15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРуснаците се отзоваха и само за 45 дни ликвидираха вирусната инфекция в цяла Ломбардия.ти па се ocpa с тая Русия бе каскет смачкан. Затова Италия се оправи, а в Русия продължават да имат по 6000 заразени на ден.

14

Анонимен

преди 3 години

До до 9 от славянинЕ, ето как със затворнически мерки са ги ''опазили'' - 90 заразени от 215 души затворници,персонала са виновни, защото са същите тъпaнapи като теб.

13

Анонимен

преди 3 години

Трета жертва в дома за стари хора в Русе, как ще се спре заразата?е как - никак. Мангъра и чалгар-вирусолозите казаха, че няма такъв вирус. Пробвайте с чайче, аспиринче, може да ги изкарате на чист въздух да покрякат като наркоманчетата.

12

до 9 от славянин

преди 3 години

В този затвор, пардон, дом, обитателите му не са пускани да излизат извън него от 4 месеца и половина, от началото на корона-фентъзитео обявено на 13-ти март, за да ''пазят'' обитателите му от заразяване! Е, ето как със затворнически мерки са ги ''опазили'' - 90 заразени от 215 души затворници, пардон, пансионери и 67 души персонал! Аз съм от Русе!

11

Анонимен

преди 3 години

Както казаха коронавируса като сродник на гриповете по род предизвиквал съсирване на кръвта във вид на съсиреци-тромби навлезли в белите дробове в областите на окисление на кръвните клетки как телца и подобно на белодробната болест емболия се получава запушване на кръвоносни съдове в белите дробове,че възможно не само тесни как капиляри,а и широки как артерия минаваща наоколо,но съсирването може да се предизвика още от вещество на растение как вид отрова използвана,а може да е в съчетание с грип

10

Иванов

преди 3 години

Четвъртия етаж е етажът, на който обикновенно качват възрастните хора които умират. Викат му моргата. Затова не искат да се качват на четвъртия етаж. Приемат го като смъртна присъда.

9

Анонимен

преди 3 години

Там някой умишлено го вкара и ако разберат кой е, трябва да го осъдят. Горките стари хора, ще каталясат всички там, както беше в Италия.

8

Анонимен

преди 3 години

Алооооооооу, НОЩниците и феновете им: Как така "пламват" домове за възрастни хора? Нали са изолирани общности, много от обитателите са трудно подвижни - не ходят и до магазин, камо ли по заведения и "други места" със събиране на големи групи хора?Нещо понамирисва работата!!! Да не сте решили да си изпълнявате плана за пЛандемията с цената на живота на горките старци, ей?!!!И господ и дявол няма да могат да ви помогнат, ако се окаже някога, че е така....

7

Мутафчийски

преди 3 години

89-годишната жена щеше да живее поне още 10 години, ако не беше коронавируса! Нека помислим за възрастните хора! КПП-та, декларации, маски навсякъде...и никакви протести против щаба и правителството до второ нареждане! Защото хиляди ще измрат! Яко ще измрат!

6

Рева

преди 3 години

"Трета жертва на коронавируса има от дома за стари хора "Възраждане" в Русе. Става въпрос за жена на 89 години."То бива цинизъм ама вече всичко е извън границите.Едвам до 90 доживяла жената . И то на територията България. И злия вирус и отнел живота.Кунчев и сие, ще дойде възмездие , да го знаете!

5

Анонимен

преди 3 години

В Бергамо и край Бергамо има десетки домове за стари хора и през пролетта там хората мряха като мухи. Италия помоли Русия за помощ. Руснаците се отзоваха и само за 45 дни ликвидираха вирусната инфекция в цяла Ломбардия. Главното тяхно оръжие беше дезинфекцията. Ако сте некадърни и не можете да се справите в един дом за стари хора, викайте Путин. Само той ще ви помогне, защото бочко се преумори и легна да си почива до чекмеджето с пачките.

4

офф

преди 3 години

В тия домове хората са с по 5 тежки болести. Нормално си умират след 2-3 месеца престой!

3

Мъко,мъко

преди 3 години

Всичко трябва да върви по план...Световно намаляване на население,още повече ако са бедни,болни,стари.Иначе няма да дават пари...Всичко е за ПАРИ. И хората мислят само за пари.Иначе не става нищо.

2

Анонимен

преди 3 години

Мда жалко, статистиката показва, че повечето умират болни и стари хора на леарства, на които е противопоказано да пият алкохол.

1

Анонимен

преди 3 години

Показателно за България - целия свят вика пазете възрастните, тук не - носете всички маски и всякакви глупости и накрая пак по старческите домове ще страдат хората. Толкова не могат да ги опазят - иначе се биха в гърдите и Годжи и Бай Шиле и Баце.