кой ги е карал да секат парка и да си строят къщи там!? Това е най-огледното място над града. Нали се сещате, че за незаконни къщи и никакви данъци никога не са плащали!Социални помощи и детски обаче са получавали!

17

Анонимен

преди 3 години

Браво на кмета на Стара Загора!Няма значение от коя партия е

16

Анонимен

преди 3 години

"предизборна реклама"Ако е такава, работи добре!

15

Корон

преди 3 години

Живко,всички ти знаем далаверките

14

Анонимен

преди 3 години

"тези хора са си просвойли една земя която не е тяхна, това е най-тежкото престъпление."Не точно, ако земята е оставена безстопанствена. В цял свят има закони, толериращи подобно поведение под строго определени санкции. Ако земята не е стопанисвана, не е потърсена и човек се засели там и живее с продължение на определенпериод, вариращ между 3 до 15, но най-често е 7 до 10 години, то земята става негова. Защо и как се прави това е тема за друг разговор.

13

Анонимен

преди 3 години

Сега БХК ще изпратят армията си от адвокати, за да дръпнат някой и друг милион по случая.

12

Анонимен

преди 3 години

Оставете че това е предвидено да е парк, оставете че къщите са незаконни, тези хора са си просвойли една земя която не е тяхна, това е най-тежкото престъпление. Има хора които притежават имоти които не могат да ги ползват по никакъв начин, защото на тях се е самонастанил катун - после имало дискриминация на етноса и сме били правова държава.

11

до 11

преди 3 години

Като не разбираш си мълчи Гоче!

10

Анонимен

преди 3 години

Що за хора сте не разбирам... човека(екипа зад него) е направил нещо правилно, нещо което трябва да е масова практика във всяко населено място в цялата държава -те го обърнали на политика. Ако кмета беше от БСП или ДПС или която и да е друга партия и направеше същото пак ли така щяхте да реагирате. В този живот има правилни и неправилни неща и това няма нищо общо с политическата окраска на който и да е. Оценката накрая я дават хората когато ходят да гласуват.... ако ходят и ако знаят какво искат

9

Българина

преди 3 години

Ред ще има само когато по Европроект ги пратим завинаги на две места, в Индия откъдето са или САЩ който ни ги развъдиха за 30 г като *** в сладкарница. Това не са хора и на всеки му е ясно. Единствения етнос който за 2000 г не се е интегрирал никъде по света. И от Индия са ги изгонили, което е факт, низша каста шудра, сиреч недосегаемите, в превод НЕ И БА ВКИ!

8

Гоче от Увътъ

преди 3 години

Аз най обичам Жифко!Той е умен и мъдър кату нас.Ний гочиата и увалийцити обичами Стара Загоръ и кметя,и заставами за партията герп!Да живей !

7

Заралия

преди 3 години

Шш..Живко памперса,я кажи ся колко вдигна данъците на заралии през мандата си?Кажи за великата простотия в тоя безумен център,и края на пешеходната зона с ония мравуняци накрая?Колко време спа бе памперс че сега почна да "слагаш ред в Лозенец?Кажи сега как хора от села на 50км от Ст Загора гласуваа за бъдещето на парк Загорка?Кажи сега как оркупихте с парите на заралии ресторанта на Аязмото..да продължавам ли бе Жифкоу!?!..Ахде хвайщай се с Мануилчо щангистчето и в затвора!

6

6

преди 3 години

До Живко Тодоров Къде беше досега ? Пиар акция ! Гербаджиите вече се хващат като удавник за всяка сламка ! Имайте малко достойнство и самоуважение , не падайте толкова ниско ! Хванали се за *** , а кварталите им са пустини -никакво благоустрояване , а щяха да са приоритет на кмета .Де го приоритета ти , кмете ?

5

Анонимен

преди 3 години

БРАВО!Да им осигури безплатни билети и жилища в Дойчланд.

4

Анонимен

преди 3 години

какво го хвалите този кмет. защо сега се е сетил? досега му е било угодно. изпълнява политичски поръчки.

3

Анонимен

преди 3 години

предизборна реклама

2

Анонимен

преди 3 години

Ако има повече кметове като този не веднага, но след 10 тина години нещата могат драстично да се подобрят. Не им завиждам на хората, които остават без дом, но пък и никой от тях не е плащал вероятно нито за парцел, нито за проект, нито за разрешително за данъци, ток, вода да не говорим понеже когато не ти е законен имота не могат да ти го вкарат в картнетките. Трябва да има ред за всички и за тези с милионите и за тези без. Когато всички са равни пред закона тогава може да се оправим поне малко!

1

Живко Тодоров

преди 3 години

Най-добрият кмет!