53

Totenkopf

преди 3 години

Явно затова бяха руските наемници, които арестуваха там хахах, ама Батьока не е ***, че кървавото джудже да го свали.

52

Shark

преди 3 години

Ще подпалят страната, ще приберат доларите от САЩ и ще се покрият някъде в чужбина. Също както направиха боксьора и газовата принцеса в Украйна.

51

ТИКВАТА

преди 3 години

ОСТАВКА! ГЕШЕФ ОСТАВКА! ЛУКАШЕНКО И ТОЙ ДА СЕ МАХА! ЕРДОГАН И ТОЙ...ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ И МУТРОКОМУНИСТИ ДА СЕ ОМИТАТ!

50

Наблюдател

преди 3 години

Путин организира майдана на Лукашенко, защото той рязко се задърпа да се присъединява към мадър Раша и се заигра с Меркел, Полша и Украйна. Който и да смени Лукашенко няма да има нито ресурса, нито топките да балансира между Русия и Запада. Тия трите кукли ще ги изядат на закуска и в Кремъл и в Берлин и във Вашингтон.

49

Поручик Ржевски

преди 3 години

Лукашенко бил диктатор. По тая логика и Ангела Меркел е диктатор, 20 години на власт, несменяема. Сега дойче веле и другите "свободни" медии ще разнасят демократичния образ на всеки, готов да нареже баницата наречена Беларус и да я поднесе на запада.

48

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/53Тимошенко не беше чак такава продажница, кат порошенко. Просто беше атрактивна за "опозиционерка".

47

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/54Що бе, ти от джендърите ли си?

46

Анонимен

преди 3 години

Ще се изкефя на лукашенко да му натресат 3 лесбо - демократки да го управляват ;))) Ще се побърка от яд батката, че е допуснал либералните пропагандисти в страната си ;)))

45

Анонимен

преди 3 години

До PenПреди да гласуват и изберат тия 3-те да погледнат Украйна - какво стана там като дойде "Жената с косата"-Тимошенко и какво е сега в Украйта - разруха, мизерия, война, корупция, продажба националните богатствата на "демократи" от сащ и ес.Беларус, въпреки Лукашенко, е една спокойна държава, където и през нощта можеш да се разхождаш без страх, имат работеща икономика и стабилна социална система-здравеопазване,пенсии,почти нулева безработица, липса на просяци и др.демократични благинки

44

Анонимен

преди 3 години

46, за модела горе долу един и същ го налучкваш, но за началника си в грешка.

43

Анонимен

преди 3 години

Наричате Бацко "Последния диктатор на Европа", като забравяте нашето Баце с пачките, кюлчетата, чекмеджетата и пищова на нощното шкафче.

42

Анонимен

преди 3 години

Ще ги намерят една по една псовисали и с хастара навън

41

пияница мистик

преди 3 години

Диктатор с избори не се сваля. Или с военни, или с революция. В Турция опитаха с военен преврат и видяхте Ердоганя какво ги направи. Наивници. Тези трите са си направо за смях, идеалистки. Колкото джуджето в Джуджистан ще падне с избори, Ердоган в Турция, Мъдурkо във Венецуела и Ким Грух в Северна Корея, толкова и те ще спечелят срещу Лукашенко

40

Пен

преди 3 години

Лукашенко не искаше да играе в цирка корона вирус и сега го подхванаха с медийни атаки хаххаа

39

Анонимен

преди 3 години

А при нас са трима ама мъже викат им отровно трио.Защо отровно не разбрах,ама се опитват де.Украинците си имат Зеленски,а ние Трифонов.Май модела навсякъде е горе долу един и същ-Каквото каже Москва за съжаление!

38

Pen

преди 3 години

Когато ходих в Минск преди 10 години доста повече ми хареса от София.Навсякъде беше чисто и подредено и нямаше *** и просяци по улиците.Като слежеш от влака на централната им гара все едно влизаш във МОЛ.А като слезнеш на централна гара София и минеш през подлеза........ Падне ли Лукашенко, ще има да си мечтаят за едно време.......

37

Анонимен

преди 3 години

хахахаха,тея susani ли ще свалят президента гелем смех

36

Анонимен

преди 3 години

Белорусия е венецът на бялата раса, самото име говори за това. Има много талантливи деца които се раждат в Белорусия които сега учат в Русия. Ще бъде много жалко ако не се разберат с Русия и хубавата им държава се съсипе като Украйана.

35

Анонимен

преди 3 години

информацията не е дадена в пълен обем, превода или е лош, или от няколко източника е взето по нещо без да се доведе до някъкви логични изводи.....ей така, да се напише нещоПоложението в Белорус наистина е сложно и тревожно

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми да яхват новите модерни 50 годишни F-16 за които предварително се ръсихме няколко милиарда, и да фъркат за Китай да махнат комунизма щом толкова им пречи комунизма.