28

Анонимен

преди 3 години

... коронавирус в Благоевград, а няма лекари...Тука сме - елате в Австрия, Германия, Чехия или Швейцария! Нали щяхте да променяте заплатите, тук не е необходимо, доволни сме им на заплатите! в България на почивка или ....!

27

виц

преди 3 години

До Анонимен 15 ВИЦВлиза Батман в едно заведение в Готъм да пие една бира в жегата и изведнъж скачат всички посетители и му мятат един бой и го изхвърлят навън с думите: 'Ходят тука разни прилепи , сеят зараза и нагло са с маски на всичкото отгоре!"

26

Неочаквано тъп

преди 3 години

Супер. От кога мечтая да се разреди населението на земята.Това си е точно естествен подбор. В природата куцо, болно, старо, не оцеляват.Така трябва и при хората да е. Само най здравите индивиди независимо от каква раса са, да просъществуват. Няма нужда от злонамерени коментари. Не го пиша от расизъм, а от позиция погледната от науката.

25

Анонимен

преди 3 години

И ние какво да направим освен да се паникьосваме?Като ситуацията е такава вземайте мерки на ниво - област, вижте какво става по ресторанти, барове, купони, транспорт. Знаем, че няма доктори и сестри в цялата страна, и че сме много лоши, защото не спазваме мерките. Тези доводи явно не хващат декиш!

24

Анонимен

преди 3 години

С ковидиoти дето смятат, че вируса е измама и повече ще са заразените. Скоро броя на новозаразените ще е четирицифрено число, а броя на починалите за денонощие ще гони трицифрените числа.

23

Неграмотност

преди 3 години

Цитат: "Всеки ден новозаразените са трицифрено число."Заразените не са число, те са хора. Всеки ден БРОЯ на новозаразените е трицифрено число.

22

До славянин

преди 3 години

Ей такива като тебе все много знаят. Аз имам познати в сф - поне 5-6 човека, които го изкараха вируса - тежко, но са живи.А това е лятото в жегата.Какво ще е септември-октомври - тогава наистина ще свършат местата в болниците навсякъде и, на който какъвто му е късмета

21

Практик

преди 3 години

До Анонимен 8: Ти прави каквото зависи от теб. 3-д сега, Гласувай на изборите.

20

славянин

преди 3 години

Заразени, които никога не се разболяват - ето това е митичната ''епидемия''!

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Как точно ги лекуват болните от коронавирус, след като няма открито лекарство, а всички, които твърдяха, че лекуват бяха отрепени от СЗО ?!

18

Гост

преди 3 години

РЗИ Благоевград не си върши работата,или пък лъжат за заразени ,а диагностицират като такива хора с подобни симптоми за да се източват пари.Какво са направили ,когато има заразен?! Не си правят труда да издирят контактни лица и да ги тестват.Нищо не се прави.Проверете за всеки ,който са диагностицирали дали нещо от мерките е предприето.

17

Анонимен

преди 3 години

До До 1Кой ти говори нещо за нарочно разболяване? Очевидно няма как да се спре вируса. Въпросът е да не се разболеем всички вкупом. Особено при недостиг на лекари и медицински персонал. Дългогодишното занемаряване на здравеопазването си казва думата. Не само асфарт ще ядем, но и с асфалт ще се лекуваме.

16

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е виновен. Протестягите - ковидиотини ако не му се бяха вързали, сега нямаше да е така.

15

с герб напред

преди 3 години

честито на 3 място сме в европа по смъртни случаи. още малко напън и ще изпреварим 70 милионна франция и ще излезем на заслуженото първо място.

14

До 1

преди 3 години

И ако си представим за момент, че всички лекари са си у нас.Какво.Давай да се разболеем нарочно ли?Това ли казваш.Доста в голяма грешка си.

13

Анонимен

преди 3 години

ВИЦ2019 в една кухня на ресторант в Китай главен готвач инспектира сготвените ястия и казва на помощника:''Тоя прилеп ми изглежда недопечен''Помощник-готвача:''Ееее шефе,хайде сега от един недопечен прилеп няма да се свърши света!''

12

До 1

преди 3 години

Като започнеш да се гърчиш без мед.помощ няма да ти е до лозунги.Спазвай трите "Д".

11

Анонимен

преди 3 години

Ей, от всякъде ни заливат с помия, само и само да си оправдаят неадекватното поведение. Тези велики мерки не работят, не се ли вижда? Как пък от половин година болниците все са на ръба, а все има още малко място? Пълна боза.

10

Анонимен

преди 3 години

НЗОК вноските както и пенсионните св източват и харчат , където Бойко реши да даде , а после половината отиват в шкафчето.Затова става като в щатите, здраве само за богатите. Ако не наложим със сила нов модел все по зле ще е.Затова съсипаха и научно техническото разузнаване и заводите, за да не сме конкуренция на Германия. А там сега е като в соца. Жалка история.

9

Анонимен

преди 3 години

до 8Тука дезинфекция трябва ама с АК-47!По друг начин няма да стане!