18

Помня

преди 3 години

При соца незаконните къщи ги узаконяваха , а сега ги разрушават.Цели села бяха незаконни и до сега са неизмазани на тухла.

17

Анонимен

преди 3 години

Добавете Ботевград - над 15% са роми, Правец - и там се навъдиха.

16

Анонимен

преди 3 години

А в Пловдив, Пазарджик, Сливен, Русе, Плевен, Видин, Казанлък, Кюстендил, Силистра, София?

15

Анонимен

преди 3 години

Аууу, електората бе .... кой ще гласува сега за тиквата - освен ако няма друг скрит смисъл ... нови осигурени жилища, т.е. гласове

14

Атентатора

преди 3 години

Само Рома ТВ, Каналето, Тодор Колев, Славчо Тошев,Джерард Гатузо,Емре Джан и Мариус Куркински,истинските българи, само Рома Гол, Рома Гоооооооол

13

тТт

преди 3 години

Значи бутаме ги и после местата - на парцели по 250 кв и на търг на 4000 лв за парцел. За справка - актуалния търг в сайта на Община Стара Загора! Т.е. разширяваме уж града на запад, а най-хубавите места в града - да безценица на електората!!! Спи, заралийо, спинкай още и плащай за панелка в железник по 50000+ евра!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Моля елате в Пловдив, Столюпиново ви очаква. Къщите освен че са незаконни а са построени върху тротоарите излизащи до самия път. Не плащат ток, вода, *** и е мръсно като в Сомалия.Положението е много зле.

11

Анонимен

преди 3 години

А защо въобще го допуснаха да се построят, не 1, не 10 а цели 90.Спете още овце

10

до 5

преди 3 години

Не губят изобщо гласове, защото по документи това не са жители на Стара Загора. Събаря се в периферията на квартала, където са някакви придошли от някъде. И между другото и голяма част от местните роми също са срещу тези къщи. Така че като цяло всички са доволни, с изключение на тези, които в 90% по документи не са жители на Стара Загора! Тези които са вътре в квартала не се барат много, защото тогава вече ще има напрежение!

9

аз

преди 3 години

Аплодисменти. Законите са за всички.

8

Киро багера

преди 3 години

Много обичам с моето Komatsu D475-A5, 900коня, 6 метра гребло да възстановявам баланса в природата.

7

До 2

преди 3 години

Това беше при социализЪма, брат'чеТ.Имаш законна къща, хареса си мястото някой партиен другар, довлякъл се в града от някоя паланка. Събарят ти къщата, плащат мизерно обезщетение, или те натикват в панелка по ливадите. Не те питат искаш,или не искаш Партията така повелява.

6

Анонимен

преди 3 години

Из цяла България е така и трябва да бъдат съборени сумати коптори, ако тези къщи бяха на българи проблема много отдавна щеше да е приключен и отделно глобите които щяха да платят.

5

Анонимен

преди 3 години

Не само незаконни ми крадат ток от стълбовете и вода защо няма съдени ако е някой от нас ще го съдят до дупка за, тях законите на важат ли

4

До 1

преди 3 години

Изпревари ме с въпроса, а отговорът е ясен: Губят 1 000 гласа и печелят 10 000.

3

Гунчо

преди 3 години

А кога ще бутат незаконната подпорна стена -хотел на БГ-Черноморието?

2

бай ганю

преди 3 години

а строителните отпадъци къде отиват на мястото на изсечената гора ли?

1

:-)

преди 3 години

Това - добре, но защо се прави само преди избори?