27

пари от сачева

преди 3 години

нема да получат

26

Ристу

преди 3 години

До 19, Разсъдителят: В гората има и други животни, които ядат растения. Тревата - зайци, сърни. Има и животни, които ядат плодове и разпространяват семена на разстояния - птиците. Птиците също ядат насекоми, както и таралежите. Месо и мършa ядат лисиците, чакалите, дивите котки, лешоядите, гарваните. Следователно нищо няма да загубим, ако избием мечките от екологична гледна точка. Просто няма никаква причина те да останат, а има много причини да ги избием.

25

Човек

преди 3 години

До Анонименти си вредната мухъл

24

Човек

преди 3 години

До SSв твойта чотора ли

23

Анонимен

преди 3 години

До SSА решението за SS беше 7.62х53!

22

Анонимен

преди 3 години

Ще трябва да се научим да живеем и с мечките, щом ще си живеем с КОВИД-19, 20,21!На Шпицберген не убиват белите мечки. В град Чърчил на Бафиновия залив нощем ходят по улиците и много обичат хората!

21

Анонимен

преди 3 години

Мечките са като хората, хапват си всичко :) Аз се радвам че оцеляват, харесвам природата и животните, но срещнеш ли мечка, особено женска с малки, може да има фатален край за теб :)

20

До мечко защитниците

преди 3 години

Нечистоплътници, всички агресивни мечки трябва да се ликвидират, а вие трябва да се махате на друга планета! Вие сте плод на дегенерирали родители и това е неоспорим факт!

19

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

До ВъзмутенЯсно е че хората искат да си хапнат мечешко месце.Както и друг път са го правили.Елементарна сирена и електропастир прогонват всичкиживотни.Мързеливи и нагли овчари, ние трябва да избием всичкоза да се разкарват с десетина дръгливи овце, а да получават помощи за стотина.

18

мечка

преди 3 години

знаете ли колко струва мечешките *** че са заровени още много само заради ноктите кожата парите също струва много много за две овце се тревожит

17

Анонимен

преди 3 години

Не разсъждавайте като неадерталци. Ами да вземем да изтрепем всички животински видове? Хората иззеха техните територии, животните нямат какво да ядат и логично вече са все по-близо до нас. Каква е ползата от мечката, пита някой: Кафявата мечка е важен разпространител на растителни видов. Тя се храни предимно с растителна храна, обхожда големи територии и разнася навсякъде несмлените семена. Като мършояди, те прочистват горите от умрели животни, които разпространяват болести.

16

Възмутен

преди 3 години

Сега жертви са само домашни добичета. Въпрос на време е да посегнат и на хора. Лежачите в РИОСВ-тата наясно ли са какво значи са сирамаха да му унищожат кравата? Седат, дебелеят и тъпеят по кабинетите, а селяните изнемогват!

15

куку

преди 3 години

Няма седят гладни я,вие какво искате хора ли да ядат?

14

Анонимен

преди 3 години

А едИн куршум в челото на мечката няма ли да свърши по-добра работа?И без това не виждам вълци и мечки с какво може да са полезни на някой или на природата,само вредят!

13

Анонимен

преди 3 години

А едун куршум в челото на мечката няма ли да свърши по-добра работа?И без това не виждам вълци и мечки с какво може да са полезни на някой или на природата,само вредят!

12

Ристу

преди 3 години

Tрябва да се намали бройката им в България. Днес убиват *** и овце, утре - хора. Които иска да гледа мечки, да ходи в цирка или в зоологическата градина.

11

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Засушава доста по високото, нема дъжд, некои горски плодове вече преминават, а боровинки, ако има са по най-високото, гъби йок, тревата и тя пожълтява. Сливите по високото са още зелени. А Баба Меца требе да яде. Свободно пасящият *** е първа цел. То не е лесно да гледаш животни, затва в демокрацията - свободна паша, второ, медецът е най-калоричен, а Баба Меца, ич не и пука на кой е;))) Абе, комунистка етя, мандраджийка;))) Въри й се опъни де;))))

10

Анонимен

преди 3 години

Само в област Смолян има повече мечки, отколкото в цяла Стара Планина.

9

До Поет

преди 3 години

До ПоетГолям си поет, направими ми един... портрет...

8

Анонимен

преди 3 години

А отстрел кога, след убийство на няколко туристи или пенсионери сигурно.