248

Анонимен

преди 3 години

До НапротивПротестът има много ясни и конкретни искания - оставка на Борисов и на Гешев, кое не разбрахте? Какво му е общото?

247

Напротив

преди 3 години

Има много нередни неща ,но когато се протестира тези неща трябва ясно да бъдат заявени, за да е ясно срещу какво си излязъл да протестираш. А тук какво имаме - протест срещу нещо общо. Ако бяха тръгнали от частното към общото би било по-добре. 10 човека да спрат да ги питат за какво са там ще чуят 3 еднакви и 7 различни повода.

246

До 266

преди 3 години

Понеже Бойко е мека мария, и не иска да го обвинят, че им нарушава "правата" ! То на днешно време вече дори правата на обратните са по-важни от правата на нормалните !

245

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен269еми видяхме, че вие и некадърната ви партийка не ви бива за нищо, друго за гледане няма!

244

Анонимен

преди 3 години

Герберасти ,само вие живеете добре в тази държава , всичко ви е наред и не виждате нищо нередно ! ***

243

Анонимен

преди 3 години

Тия биволици, т. нар. "майки" нямат ли капка морал и чест.

242

Не знам защо. но

преди 3 години

Струва ми се. че някои от тях не са наред, а останалите просто им се водят по акъла !

241

Да му се не види

преди 3 години

Значи пак се получава едно странно разделение- превозните средства на обикновените хора не могат да се движат заради боокадите, но превозни те средства возещи протестиращи могат да се движат. Бих искал да попитам Е не е ли това двоен стандарт?? Като ще блокирате или да е за всички или ставате смешни! Не е редно хората да видят часове в задръствания заради вас!. Идете блокирайте хората срещу ,които протестирате, а не където ви падне и който ви падне.

240

Анонимен

преди 3 години

защото тия, така наречените "система", ще се превърнат в ядрото което ще образува новата партия на манолова! ще ги уреди на блага партийна длъжност, а те ще я вкарат в парламента!

239

Манолова

преди 3 години

Манолова , която го играе защитничка на гражданите защо се отказа от длъжността на омбудсман, която заемаше и тръгна да се явява на кметски избори?Защото май там няма много далавера? Ама като иска да е защитник на хората да не беше напускала. Иначе си личи желанието да топне хляба в мазнинката хаха

238

Странно

преди 3 години

Нали претендират, че няма кой да се грижи за децата им. Кога намериха време да протестират, да висят по микробуси и палатки?Дано държавата да изпълни обещаното и да увеличат помощта, която им изплащат. НО така и не ревизираха фалшивите телкове на сума ти уж слепи, глухи и т.н , които крадат държавата!!! Имаше едни слепимургави инвалиди дето въртяха гуми с мерцедесите и играеха на ротативки...или шеф на болница и председатели на ТЕЛК комисии...ЗА това да протестират не за друго!

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен260още по добре ще е да им метнат един лобут и нещата ще приключат още по бързо! буквално за минути!

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен258защото тия са подчинени на манолова! явно с нещо ги е зарибила и сега ги бута в огъня!

235

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно лумпенизираните "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Докато държавата не се сети за нас, нормалните й граждани!

234

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо от Съюза на слепите,Съюза на глухите и Организацията на родителите на деца с аутизъм,се разграничават от действията на "Системата"?

233

Анонимен

преди 3 години

Епа реалността е такава- държавата плаща луди заплати на луди майки да си гледат лудите...Ама ние с данъците сме луди за връзване, че го позволяваме този цирк

232

Анонимен

преди 3 години

Деса също да се включи да гледа децата на майките от Системата ги убива

231

Анонимен

преди 3 години

Тези майки мъже нямат ли да им гледат децата? Ако нямат, нека единственият мъж Радев да им помага. Защо не са при него, а скитат по улиците?

230

До бг майка

преди 3 години

Каква майка си ти *** гювн.т.и.ьо.Напред правителство за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА 10000 ГОДИНИ НА ВЛАСТ!!!ХА ХА ХА ХЕ ХЕ ХЕ ХИ ХИ ХИ ЙО ХО ХО ХУ ХУ ХУ АУ ХАХАХС

229

Анонимен

преди 3 години

В палатките на протестиращите няма ***. Те спят там сами, за да се изкажат