66

www

преди 3 години

Вярно ли е, че Рафаел Нинов бил солиста на този хор от 50-100 човека. Ей тези Ниновите, болни амбиции, само за пари и още пари.

65

Анонимен

преди 3 години

Българите в Европа:Вън кремълските шпиони от Европа !

64

Анонимен

преди 3 години

Извинявайте Днес, забравих да си включа ВПН :)Освен берачите на ягоди и тем подобни, има българи в странство, които са много ерудирани :) Не са мазачи на плочки, или миещи зад ниците на пенсионери, интелигентни хора :))

63

Анонимен

преди 3 години

Ние им плащаме пенсиите и здраните грижи на родителите им. Те ще ни казват кой да ни управлява в България. Не може хора извън страната да решават съдбата на тези тук. Нали като дойдат "честните", ще се изпокарат колко да откраднат от инфраструктурните проекти и ще забравим за магистрала Хемус , скоростния път Мездра - Ботевград, софийското метро и останалата част от Околовръстен път. А за поддръжката на вече готовата инфраструктура ядохме акото на "Братко и батко" и тунела Топли дол.

62

Анонимен

преди 3 години

До Загрижени за БългариАми нали наглостта на тяхната партия ни докара до сегашната ситуация за която плаща ГЕРБ. Срещу какво да протестират? Да заменят ДПС и ГЕРБ с БСП, Мая Манолова и Костов? Е, тогава ще е крадене и "демокрация".

61

Анонимен

преди 3 години

От гащите на мутрите яко се размириса.

60

Minuva42

преди 3 години

Сънародниците ни от чужбина да си гледат гастърбаитърстването.Ако искат да оправят нещо в България, да заповядат да работят тук и да си плащат данъци.Иначе от далеко е лесно. На чужд гръб и 10 революции са малко!

59

Анонимен

преди 3 години

Българите в Европа:Сами сте !Ние не ви подкрепяме русофилския метеж !

58

Картофчо

преди 3 години

Точно така! Протестиращите в Европа не са платане - те са обикновени "кухи ***", които не знаят въобще каква е ситуацията в България, но искат да покажат колко са ангажирани с проблемите. Това е добре дошло за една клика която иска да се докопа за власт без да предлага никакви промени, но е поизгладняла! Аз поне до сега не чух какво конкретно искат да се промени, а само лозунги!

57

цензура

преди 3 години

аааааа

56

От Виена и Прага

преди 3 години

също били искали промени, ама си стоят във Виена и Прага.Защо не разсъждават логично, кой режисира "протестите"? Онези, заради чиито безобразия за мнозина стана невъзможно да живеят в Родината си и затова се изнесоха във Виена, Прага и още къде ли не.Тези няколко шепи истерички, които видяхме по ТV не са представителна извадка на над два милиона българи, които скитат немили-недраги по света заради безобразията и грабежите на комунистите.КОЙТО ИСКА ПРОМЕНИ, ДА СИ ДОЙДЕ И ДА РАБОТИ ЗА ПРОМЯНА !

55

Анонимен

преди 3 години

По важно е помоща да е по местонахождение пред централи на институци как ЕП,ЕК,ЕС,ООН и др. отговарящи за правата на народите щом от запад е идеята за неволята в която е изпаднала страната как поставена в туй положение понеже по условията на изборност не са спазени необходимите задължения по много от изискванията от договорените условия между народ и власт как отделни институции от които само една как президентската е в и за защита на народа в своето свободно изразяване по същност на проблемите.

54

Анонимен

преди 3 години

Протеста е безумен и агресивен и от него ще се възползват хора жадни за власт, без морал и не уважаващи инакомислещите, който ще са и по-големи крадци от сегашните.То нито лидери имат, нито виждане за управлението - предполагам анархия или диктатура ги устройва.Умът ми не го побира как вярват на такива такива скалъпени компромати, а иначе в господ не вярват.

53

Програмист

преди 3 години

Хайде, еврогейчета, искам да се опитате да блокирате някое кръстовище в Париж или Лондон. Вадете палатките, аз отивам за пуканки.

52

МОЛИ

преди 3 години

ТЕЗИ ВЪВ ВИЕНА СА ДЕЦАТАНА НА ЛУКАНОВЦИ И ДОЙНОВЦИ.КАТО СЕ ВЪРНАТ ТУК ДА ПРОТЕСТИРАТ.А,СЕГА ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА!!!!!ТЕ ГЛАСУВАЛИЛИ СА ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО??????

51

Анонимен

преди 3 години

Душата си дава за правда и свобода, но душата на народа. Ура..а..а..а дайте да дадем, защото така каза поръчковия убиец от Дубай.

50

Анонимен

преди 3 години

Ама къде е Бойко, как така се уплаши? В Барселона при незаконното дете ли е?Свъшено ли е с нас братя Гербери?

49

Загрижени за Българи

преди 3 години

А българите от Турция, кога ще подкрепят протеста? Или очакват електронното протестиране?

48

Анонимен

преди 3 години

Гербавите са уплашени!!! Вижда се!!

47

^/^

преди 3 години

Да, те са най-големият инвеститоп,жената е права. " Можеш да лъжеш много хора за малко време,малко хора за много време,но не можеш да лъжеш всички хора през цялото време. "Та и на вас платените драскачи,ще секне далаверата...Та учете се да миете чиний.