12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Пък ако имаше и лекарства за образованост може би щеше да пишеш без грешки...

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Истината е, че такива сайтове трябва да ги лови и затваря държавата, ама на нея явно не й пука.....Държава на място няма от 75 години насам!

10

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че такива сайтове трябва да ги лови и затваря държавата, ама на нея явно не й пука.

9

Светозар

преди 3 години

До ГАДОРЯННедей дава опасни съвети, щото от кофеин и гуарана някой може да колабира. Те вдигат кръвното, пулса и натоварват опасно сърдечно - съдовата система. За някой 18 годишен може да няма проблем, но за хора на средна възраст, а и изобщо такива с проблеми с кръвно и сърце, тези вещества не са безопасни.

8

щек

преди 3 години

Това да търсиш хапче срещу алкохолизъм показва пълна липса на информация по проблема.

7

стари номера

преди 3 години

Хапчета, мехлеми и всякакви "чудодейни" дето докторите изпадали в шок, че нямало да имат пациенти.Всякакви хвалебствия от "доволни" клиенти. И завърташ колелото, печелиш 50%отстъпка за 69 лв.И в чужди сайтове същата работа.Направих си труда да проверя професорите и докторите - ми няма ги ни в Института по паразитология и заразни болести, нито където и да е.На Луната не проверих. И що не ги пратите където им е мястото за измама и спекулация със здравето на хората?

6

пияница мистик

преди 3 години

До ГАДОРЯНАз от 120 кила свалих до 73, 74. Сега съм 80 кила на ръст 180 см. Само месо и салати, без никакви въглехидрати. Няма ориз, боб, леща, за хляб да не говорим или картофи. Забравяте пици и спагети. Ще видите как започвате да се топите с дни.

5

ГАДОРЯН

преди 3 години

За отслабване вършат чудесна работа хапчета кофеин и гуарана. Заедно с ацетил л карнитин. Махате хляба и карате яко колело и вдигате тежести и сте готови. Вече почти съм 110. Като чуете 110 да не си мислите че съм като Ши Ши?! Нищо подобно. Е не съм и Арнолд или Скалата. Но щом карам 150 км планински бегач, дето не е предназначен за това, значи съм в кондиция.

4

пияница мистик

преди 3 години

А докторите по телевизионните реклами, рекламиращи пасти за зъби, да не би да са истински? Д-р Боян Петров ви препоръчва паста Сензодин, а си личи, че пича е чужденец, говори чужд език и отгоре е сложен български дублаж. Тях защо никой не ги гони

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5комонизъм е сланг с който се изразяваме подигравателно спрямо маргиналните комониз-путинизи. Пак заповядай!

2

баце Коз

преди 3 години

Един познат си купи уж някакви витамини. Качи 30 кила и заприлича в гъ3a на руска фльорца.

1

Анонимен

преди 3 години

Де да имаше илачи срещу комонизъм, България щеше да е Швейцария на Балканите....