36

Възмутен

преди 3 години

До Анонименна разюздан народ, неспособен на демокрация, а на своеволия..., че какво очакваш? Щом някой може да си позволи да затваря столицата и полицията му съдейства....! Никакъв щаб не може да опази българина

35

Smile

преди 3 години

До АнонименПрав си, тук във Флорида качваме по около 10 000 нови случая на ден средно, сега след като отвориха почти всичко.

34

Анонимен

преди 3 години

Пълен ***. Вирусът го нямало в природата... Хората явно не са част от природата. А колкото до това, че лятото и слънцето ще изтребят вируса, климатологът да провери какъв климат има във Флорида.

33

аз

преди 3 години

До ЛелеВ случая не става въпрос за бойна машина,а за резервоар.Така е прието да се казва на корабен език.

32

Анонимен

преди 3 години

"COVID-19 го няма в природата" - що за глупост е това?

31

Анонимен

преди 3 години

До 28 Кофти е да си само един *** рускоговорящ, много кофти

30

Анонимен

преди 3 години

Ами така де провала у нас започна, когато изпълзяха руското ОПГ и по всички медии ревнаха, че нямало вирус и " всичко било лъжа"! Че било " световен заговор", бутнахте мерките, чалгарите само това чакаха и се забиха в дискобордеите, а наркоманите на Черепа- радев почнаха да сеят Ковид- а из улици и площади с надеждата че разпространението на заразата ще им отвори пътя към евразийски преврат в България...Жалка история резултат от липсата на инстинкт за самосъхранение у част от народа ни!Бог да н

29

Анонимен

преди 3 години

Пълен провал на шайката и на т.нар. щаб. Няма страна в Европа с по-лоша тенденция в развитието на заразяването. Пет месеца по-късно развитието на заразата е абсолютно хаотично. Фактът, че през последния месец масово се заразяват лекари, полицаи и хора в домове за възрастни, говори за пълен провал на "мерките", предложени от щаба и прилагани от шайката. Непремерените, ненавременните и неефективни мерки доведоха до пълно недоверие на населението, че шайката и щабът правят нещо полезно за обществото.

28

Анонимен

преди 3 години

Задава се втора вълна, оценките на големите европейски държави, сочат натам. А България е доста неподготвена, за нива по-високи от сегашните.Тиквата естествено ще обвини за това, матр'яла, комунистите, протеста, дрона на Радев, може и Костов и Виденов ако, съвсем го закъса. Той никога не е виновен за нищо.

27

Леле

преди 3 години

И кви са тия танкове, дето корабите си ги чистят?....!?

26

Анонимен

преди 3 години

Няма спиране ковидната истерия, защото е доходоносна за ГЕРБ-ерастките докторчета на хранилката и политически удобна за Тулупа и крадливата му Шайка.

25

Анонимен

преди 3 години

На мен ми прави впечатление че събота и неделя не само новите случаи са по-малко, но и починалите, което за мен е доста странно, сигурно тогава Баце нанка сладко до чекмеджето и нема кой да даде подходящите указания :)

24

А ха ха

преди 3 години

Имаш право да говориш така САМО АКО ЛИЧНО СИ ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛ. АМА НАДАЛИ. А ДАНО.

23

Смях от сърце

преди 3 години

Какво означава " в природата вирусът го няма"?????!!!! Ами той ходи по хората, НЕ в ГОРАТА.Ама щом Климатологът и Професор Рачев казва, значи вирус няма. ОСОБЕНО В ПРИРОДАТА.

22

Анонимен

преди 3 години

Сега го няма,след месец голям брой ръст на заболелите ще има ама как си играхте с хората и продължавате да ни правите на улави,печалба за вас..ама да ви хване яко вас да се отървем.

21

до 18 от славянин

преди 3 години

''В Белгия миналата седмица нов рекорд по починали от Корона. САЩ и Англия също.''Нов рекорд от набедени за починали от коронавируса! Ако за теб телевизорът е господ, който никога не лъже и не греши, за мен той е инструмент за манипулация на всяка власт! А поддаващите се на тези манипулации определено не ги причислявам към човеците, а към добитъка!

20

От Плевен

преди 3 години

Най - ми е интересно как форумните " вирусолози" се подиграват на човека, казал в интервюто 1-2 изречения за Ковид, че не бил вирусолог. А в същото време те ръсят денонощно " компетентни " мнения по материя, която е доста далеч от познанията им. А сега де!

19

Анонимен

преди 3 години

Не слушам климаторога. Нося си редовно маската, понякога по 2. Мисля и на топките и на задните части да си сложа. Смешковци.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя последно климатолог ли е?Доктор ли е?Турист анализатор ли е?К'ъв е?!

17

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха нищо лично, но не е лошо все пак всеки "експерт" да се изказва в област за която е подготвен.