13

Анонимен

преди 3 години

За какво здраве да ми говорят лекарите, като те самите не се грижат за него? Всичко е станало пълнене на чекмеджета, другото е вили в Барселона ...

12

ББ

преди 3 години

Народа ни даде име на един ваш министър бе,шута на бойко...д-р Менгеле бе министрО на здравето в България в 21 век...да вземаш пръстови на умиращи хора...за пари е...безбожно...фашистко...докторите се превърнаха в търговци на...животи...ще им търсим отговорност разбира се...въпрос на време е...Бог ни дава живота

11

немат файда да

преди 3 години

лекуват, трябва да се пълнят чекмеджета...

10

Лаик

преди 3 години

Всеки четвърти страда , а другите 3/4 очевидно се наслаждават на хипертонията.......хм...

9

Хахаха

преди 3 години

За първи път да се съглася с всички коментари.Ако живеят здравословно, ако се грижат за пациентите си, не само за джоба, ако спрат алкохола, няма да имат хипертония и др. заболявания.Цинизма на някой от тях в безграничен.

8

.

преди 3 години

Ами те докторята едно, че са по-заможни и склонни към свинстване, друго, че за много неща ги учат напълно погрешно в медицинската академия и трето - дори да знаят как да си пазят здравето, не им пука и са го ударили на живот (свързано с т.1).

7

Пациент

преди 3 години

...и всеки втори медик е опериран от състрадание и съчувствие, а мерната единица за пациентит е пътека (на здравната каса).

6

Анонимен

преди 3 години

Да не се престарават толкова много с тези проучвания. Ще имат още увеличения на парите.

5

Хм !?

преди 3 години

Ето до какво водят ежедневните притеснения за незаслужено получените пари по пътеки, под маса, с изнудване, рекет и други медицински практики..

4

КОРОНАВИРУС

преди 3 години

Е СЕГА КАЖЕТЕ КАК ДА ВЯРВАМ НА ПЛАТЕНИТЕ ДОКТОРЧЕТА СЛЕД КАТО ТЕ НЕ СЛЕДЯТ ЗА ЗДРАВЕТО СИ НО ТЕ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ НОСЕТЕ МАСКИ И РАЗРУШАВАЙТЕ ИМУНАТА СИ СИСТЕМА ЗАДУШАВАЙТЕ СЕ И ПАДАЙТЕ ОТ НАМОРДНИЦИТЕ!

3

дедо от село

преди 3 години

Ам че как няма да са болни нашите доктори като са се хукнали да съберат парите на народа и работят завалиите с тая мисъл непрекъснато! А нъли знаете като се загнезди една мисла в главъта става лошо! То санким боковата държава дава за щяло и нещяло пари и те трябва да се присвоят разбира се!

2

Анонимен

преди 3 години

Ехо..доктояря...за хипертонията верваме ,но за вируса не,след време а то наближава ,от целия свят народа ще се вдигне и докторчрта първо вас ще обвинят за тия лъжи

1

Анонимен

преди 3 години

Много повече са.По мои наблюдения не само медиците, а повече от 50% от хората над 35 годишна възраст в България са с наднормено тегло. Това си е чиста хипертония и диабет.Трябва да се промени начина на живот и преди всичко храненето И ПИЕНЕТО на българите. За цигарите изобщо не говорим.