62

Помнещият

преди 3 години

Нали лятото вирусът щеше да умира сам от горещото? Защо ли лъгаха преди няколко месеца? А сега дали пак не ни лъжат?

61

Анонимен

преди 3 години

ПОВЕ4Е НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТОВА ГЪРЦИТЕ,ОСТАНАЛОТО Е БГ-ИЗМИСЛИЦА

60

АнонимеН

преди 3 години

НОРМАЛНИТЕ НЕ БИХА ОТИШЛИ НА КАМЪНАКА В ГЪРЦИЯ!!!

59

слисан

преди 3 години

айде и аз изгърмях с гръцкото море

58

Котешки очи

преди 3 години

Пускам СМС и отивам на плаж :)

57

Анонимен

преди 3 години

Аз като нямам джи ес ем какво дедовия си ще изпратя. Имам стационарен. Имам пощенски гълъби, дали ще може с тях комуникация, ако римляните разбира се не ги откраднат. Тия византийци са по-гламави и от нас. Мислех си, че са напред.

56

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 26, пиша бавно ...Колкото и бавно да пишеш, няма да ти помогне. Когато по-малко хора се шляят безцелно, вероятността да се заразиш пада, защото са по-малко кандидатите да те заразят. А ако очакваш самият процес на писане на СМС да те предпази - имаш и други проблеми, освен че пишеш бавно.

55

Нико Тупарев

преди 3 години

Какви са тези ФАЛШИВИ БОЙКОВО-ГЕРБЕРУНГЕЛСКИ НОВИНИ ЗА ГЪРЦИЯ ??КАКВИ СМС-ИИ ???..Днес бях на статмос (офис) на ЕЛТА (Пощенския оператор на Еллада) , в 10:15 сутринта.. Всеки плаща , и получава на ръка...и използват пратки и колети от пощата за пращане и получаване ! А и се плащат сметки и други разходи като глоби за шофиране и тн -- пак в ЕЛТА !!..И точно тука в ЕЛТА --- много българи си плащат глобите на автомобилите си .Във град Хидроамма (Античното му име) , или Драма за по-кратко .

54

появата отново

преди 3 години

на инфекциониста Сотирис Циодрас - това е новия герой на Гърция, така мило го нарича населението, вижте мерките там и после вижте епитетите към генерал Му и нашите "мерки". Диваци сме си и такива ще си останем на целите Балкани:)

53

Анонимен

преди 3 години

събират ни ДНК проби за маркиране

52

Дам

преди 3 години

Много ме кефи как сте подбрали снимката с масонските плочки и цялостната композиция е на ритуал. Евала!

51

Анонимен

преди 3 години

Културна държава, която се грижи за здравето на гражданите си. Факт е че и хората са различни като манталитет от бг материала...

50

питам

преди 3 години

С подобен тип статии не ви ли се струва че отново ни подгряват за есента ?

49

до 47 от славянин

преди 3 години

Тук в България на вас, съвестните, ви викаме ТЕЛЕВИЗИОТИ, религиозно вярващи в ''светите истини'' на вашего господа бога телевизора!!

48

Анонимен

преди 3 години

Тия доктори имат ли представа понякога какви щуротии говорят. Как например ще живеят сами хора, поставени под карантина, независимо от възрастта си. Кой ще му осигури най-нужното до дома-храна, лекарства, пари, пенсия..., ако няма близки, а такива хора не са малко? На какъв личен лекар ще звъня в село, като най-близкия е на 60 км? Имам чувството, че с г...те си мислят. И ще стои човекът в дома си, докато свърши.. но ще е под карантина.

47

България

преди 3 години

е най-свободната страна в ЕС. Тук буквално ВСИЧКО е разрешено. Разчита се на съзнателността на индивида и съответно евентуално на жалби от другите, които са недоволни. Контрола е символичен, глобите също а и много често са несъбираеми. В крайна сметка ако някой реши, че няма да спазва правила то той е напълно свободен да го прави до момента в който убие някой друг или себе си. Затова на нашите протестиращи им викат "умнокрасиви" а в Германия КОВИДОТИ.

46

Анонимен

преди 3 години

Цензурите истината не могат да изтрият.А тя е, че с този вирус се спекулира по света и у нас яко. Но нещо е изтъркан методът вече. Айде, бегай да триеш и това, опорнико гърбав!

45

Анонимен

преди 3 години

Боже, опази, да ни управляват хора, които смятат, че със СМС-и, КПП-та и парцали по устата ще накарат умните хорада замълчат и да не протестират против престъпленията и изстъпленията!

44

славянин

преди 3 години

Цензорите ми изтриха последния пост та пак ще попитам: когато реша да отида да запаля близкото РПУ да им пусна ли SMS да си сложат противогазите и да се обадят на пожарната!?

43

Анонимен

преди 3 години

И на мен ми е мъчно, че не сте учени да мислите, но няма как да ви се помогне - и СМС-ите, и КПП-тата бяха да ви закрепостят и управляват лесно - не е трудно, разбира се. Лесно се ловите.Като си пуснете СМС и посочите точни координати, да не би преди да излезете да ви пратя тест, че да не разнасяте разари?Или като нашите тъпоумни КПП-та - подавате някакви смешни декларации. И какво ви топли това? Кого и как пази?Глупости не на търкалета, а на цели колела!