25

Просто Един

преди 3 години

Така и не разбирам хората взимащи решение да поемат риска да пресекат пътя на влакова композиция, движеща се със 100 км/ч и маса от минимум 200 тона? Тъпо е! Дори и прелезната сигнализация да работи изправно, спри и се огледай!

24

Хм

преди 3 години

Както всички си помислихме: малцинствени!

23

Стамат

преди 3 години

До ЛюбопитенРазбира се, карал е в насрещното, не е гледал пътя, трябвало е да спре... но съм сигурен, че има хора, които си го мислят.

22

Любопитен

преди 3 години

Възможно ли е машинистът да бъде виновен?Риторичен въпрос...

21

АнонимеН

преди 3 години

ПОТЪРПЕВША: ОЧАКВАХМЕ ВЛАКА ДА НИ ПИБИТНЕ ДА СЕ ПОМЕСТИМ ОТ РЕЛСИТЕ , А ТОЙ НЕ САМО , ЧЕ НЕ НИ ПИБИТНА ДА СЕ ПОМЕСТИМ А НАПРАВО НИ ВРЪХЛЕТЯ

20

Леле

преди 3 години

И седели в колата при спуснати бариери?!?!?!?! Не знам какво да мисля. Да не са били инвалиди???

19

АнонимеН

преди 3 години

ПОТЪРПЕВША: НИЕ СИ СЕДЯХМЕ СПОКОЙНО НА РЕЛСИТЕ А ТОЙ ДОЙДЕ И НИ ОТНЕСЕ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ

18

Анонимен

преди 3 години

Охраняем прелез и се правят на много хитри ... така им се пада.Български говорят ли?

17

баба мара

преди 3 години

липсата на образование и дисциплина до това води

16

Lex

преди 3 години

Няма по-силен от влака.

15

АнонимеН

преди 3 години

ИЗТЪРКАНА ТЕМАЗА ДА ТЕ БУТНЕ ВЛАК ТРЯБВА ДА СИ НА РЕЛСИТЕ МУ ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

14

One

преди 3 години

Те от влака не се пазят, който няма никакъв шанс да спре, а аз с ечудя защо си мислят че може да засичат трямвая. Естествен подбор.

13

Сократис

преди 3 години

Как да се тълкува "Според машиниста шофьорът не се е съобразил със сигнализацията" ? Защо СПОРЕД? Нима има и друго мнение? И защо машиниста трябва да се обяснява? Той не е длъжен да спира аварийно, защото това може да доведе до повече ранени и дори жертви от пътниците във вагоните.Преди години имаше инструкции, при кола на релсите, да се увеличава скоростта, за да може да се изхвърли препятствието от релсовия път и да не се стигне до дерайлиране и ранени във влака.

12

Darwin

преди 3 години

Естествен подбор

11

Анонимен

преди 3 години

Самоубийци! Ще спират влака, а останалите ще стоят вътре в колата без ни най-малко да се погрижат за собствения си живот!

10

Анонимен

преди 3 години

Явно момчето не е ходило много на училище. В часовете по физика, щеше да разбере, че един влага с обща маса от 1000 тона отнася кола 1 тон и я прави на кетчуп.

9

Анонимен

преди 3 години

Абе, свидетелство, цвят квото и да е..... На първо място трябва да се мисли и разсъждава, дори и да го няма в правилника, то в правилника не пише и да не скачаш в деретата с автомобил, ама се подразбира

8

Дядо Мраз

преди 3 години

Кое е това село Янково??? Няма такова в Разградско? Дали пък не е Дянково? ама между Ясеновец и дянково директен път няма, особено да пресича жп линия. Виж, между Ясеновец и Разгард има. Ама нали сме журналисти от нивото "Канорачево", си измисляме.

7

М дааа

преди 3 години

Нашият герой е видял бариерата и е казал: "Мен на баба Пена входната врата с два катинара не ме спря, та една тачка сложена на пряко ли ще ме спре "

6

Психолог

преди 3 години

За някои младежи е геройство да преминат на червено или забранено. Избиват комплекси, къде липса на а изнтерес от отсрещния пол, къде липса на средства и ниска заплата. Важното е, че няма пострадали невинни хора в случая.