27

Анонимен

преди 3 години

Бърза да се спаси навреме за да не го постигне съдбата на зет му Ургандарин дето е в пандиз Палас за злоупотреби с 6 милиарда евро. Испанците много са му насъбрали, те изобщо вече не искат монархия, дори сина му Фелипе не долюбват.

26

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКаквото и да напише един комунистически *** като теб хората трябва никога да не забравят, че един комунист винаги лъже.

25

1

преди 3 години

След Хуан, и нашия крал-слънце може да забягне на някъде.

24

Натам ънисване

преди 3 години

С наш Бокич на пл. Тянън мън,там да живуркат

23

Христо Христов

преди 3 години

До 17Махнаха ми поста, но бях написал, че надпартийността и представителните функции на "благородниците" са приказки за наивници.

22

Христо Христов

преди 3 години

До 17Защото имат влияние = власт. Виж скандалите за подкуп на Локхийд и принц Бернард (основател на билдербергите).

21

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Корупцията при кралете е професионална дейност.Просто друго не могат, горките.

20

Анонимен

преди 3 години

Приятел е на нашия крадлив дядо Мони. Всичцки тези аристократи са едни банални крадци и мошеници. Близък е и с краля на Мароко,нищо чудно да се е покрил там.Преди години осъдиха зет му и дъщеря му за корупция също.

19

Хе,хе!

преди 3 години

Че как иначе ? В Испания управляват социалисти ! Кралят не може да стане социалист, а и те нямат интерес да го държат, защото може да им скрои номер с властта.

18

Вейхайвей

преди 3 години

До АнонименВече е в Доминиканската република, въпреки странните обвинения. Но, пък е на разположение на прокуратурата.

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТоест ако американски самолетостроител ме наеме да му свърша работа срещу хонорар, това е корупция, защото съм мъж на кралицата? Много интересна логика. Корупция е когато се възползваш от служебното си положение, в случая не разбирам къде точно съществува такава, без знам детайли разбира се.

16

Анонимен

преди 3 години

Самозабравили се социалисти в президентството, Радев и Борисов съвсем се самозабравиха!

15

Анонимен

преди 3 години

Може да има разследване срещу бившия испански крал, а срещу подчинените на президента Радев не може! Не може и да се влиза в президентството за да се изземат документи! Не, това не е демокрация!

14

Фуддддбол

преди 3 години

Само Хуан Карлос Валерон, Великана на, футболния терен!

13

Анонимен

преди 3 години

До ВейхайвейОбвиненията в корупция са доста странни - за строеж на скоростна жп линия от испански консорциум в забележи Саудидска Арабия и получени пари от саудидския крал Абдула. Плюс това монархията в Испания е само представителна, монарха няма реална власт. Но пък за сметка на това монархията дори в този си вид е много спорна в Испания, всъщност Франко я спасява след като смазва комунистите през 30-те в гражданската война. Логично и сега точно радикалната левица атакуват яростно Хуан Карлос

12

О.Уайлд

преди 3 години

Ееее, то и аз искам така - със 100 милиона долара и в изгнание. Пък после и да пишат за мен, че съм бил се държал недостойно.

11

Вейхайвей

преди 3 години

До aa1830Хем е обвинен в корупция, хем пък щял да бъде в изгнание. Сега, ако е прокуден от властта, заради убеждениея и т.н може да бъде изгнаник. Но е обвинен в корупция, това е бягство от Закона. Не е ли тъй?

10

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Хуан Карлос се е наживял за 200 години...напред.Що дворцови...примадони е побарал само той си знае.Че някакви си 100 милиона му...търсят,не е кой знае какво,да ги търсят.Ще си отиде на...райски остров и ще си кара заслужената пенсийка...царски.

9

Анонимен

преди 3 години

Христо Христов е мюмюн маймунов, а не Христо Христов, не разбрахте ли досега?

8

aa1830

преди 3 години

Този крал е крал!