276

aeee

преди 8 месеца

Нали ще падне правителството ако сложат маска задължителна в момента последния пирон в ковчега та за това няма го наложат все още.

275

подарявам

преди 2 години

черен златен ретривьр на около година 0877525626 София

274

Ковид Иванов

преди 2 години

До Анонимен, ама като те е страх, че ще те разболеят здравите, които ходят на работа, стой си вкъщи. Аз съм здрав, бачкам като луд и ходя по молове и други ХЗ, за да се храня. Много работи - много яде, стара максима. А масовата манипулация, масовото насаждане на страх постигнаха целта си, народът измира от това. За 2020 година над 30 000 са умрели "извън планово(от страх и ужас)". Но за това пък за 2021 планът беше изпълнен, до сега са над 75 000. И това са само тези, които ги е опял попа!!!

273

Ковид Иванов

преди 2 години

До Боро, може да питаш, но само себеси. Ще развалиш комфорта на управляващата хунта от лъжци, крадци и долни шмекери. А представи си и други да започнат да питат каква е тази пандемия, дето Министъра на Здравеопазването Г.ъз(за кратко МЗГ) се събужда, плюмчи пръста казва 3000 заразени, 700 в болница. Че даже в прогнозните резултати включиха и математици, за да баят на птичи курешки. Ни ти, приятелю трябва да се ваксинираш и ако оцелееш, втора игла, трета игла... до победа за МЗГ.

272

Анонимен

преди 2 години

Интересно ID има въпросният министър на здравеопазването Йенс Шпан, ще съм силно изненадан, ако е над 30. И какъв му е другият начин да се демонстрира, освен в подкрепа на общата идея срещу идиотските нареждания, мерки и всякакви други кравшки ***. И до наши дни е валидно правилото, протестира се един до друг. Ама трябвало да са с маски и да спазват дистанция, ама точно срещу този идиотизъм е бил протеста бе. Ааааа, той - Йенс Шпан -искал да няма протест, за да не му духнат под опашката. Ясно

271

Боро

преди 3 години

Дрън, дрън, ковид 19, дрън, дрън маски, каски, шапки насред лято..... А може ли да попитам, каква е тази "пандемия", при която общата смъртност намалява?

270

Л.А.

преди 3 години

Какво се оплаквате бе? Същите лъжи бълвате и за тукашните протести. Масово чета "десетки или стотици хиляди" на протестите в София. Реално са една шепа ***, не повече от 1000- 2000 души.

269

Ямх

преди 3 години

В крайна сметкавсеки си има сам право да решава дали да живее или не така че който иска да се пазите стои вкъщи

268

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

Твърдо заставам зад правителствата и още по ТВЪРДО им давам мощен тласък с ТВЪРДОСТТА на най - свидното ми...." интелекта " ми ! Най-безполезната част на обществото- политиците и тези около тях.

267

Стоян

преди 3 години

Уважаеми Анонимен, мерки взима всеки нормален човек. Но не ненормални мерки.

266

Анонимен

преди 3 години

До СтоянБраво Стояне! Никакви мерки! Важно е всички да се разболеят и да останат само късметлиите!

265

Стоян

преди 3 години

Маските не предпазват. Не се заблуждавайте, мислете, не бъдете овце34376

264

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз е едно разклонение обслужващо анти-ХРИСТА

263

АБВ

преди 3 години

Тази информация донесе мааааалко спокойствие в сърцето ми! Все пак *** не живеели само в България! Имало ги навсякъде! Спокоен съм, че поне попростотия не сме сами!

262

Анонимен

преди 3 години

До do 265"никой не твърди че вирус няма, просто всички мерки са супер пресилени и вече на много хора не им пука"Първо има много хора които твърдят че няма вирус. Второ какви мерки има? Всички кръчми и чалготеки са отворени. Единствено има препоръки за носене на маски и миене на ръцете.

261

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"о,има мерки драги,има!..Има карантина,има изисквания за доброволни тестове,има ЗАДЪЛЖЕНИЯ на някои места да се носят маски"Изисквания за тестове има само ако искаш да пътуваш в юужбина и те са въведени от други страни не от БГ. Задължения за носене на маски има само на думи. В магазините и заведенията и градския транспорт има хора без маски и никой не ги пипва с пръст.

260

Анонимен

преди 3 години

До до Добре де"По време на средновековието, по време на чумата /60%-80% смъртност"Глупости. Максималната смъртност е била 50% и то само в определени градове ои региони а не на целия континент и то след 3-4 вълни на чумата.

259

до Добре де

преди 3 години

Нито протестиращите в Германия, нито протестиращите в България са ***. Те са протестиращи. По време на средновековието, по време на чумата /60%-80% смъртност/ е имало демонстрации, протести, войни, вълнения, брожения, борби за независимост и т.н. Това е човекът - той не може да бъде спрян. Човекът се бори.

258

Добре де

преди 3 години

А, протестиращите в България не са ли също ***.Защо не го пишете директно

257

До Ха ха ха

преди 3 години

"Хаха Катай щял да напазарува фирми"Позволяват му всичко, с пари се купува всичко а те си ги печатат. Превземат квартал след квартала в така наречения нов свят. Купуват всичко и в един момент сменят надписите само на китайски! Подкупват, рекетират, политиците рядко са им проблем. Големите концерни като Епъл, също стоят зад тях, понеже производството им е при тях.Най-големият печеливш от този ковид е Китай. Следващият - банковата система и концерните с производство изнесено в Китай.