10

Анонимен

преди 3 години

Tроловете пак дежурни, ама дори и те не могат да обяснят кому беше нужно да се блокира буса на "Системата ни убива", което доведе до ескалация на напрежението!Да не говорим пък че няколко милиционера се опитаха да блъскат деца, което си е чисто безумие! Добре че се усетиха на време и спряха!Време е за оставки в СДВР!

9

До: 2

преди 3 години

Ми да ти кажа не ти се е получило остроумието. Полицаите са на работа. На тях им се нарежда какво да правят. В случая нито са използвали сила, нито нищо. Седят и едни женички, чиито идол в живота е Мая Манолова, им хвърлят стотинки все едно са някакви ***. Ако претендират да са нещо повече, не им отива да се държат така, а иначе всички сме длъжни да уважаваме тях и проблемите им.

8

Анонимен

преди 3 години

Маямата има преки контакти с Божков. На видео което някак не се тиражира в "демократичните либерални" медии. Няма нищо случайно под слънцето!

7

Анонимен

преди 3 години

Накратко - Милиционери провокатори!

6

Анонимен

преди 3 години

Сбирщината на протеста просто е недоволна, че не е постигнала нищо особено в живота си и сега търси кой да й е виновен, а няколко политически фигури са я яхнали, за да я насъскват и евентуално - да се изкачат в политиката след това. Някои хора наистина не схващат, че промяната не става със скачане, обвинения и крясъци срещу всеки, който ти се изпречи. Пак добре, че са малък процент от обществото, че иначе съвсем ще го закъсаме, ако всеки си мисли, че винаги друг му е виновен.

5

Анонимен

преди 3 години

Кюстендилското бедстие да спре да подстрекава тия жени. И не знам докога ще я търпят.

4

Анонимен

преди 3 години

Много нагли тези "майки". Обиждат българските полицаи и хвърлят парите които ние (обществото) сме им подарили от нашите данъци и осигуровки! А нормалните майки работят по 10 часа да хранят здравите си деца. Неблагодарни изчадия!

3

Бау

преди 3 години

Явно могат да си го позволят...

2

Анонимен

преди 3 години

Очаквам с интерес по кого ще плюете по-вече. По майки, или по полицаи. По който и да е, ще си получите душевния оргазъм.

1

.

преди 3 години

Не може да обясняваш всичко с това, че си майка. Майки, бащи - всички имат някакви права и искания. Хайде да не прекаляваме. Не може да унижават хора, които нищо не са им направили и не са им виновни за хала.