146

Анонимен

преди 3 години

петдесетина протестъри блокират цяла държава.Само клишетата "корупция"и"олигархия"чуваме.Нищо конкректно.

145

Анонимен

преди 3 години

Тези герберастки тролчета правят страхотни "политически" коментари...Що не излязат от анонимност, за да ги видим,да си кажат платформите на живо и евентуално да ги пратим за депутати в парламента...все пак това е есенцията от интелектуалния капацитет на ГЕРБ...А и Б.борисов трябва да даде път на новата смяна политици...псуващи по-добре от него и ръсещи всевъзможни цинизми,които далеч го надминават...Вероятно това има предвид Тиквовода,когато говори за оттегляне...

144

смрад

преди 3 години

Нощно време не мият ли улиците в София със студена вода.

143

Анонимен

преди 3 години

Ако падне правителството от Дубай ли ще ни управляват или от Кремъл ?

142

Доктор

преди 3 години

Май е крайно време да се постави на място всеки, който си мисли, че България може да бъде управлявана от един Фигурант , в съюз с престъпници -богаташи и комунисти !!!!!!!Стига лигавене по площади и пътища !!! Държавата да сложи гореспоменатите в ареста за противодържавни действия ! ЗАщото с този *** - Фигуранта и с тези богаташи -комунисти и престъпници ще я докараме пак до 1950 г. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Всички нощуащи нехранимайковции по кръстовищата ще си платят нощувките след изборите през март !

140

Анонимен

преди 3 години

Задава се жестока криза и безработица. Това ме прави изключително щастлив, тъй като дтржавната администрация ще бъде съкратена наполовина, а това означава гладни герберони.

139

Анонимен

преди 3 години

Добрият гербераст е този, чиято глава се намира на 3 метра от тялото му.

138

Чоко

преди 3 години

Не мога да разбера , защо се позволява това безобразие в центъра на София. Видя се , че полицията може да си върши работата - магистралата за Турция, Е-79, Ст.Загора. Значи, че може. За съжаление в София важат други закони и правила.

137

Анонимен

преди 3 години

Откакто изгоря цирка липсата му е много голяма.

136

Протестиращ

преди 3 години

Абе да клецкаш друг протестиращ в палатка на Орлов мост си е адреалин отвсякъде !

135

Анонимен

преди 3 години

...поредна вечер на гражданско неподчинение, ... уведомление за провеждането на протест...Докато бях още в България нямаше такава дума уведомление има нещо мляскащо в него като бай ***! Пишеше се уведомявам, уведомениебългарски недоразумения! Така е може би когато неуки управляват!

134

Анонимен

преди 3 години

ами те нощуващите протестърки 50,ама през палатките са минали поне още 150 човека за по 30-40 мин.Здрава проституция се вихри ,не знам дали не пускат и на полицаите,за да ги пазят от гражданите

133

До 158

преди 3 години

Преди 1500 г не е имало мюсюлмани бе брато :)Намали малко рскиите .Или си на пакатка на протеста ? :)

132

1

преди 3 години

България щеше да я има и без съюзници като Руските Комунисти, германските Нацисти и Италианските Фашисти.. НЕ са помогнали много за да РАСТЕМ като Територия.. НО, без убиване на мюсюлмани - Ислямисти, България нямаше да я има.. Щото, ние БЪлгарите, от 1500 години убиваме мюсюлмани- ислямсити, които нападат държавата ни...

131

2

преди 3 години

И който ПОЗДРАВЯВА- мюсюлманите за техни празници, както тия празнуват и Баташкото Клане, трябва да го утрепят като поп Кръстьо и Стефан Стамболов.. Руския император, които ни освободи от Мюсюлманско - Ислямско РОбство, през 1878 г, също убиваше ислямисти !!

130

Анонимен

преди 3 години

Просто не гласувайте за десни партии,десни партии имаме в изобилие,гласувайте масово за БСП,но без митинги по площадите!Радев не го закачайте засега,защото без него ,може и по-зле да стане.

129

Анонимен

преди 3 години

До Имам идея:Ама протеста не е организиран от БСП,БСП са само съучастници в мероприятието и клоунадата!

128

Диагноза

преди 3 години

Снощи е бил спокоен протеста. Е, ще видим утре и вдруги ден - когато затворим цяла София докато Фигуранта не подаде оставка !!! ОСТАВКА на Фигуранта за превръщането на държавата в бойно поле и терористична зона !!! Всички да блокираме цяла София !! Още утре !

127

Анонимен

преди 3 години

Колко искате да нощуват в палатките!? Черепа не може да плаща на всички.Колкото-толкова.