34

Дими77

преди 3 години

Колегите учители дадоха най- доброто от себе си, като вземем предвид непредвидените обстоятелства. Повечето от тях достойно изпълниха служебните си задължения. Работеха по 12-16 часа дневно и омаломощени от умора не възроптаха дори когато ги оплювахте. Други работеха и събота, и неделя с изоставащите ученици. Домовете и сърцата им бяха отворени за проблемите на децата. Всеки от гилдията ясно осъзнаваше, че от неговия труд зависи учебната година да не бъде нулева. Неблагодарно общество и това е!

33

Гост

преди 3 години

До ха ха хаАлтернативно умно същество, тъй като вирус има, той е смъртоносен за 5% от човечеството, за примерно 15% носи трайни увреждания и за още около 30% - дълго и мъчително боледуване, а действието му ще продължи още година-две, то гледай на нещата положително. Сиреч, ще имаш достатъчно време и още повече възможности лично да се запознаеш с него. Като го преболедуваш, пак ела да се хилиш.

32

Ваня

преди 3 години

Престанете вече де,побъркахте малки и големи,зомбираха се пред тези устройства,обездвижиха се тотално.Оставете децата да учат в нормална среда,да се движат и спортуват,стига нагнетяване и психози.Що за мисия е това

31

ха ха ха

преди 3 години

До ГостПърво госпожа, гледайте да не се стига до ваксини, че тогава вече ще стане война!Абе вие що решихте, че ядем доматите с колците бе? Никой в България не се страхува от този смешен вирус, никой няма да позволи да го ваксинират него или детето му и всеки който се опита, дълбоко ще съжали, че се е пръкнал на този свят! Бегай, че вониш - ***!

30

Гост

преди 3 години

*** и *** българино, набий си го дебелата куха кратуна - това, което вирусът причинява на човечеството, е същото като война, но не е толкова очевидно. Ще има жертви, ще има бедност, ще има сълзи. После ще дойдат и ваксини, и лекарства и в крайна сметка ще го победим, обаче няма да е веднага. Ще има един период, в който всички ще страдаме. Стиснете зъби, стегнете колана, вземете се в ръце и стига сте хленкали! Спазвайте каквито мерки могат да помогнат и се подгответе психически за тежки жертви.

29

ха ха ха

преди 3 години

До Тинтири-минтириГорката тя, до Септември от короня няма да остане и спомен, по-скоро ние родителите може да осъдим държавата за гаврата с децата ни, за отнетото ни време, за мизерията, която сътвориха покрай Тръмп! Кът така, че се надай, че ще продължаваш да се вмирисваш докато ти плащаме!Болнични, полагаема отпуска, която и без тва е огромна, и напускаш!

28

Тинтири-минтири

преди 3 години

То няма как да има присъствено обучение есента. Просто не искат да плашат родителите, че ако си представят една цяла година дистанционно ще получат инфаркт. Дойде ли септември и ударим ли около 400 на ден ще обявят 'ето искахме, ама народа недисциплинран, та за това ще си седят децата вкъщи'. И ще отпуснат по 200 лв помощ на семейство. Учителките са все лелки с хронични заболявания, една да се гътне и става проблем. Всяка учителка може да осъди МОН ако я карат да носи здравен риск

27

офф

преди 3 години

Стига с тия циркове! Тръгват на училище и толкова! Що няма болни протестъри?

26

Еj

преди 3 години

До хахаха В моето училище сядат двама на чин така че не може да се прави дистанция.

25

овце

преди 3 години

До АнонименКак ще и мине нещо подобно през главата?Тя иска да лежи и да си взима заплатата, а откъде ще дойдат тези пари, тя за толкоз не и е дадено да знае! :DDD

24

абе простакесо

преди 3 години

До 6Напусни системата защото си вредна за българските деца!Няма кой да гледаме, на всички стана ясно, че дистанционното обучение е убийство на образованието! Заради една *** като теб, никой няма да си мълчи!

23

Хахаха

преди 3 години

Как да не може да се дистанцират? Чинове на които сяда 1 дете. Междучасие в различно време за всеки клас. Разлика във времето за начало на деня. В стола всеки сяда на 1 маса. Могат да се направят много неща!

22

Родителите

преди 3 години

ако ще да са факири, не могат да хванат спатиите на нищо!Учеше се само по математика, български и литература... по останалите предмети го караха едно към гьотере!География - учете еди кой си урок, нито едно устно изпитване, някви тестове, дето хвърчат от едно на друго - децата са мързеливи и без друго, но в този вид обучение ги обричаме!Кой има интерес?Щом като не искате да присъствате в час, тогава да ви намалят заплатите наполовина!

21

Сега

преди 3 години

До АнонименТи искаш ли или не искаш да работиш? Като не искаш си най-лесна, оставката и толкоз - не случайно децата ни затъпяват от година на година, защото и учителите с клизма са си взели дипломите!Знаете ли какво е "учител"?Такъв, който УЧИ децата и оставя нещо след себе си, а не такъв, който е отишъл на разходка за пенсия! Дистанционното обучение е жива порнография, децата си разменят домашните по фейса, никой не учи, днес има нет - утре няма! Родителите, ако ще да са факири...

20

6

преди 3 години

Това полуграмотно момченце ,голият директор -пръкнали се от трънския и айтошкия балкани и МОН просто да си ходят !Некадърници ! Само констатации и глупави идеи !Вижте какво правят другите страни и толкова ! В Ганьовска България нищо не е измислено.Но има и прости решения -технико0естетическите предмети се изваждат и се провеждат на принципа на частните школи ,география и история минават дистанционно , а останалите 0присъствено на групи в училище !Гениално !И аз измислих една простотия -колко лес

19

65

преди 3 години

Нулева година= на нулево образовано поколение. Не стига , че учителите претупваха уроците ,родителите рядко поглеждат колко учат ,но мрънкат срещу учителите. И с това дистанционно ужаса ще е пълен.

18

Анонимен

преди 3 години

Според него най-лесно ще бъде за учениците от 1 до 4 клас. "При тях има един или двама учители, там преминаване от дневна в дистанционна форма лесно може да се синхронизира"................Ама през таз директорско-чиновническа глава минава ли мисълта кой ще ги гледа тези малки деца вкъщи и дали толкова "лесно може да се синхронизира" с отсъствието от работа на толкова родители дори и само за един клас. А как и кой ще учи с децата и ще виси на компютрите вкъщи с часове, това някой мисли ли го?

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали сте наясно, но учителите са кът. Няма желаещи млади, които да заемат местата, ако застаряващите решат да се пенсионират. В бюрата по труда в столицата има списъци с незаети места в детските градини и места за помощен персонал. В училищата-за учители, особено за чужди езици също. Така че, ако имате нужната квалификация можете да се реализирате,а не само да си драскате тук.

16

Yeeh

преди 3 години

Правилно! Няма как децата да се дистанцират, не става само за учене но в училище те завързват и приятелства. Който не иска да ходи да си стои у дома!

15

има как

преди 3 години

с МАСКИ и разделяне на потоци