22

Един от тях

преди 3 години

Не е нито редно, нито стимулиращо да се вдигат преференциално и да получават добавки по празниците само най ниските пенсии.Те са се осигурявали за толкова-обидно е за останалите!

21

Чичо

преди 3 години

Периодично вдигат ниските и минималните пенсии,а средните не се осъвременяват-докога така г-да управляващи?

20

Анонимен

преди 3 години

БКП-то си казва думата чрез всичките си партийни нюанси. Който си мисли че червено, червено избива ще оапе дедовия за пореден път.

19

До 16

преди 3 години

Давам ти всичките привилегии, ама в комплект с онкологичното ми заболяване и хипертония - ТЕЛК 82 %/54 лв. за лекарства и диетична храна и 97 за винетка/. Пенсионерка за стаж и възраст, висше образование и не мога да работя. Тогава да те питам как е от другата страна.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако Борисов продължава да управлява,съвсем ще изчезнат.

17

Дедо Пенс

преди 3 години

Кой вземал-вземал !!! Повече няма !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Направете ги за мъжете 80г. за жените 75г , какво си играете толкоз.Ще бъде идеално за управляващите, хората да блъскат по 40г и оп, тъкмо стане време за пенсия, те взели се споминали.

15

ореха

преди 3 години

Ами пенсионерите ще намалеят, нали това искаше Боко.Едни умряха от пандемията, други не дочакаха да направят години и стаж и те преждевременно си отидоха от този свят.Някъде дочух че след това увеличение на пенсионната възраст което е заложено като крайна цел, следващото увеличение щяло да стане на 70 г. Дано да не е вярно, но в България всичко е възможно.

14

Анонимен

преди 3 години

Вдигайки възрастта за пенсиониране и намаляването на размера на пенсиите от НОИ /когато внасяш за ДЗПО/, принуждава все повече хора да търсят начини да се пенсионират с инвалидни решение. Плюс това там привилегиите /при инвалидните пенсии/ за значителни - интеграционни, финансови помощи, устройване на близки и роднини на работа, като лични асистенти, безплати винетки, безплатно отопление, почивки, а за работещите и освобождаване на работежите от данък върху доходите и др.

13

селянин

преди 3 години

до 14тва дет сме дали на дръжавата ако рече да ни връне поне 5% ке и требат 200годинта ного акъл не давай

12

Анонимен

преди 3 години

Купуват гласовете на чиновниците за ГЕРБ и ОП.Без никакви аргументи правителството изведнъж реши от 1 септември да повиши с до 30% заплатите на неизвестен брой служители в общо 28 министерства, държавни агенции и структури.

11

ама истински селянин

преди 3 години

като не плащате осигуровки ,после първи надавате вой ,че" нямало държава".Абсолютни социопати

10

анонимен

преди 3 години

Голяма гавра направиха с жените 3-та категория труд! Увеличиха възрастта за пенсиониране, без да помислят, че българската жена ходи на работа и работи у дома, защото няма пари за домашна помощница! Сама си гледа децата, само родителите помагат доколкото могат, защото и те ходят на работа! Трудно е да ходиш на работа след като навършиш 60 г. Но, пари във пенсионните фондове няма, защото трябва да поддържаме популацията на ромското население! А това население с години не иска да учи и работи!

9

работещ

преди 3 години

Да направят пенсионната възраст 90г. Да се задавят и пукнат дано. Както се казва " Да е проклето името им и плитък гроба на мършата им.

8

Анонимен

преди 3 години

Да ни е жив и здрав другаря Тиквуний така се прави всичко нагоре само доходите не

7

Анонимен

преди 3 години

А с колко се увеличиха инвалидните пенсии?

6

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Мачкай , бай Корронна раята на комунистите .След три месеца ще ви видим колко по 9 милиона сте останали.Турция над всичко и до Албкона и Балтика

5

Анонимен

преди 3 години

Членството в ес дава плодове...

4

Мен

преди 3 години

Ами, измряха, докато им стане време за пенсиониране.

3

Анонимен

преди 3 години

Два милиарда за самолети, а пенсионерите гладуват! Гарантирано от САЩ!