31

Анонимен

преди 3 години

Гавра със свободата е това.

30

Анонимен

преди 3 години

Ми, те търпяха и Чаушеску години наред без хък мък.

29

Анонимен

преди 3 години

Скафандър е по-сигурно.

28

АнонимеН

преди 3 години

ПОБЪРКАНЯЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН ГРИП НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА Е ПОДЛОЖЕНО НА НЕЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ!

27

Шоп инг

преди 3 години

Месец и половина, над 45 дни се носеха маски. Дисциплината тогава се спазваше стриктно, защото паниката беше голяма. Улиците опустяха. Нямаше хора по паркове, ресторанти, дискотеки, движението между държавите почти замря.... и нямаше нито един ден без болни с коронавирус! Ако тези мерки бяха ефективни, не трябваше ли този вирус да е вече история? Нали така ни успокояваха-потрайте малко и ще премине? Да ама не минава! Пък и дявола не е толкова черен както ни го представяха!

26

до 26 от славянин

преди 3 години

''Нали според тебе вирусът е измама и не е опасен- защо тогава си се уж загрижил за тези хорица? Ще си изкарат по една хрема и толкова...Или май не е точно така,а?''За да покажа на такива чукундури като теб, че репресивните мерки са напълно бесполезни, по-точно напълно вредни! Някои от тези хора държани четири месеца и половина в строг затвор от отчаяние са обявили гладна стачка!

25

Анонимен

преди 3 години

*** на лицето като облекло в 21 век...когато и да се самоубия да се спася от тоя примитивен свят все ще е късно

24

Анонимен

преди 3 години

Мамалигите винаги са се натягали за да се харесат на запада.

23

Един

преди 3 години

До славянинНали според тебе вирусът е измама и не е опасен- защо тогава си се уж загрижил за тези хорица? Ще си изкарат по една хрема и толкова...Или май не е точно така,а?

22

до 23 от славянин

преди 3 години

Защото ти потвърждаваш, че си от вторите!

21

славянин

преди 3 години

Понеже съм от Русе и градът последно време стана известен с масово коронавирусните пенсионери от един старчески дом, до който живея на 700-800 метра, знаете ли че персоналът на този старчески дом не е пускал тези хора да излизат навън от четири месеца и половина, за да ги ''пази'' от коронавируса!? Явно не знаете, но така ги е ''опазил'', че от малко над 200 човека в този дом осемдесет и няколко се оказали коронавирусни, без да излизат от него за посочения по-горе период! Ето така ни ''пазят''!

20

Един

преди 3 години

До славянинТи защо си мислиш, че си от първите?

19

славянин

преди 3 години

Искам да попитам нормалните хора в този форум вярват ли и чувстват ли че властта я е грижа за тяхното здраве и живот, ненормалните няма да ги питам по обясними причини!

18

Анонимен

преди 3 години

Швеция са първи, ние се борим с Румъния за 2 и 3-то място в Европа. Явно ние ще сме на второто - жалко как не осъзнаха, че най-добрата реклама за туризма е да бяхме чисти от короната.

17

от Плевен

преди 3 години

Разумните, достойните и възпитаните хора не заплашват, не ругаят и не беснеят срещу опонентите си. Те водят спора спокойно и с доказателства. Има ли тука такива?

16

Анонимен

преди 3 години

Славяните най-тъпата племенна група ли са или да?

15

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

14

до 13 от славянин

преди 3 години

Когато една власт се грижи за твоето здраве и живот тя на първо място ти създава като минимум човешки условия на живот и работа и ти гарантира човешки доходи, щом не ти осигурява този жизнен минимум и ти продължаваш да вярваш че нея я е ''грижа'' за твоето здраве и живот, значи си ид.от! Рожден и до гроб!

13

до 13 от славянин

преди 3 години

Около мен никой на открито не носи маски, в междуградския транспорт почти никой не носи маски, работя във фирма със седемдесет и няколко човека персонал и почти никой не носи маски, е аз така и досега нито съм се разболял, нито съм умрял от този вирус! А от ''грижите'' на властта за здравето ми въобще нямам нужда от 27 години се профилактирам абсолютно сам не стъпвам в болници и при лекари! Аман от медийно зомбирани *** вярващи че власста я е грижа за тяхното здраве и живот!

12

пияница мистик

преди 3 години

И тези работят за Борисов и Мутафчийски