372

Избирател

преди 3 седмици

За здрав еще си говорим когато махнете нощната тарифа за тока и когато тока стане по-скъп от бензина . A здравето ни ще клекне съвсем когато тока ще ни го "подават" след плащане , тогава и да се самозапалваме по площадите, ще е глупаво - бензина ще е мнооого скъп и няма да има зяпачи за сеир - няма да има сили за нищо ! Е, поне ще дойдат турците дани управляват ! Те знаят как да го правят !

371

ЧЕФО

преди 3 седмици

ГЕРБ И ДПС СА ЕДНИ КРАДЦИ ЕДНИ РАЗБОЙНИЦИ ЕДНИ МОШЕННИЦИ ОГРАБИЛИ С ЧУВАЛИ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН

370

Анонимен

преди 3 години

Горкият лекар, който трябва да преглежда в жегата хора, които с дни не са се къпали

369

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо да си погладува, но е добре да си пийва водичка

368

432

преди 3 години

това на снимката хамстер ли е?

367

проверете ги

преди 3 години

Този бузестия да не би да пости, пък лъже че ще гладува в знак на протест.На тези хора, които лежат, гладуват и провокират полицаите, кото този и Вера Иванова не им е чиста работата. Вникнете в техните биографии и ще видите за какво конфликтни и недиалогични хара става въпрос. Този гладуващия тормози семейството си от години, Вера пък пощръкля по любовник и си заряза децата година наред да ги гледа съпруга и. И сега се сети, че е майка.

366

Остава протестърите

преди 3 години

да намерят някой със запек,който в името на РуменРешетников-грипена,Маябожкова,ХрИвПрокопиево-Василево-сороски,червената *** скарана сдругарите,Славчо чалгарски и другите видни икони от протестния пантеон,да се изходи доволно,като това бъде документирано от телевизиите."Щом ситука,ще излезе нещо от теб"!Нещото да бъде претеглено и запазено в музеяна протестната тълпа.

365

Не е лош!

преди 3 години

Dry fast прави, а това е лечебно! Ще си нормализира целия метаболизъм, оттам и холестерола и кръвното налягане ще се нормализират.

364

Анонимен

преди 3 години

Този човек каза че живеел в Италия от 13 години и имал бизнес там. И е дошъл тука да прави гладни стачки...???

363

какво се чудим

преди 3 години

не ядат защото няма къде да *** Грипена не ги пуска в неговите тоалетна

362

бг

преди 3 години

сега са богородични пости така че е добре за спасение на душата

361

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката не изглежда гладен , а като преял котарак. Иначе , ако иска да се жертва за др. Божков-черепа или др. Радев-грипена може да се запали и изгори като Ян Палах в Чехия.

360

Анонимен

преди 3 години

Бок луци, отивайте в техно парка да целувате ръка на Кръстника!

359

kkk

преди 3 години

Скоро колегите с катафалките ще имат работа, да ги събират от земята...

358

Анонимен

преди 3 години

Хаха, верно такива мутри можеш да видиш по протестите, че се чудиш от къде са изпълзели и с какво се занимават по принцип.

357

АМАН ЧЕРВЕНИТЕ

преди 3 години

ГЛАВНИЯТ КАЗА "МУТРИ ВЪН" И МУТРИТЕ ОТ БОРЧЕСКИТЕ ГОДИНИ КОИТО ОЦЕЛЯХА ПРИ РАЗДЕЛЯНЕТО НА НАРКОПАЗАРИТЕ СА НА ПРОТЕСТИТЕ..

356

пияница мистик

преди 3 години

Като направи 10 дни без да пие вода да викне онези от Рекордите на Гинес, че поне да му дадат някой лев и да го впишат в книгата, но разбира се под стриктно наблюдение как точно се оцелява в жегата толкова време без вода :)))

355

Анонимен

преди 3 години

Кого заблуждават тези, че протестират? Откриха Комуни за спиране на алкохола на Орлов мост и Дебелариуми на пл. Независимост.

354

?????????

преди 3 години

НЕ ВИЖДАМ КИТКИ ОКОЛО НЕГО ?

353

Анонимен

преди 3 години

4 дни без вода??? Да бе, що ли пък да е вярно....