193

Анонимен

преди 3 години

Центърът да, но не и София.

192

Анонимен

преди 3 години

Един ден Царят лъв събрал животните и наредил да се разделят.-Умните да минат в ляво, красивите- в дясно.Жабата се провикнала:- Аз сега какво? Да се разчекна ли?

191

Анонимен

преди 3 години

Голяма група герберастки *** са се събрали пред президентството и разпъват шатри и палатки...МАЙТАП бе Уили...каза Алф...

190

Анонимен

преди 3 години

Тези от "системата ги убива" са като злокобни гарги по време на Пандемия !Като ги гледа Народа и се чуди, тези ли ще са по-добри управници от сегашния Кабинет !?

189

Черрепа от ОАЕ

преди 3 години

Абе, къде остана Канна Рачева ?!Да ми звънне веднага !

188

Ало, Бтв

преди 3 години

Не крийте Канна зад микрофона!Аз също съм нагласил един голям микрофон, чакам я дойде да измисли нещо "духовито" с него! Нещо от вашите "иширети"...

187

Слаб Пинокио !

преди 3 години

Много слаба таз опорка за Виваком и се изтърка ! Пинокио да измисли нова !

186

Ало, Бтв

преди 3 години

Искам Бабикян,Искам Минека.. Искам ВИНАГИ и ПОСТОЯННО да ме уведомявате колко,кога, къде и как вървят протестите! У нас,по света,на международната космическа станция и навсякъде из Вселената!

185

Ало, Бтв

преди 3 години

Защо изпуснахте да ни уведомите КОЯ е най-гледаната телевизия?Толкова приятно звучеше в предишни месеци...

184

Черепа

преди 3 години

Абе Нинова, нещо много малко палатки има там. Аз нали ви дадох за повече, и от мен ли вече взехте да крадете?

183

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИ

преди 3 години

ТИКВАТА ВЕЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ХВЪРЛЯ ОСТАВКА,УЗАКОНИ СДЕЛКАТА С ВИВАКОМ ОТ КОЯТО БЪЛГАРИЯ ГУБИ 1 МИЛИАРД ЕВРО

182

пияница мистик

преди 3 години

Малеееее, по-жалка гледка от тази на снимките не бях виждал. 20 човека на кръст, лентяи и безделници се събрали на дъра-бъра, хранят ги, поят ги, че и по 50 лева им дават...Що пък да не протестират още няколко години. Черепа зимата ще им купи алпийски екипировки и палатки като за Хималаите и всичко ще е е Ок. Само кофтито е, че им забраниха алкохола и сега търтеите трябва да се крият, за да пият. Нищо, че няма къде да се къпят и да ходят до WC, за маргиналите това не е важно

181

Случаен минувач

преди 3 години

Ей сега следобеда минах през Ректората. На кръстовището има точно 1 палатка. И отвътре пуснали високоговорители с възрожденски песни... Смях... То полицаите са много повече... Даже и полицайки има, една беше много готино маце...

180

Анонимен

преди 3 години

И какво му е лошо на палатките? И без това няма много кандидати за обитаване, да пуснат такса от 5 лв нощувка /пълна програма или дудук на примоция/за гостите на красивата столица. Със сигурност приходите в туризма ще нараснат и ще има даже за пенсии от по още 50 лв.

179

бтв

преди 3 години

Детронираха я! Изложи ги!

178

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите сигурно и кафе им поднасят в палатките. Такова чудо едва ли има на друга територия, наричаща се държава. Това ще е дереджето докато системата е бъкана от военни, даскали, библиотекари. Какви ли ще са действията им при някоя сложна ситуация. Май-наистина е най-добре тия некадърници да си дават оставката и да се приключва.

177

Ало, Бтв

преди 3 години

А бе къде е Канна,бе?

176

Анонимен

преди 3 години

Народа вижда кой работи и кой лежи и крещи по кръстовищата.Бойко ще спечели без да си прави реклама

175

Анонимен

преди 3 години

Начинът да се очисти блокадата и палатките е да се пусне слух, че там се крие Баце! Че като се юрнат като стадо бизони всенародни протестиращи,ще се освободи цяла София!

174

Анонимен

преди 3 години

Балъците протестират. Урковци, каквото каже ДПС-най-демократичната партия това ще бъде. Елементарна аритметика е, смятайте. Малко остава и да бъде вече първа сила, смятайте. Така че да не си правят сметката без крачмар. Доган ще реши какво да бъде, а вие дотогава си скачайте хорца по паветата.