11

Генерала

преди 3 години

Трябваше да отпишат сезона на 100% и да подпомогнат всички засегнати, сега ще утрепят туризма така или иначе заради многото заразени. Много от отворените хотели карат на мускули, не наемат персонал и за малкото гости, и така всички са прецакани, масово персонала са безработни или ще ги освободят до месец, защото новите бентлита не са поевтинели заради пандемията...

10

Анонимен

преди 3 години

Екскурзоводите на свободна практика - прекфалифицирайте се. Шивачки и обущари винаги се търсят. Не виждам защо държавата с моите пари трябва да ви компенсира.

9

Анонимен

преди 3 години

Тя цялата държава е провалена а вие още се тревожите за туристическия сезон?Слепи ли сте? Глухи ли сте? Имате ли мозъци в тия глави?Не виждате ли че систематично закриват държавата? Един след друг ликвидират всички сектори.

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо, носете си маските и не протестирайте.

7

Къртица

преди 3 години

Ако бяха слушали Мутафчийски нямаше да е така. Ако помислите непредубедено ще осъзнаете, че е така.

6

Светозар

преди 3 години

Съжалявам, че този човек е без работа, но кой в днешно време ползва екскурзоводи ? А и по време на криза, се насочват мерки към това, без което не може.

5

До 3

преди 3 години

Никой нищо не е заграбил. Всеки тръгна да си продава земеделската земя, щото не му се обработва. Продава и към града. Става гражданин. И пак в сектора има работа. Ама той не иска да е като дядо си. Иска нещо лекичко. Тогава да се спасява. Не може на всеки, който реве да му се дава на минутата.

4

Анонимен

преди 3 години

има само за бизнеса, защото всички депутати са с ресторанти и хотели и затова за тях има. Екскурзоводите няма да се доберат до нищо, депутатите не мислят за тях, те себе си оправят.

3

Анонимен

преди 3 години

Като отидеш на село се оказва , че незнайни феодали са заграбили цялата земя и точат фондовете. Та не знам какво и как земеделие ще работиш

2

Анонимен

преди 3 години

Територията е в необявен ФАЛИТ! Видими резултати.

1

В

преди 3 години

селското стопанство работа колкото щеш!!!