38

Щерю

преди 3 години

Корона-вирусът го пуснаха еврейски агенти именно да унищожат Иран - големият враг на Израел в момента...

37

Анонимен

преди 3 години

До Пепи"И откога ббс вярва на анонимни източници"Откакто ббс са фалшиви новини. Тоест винаги.

36

Анонимен

преди 3 години

Щом го казва BBC значи е 100% лъжа.

35

Анонимен

преди 3 години

Тайно изпратени документи на ББС... Иран не скри дори когато се разболяха членове на министеския им съвет. Защо им е да крият? От месеци се знае, че пострадаха сериозно. Точната бройка дори и САЩ, Англия, Франция и Германия не я знаят, а какво да говорим за Иран, срещу който САЩ наложи санкции дори за медицински консумативи и лекарства... Не им дават да купуват тестове и после ги обвиняват, че крият информация... Който е препечатвал тая статия тука, у ред ли е ;)))

34

Анонимен

преди 3 години

"Иран имат едно от най-добрите нива на университетско образование в света"Ти си бавноразвиващ нискочелПримат без реална представа.

33

Гери

преди 3 години

А защо не питат как така този вирус избра първо Ктай и Иран. Отде толкоз акъл у проп. медии.

32

Анонимен

преди 3 години

Комунистите и чал..***..рите обичат да лъжат и изопачават истините. Без значение къде са. Дали са в Европа, Америка или Близкия Изток. Тази дейност в САЩ се изпълнява от уродливите либерасти.

31

noFreeman

преди 3 години

Защото такъв вирус няма... хората разбраха целта на измамата... тука нека да си носим маските, които много скоро ще станат задължителни навсякъде без у дома...

30

Анонимен

преди 3 години

иранското здравно министерство е било под натиск от органите за сигурност и разузнаване, а тук Баце еднолично отваря и затваря стадиони за публика.

29

Анонимен

преди 3 години

Иран скри защото се е ислямска диктатура. Всяка диктатура крие нелицеприятните неща вследствие на некадърното управление. Ако не ги крие много скоро хората ще поискат смяна на властта а това е най-голямото престъпление за всяка диктатура.

28

Анонимен

преди 3 години

До мистика А ве пиянка, ти има ли статия която не коментираш

27

Анонимен

преди 3 години

До пиянката:Не се занимавай с работи, които не разбираш.Много си повърхностен и елементарен за да коментираш политика.

26

пияница мистик

преди 3 години

До HandelАко България беше в страните които съм изброил, никога нямаше да можеш така свободно да си пишеш коментарите. В Джуджистан 4-*** лекари се хвърлиха от прозорците на болниците, като казаха, че джуджето лъже за болните и умрелите, в Северна Корея ако напишеш такова нещо веднага те дават жив на прасетата или те връзват за оръдие и те изстрелват в Космоса :))) Във Венецуела всички видяхме как бяха смазани инакомислещите срещу Мъдурко. А тук си плюете свободно срещу властта, кефете се :)

25

Handel

преди 3 години

До пияница мистикПропусна България да споменеш.

24

Анонимен

преди 3 години

Ако казват истината ще паднат от власт.В тези режими е така има криене.Едно време и нас ни лъжеха,че няма нищо като гръмна Чернобил,ама ето сега всеки трети има рак.И какво от това,че вече знаем истината?Спасява ли ни или е по-добре да ни лъжат?!Истината отдавна е относително понятие в политиката.

23

пияница мистик

преди 3 години

Абе чуеш ли някаква новина от Иран, Сирия, Джуджистан, Северна Корея, Венецуела, бъди сигурен, че те лъжат яко. Това са тоталитарни държави, управлявани от диктатори. То в тях е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се лъже и дезинформира по всякакъв начин

22

Чудя се

преди 3 години

Сега тоя заради исляма ли е забраден с тая маска, или заради коронавируса ?

21

Striker

преди 3 години

Иран, Ирак, Сев. Корея, Китай, Венесуела, Куба, Сърбия...има ли значение?! Всички са комунистически лъжливи ***! А Китай го чака атомна изненада ако Тръмп спечели през септември, заради чумата, която пусна по света!

20

Юсуф помака

преди 3 години

Шумери!Иран е голяма държава, лесно няма да я съборят!

19

Пепи

преди 3 години

И откога ббс вярва на анонимни източници