30

Анонимен

преди 3 години

Един баталион китайски девойки ще помажа цялата евро гейска армия на Европа ако се наложи.

29

Анонимен

преди 3 години

МИСИРСКИТЕ ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ НАПАЗАРУВАНИ ОТ ТУЛУПА КАТО ТОЗИ ТИМАДЦИЙСКИ САЙТ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЗАЛИВАТ ВСЕКИДНЕВНО С ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НИ СПЕСТЯВАТ И КРИЯТ ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ В ДЪРЖАВАТА-ЕТО ВИ ЕДНО ТАКОВА СЪБИТИЕ.СЛЕД ПЛАМЕННАТА РЕЧ НА БИВШИЯ ПРЕМИЕР РЕНЕТА ИНДЖОВА ПРЕД СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ИЗЛЯЗЛИ НА ПРОТЕСТ В СРЯДА СРЕЩУ ВЛАСТТА ,КЪДЕТО ТЯ НАРЕЧЕ БОРИСОВ МУТРА И ДИКТАТОР ВЧЕРА СЪБОТА ПРЕД БЛОКА И РЕНЕТА ИНДЖОВА Е НАПАДНАТА ОТ МАСКИРАН МЪЖ И В МОМЕНТА ТЯ Е В ПИРОГОВ

28

Анонимен

преди 3 години

Китай започва разработката на космически оръжия.

27

Ивайла

преди 3 години

Време е китай да получи эаслуженото - ядрен апокалипсис!!! Такъв какъвто спретнаха Америка на Япония на 6 август 1945 година !!! Уханската чума е на път да эатрие човечеството!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Русия започва масово ваксиниране срещу корона вируса през октомври. Резултатите от тестовете са дали 100% резултат при доброволците - при всички са изггадени антитела, а продължителността на имунитета е бил по-голям от очаквания. Очаква се ваксината да бъде одобрена до края на август.

25

ууу

преди 3 години

Ако спрете да пишете за вируса и той ще изчезне. Ама за вас журналистите без морал паричките са по-важни, нали?

24

Анонимен

преди 3 години

Директор на институт по микробиология..хм..Не трябва ли вирусолог да прави подобни заключения? Много специалисти си имаме, а все копаем дъното.

23

Анонимен

преди 3 години

Ммм да! А сега си представете болници в които няма лекари, полицаи и пожарникари натръшкани, децата ту на училище, ту в къщи, студ, сметки за ток и парно, за лекарства няма и да говоря и на фона на това нямаме Народно събрание, което е единственият орган, имащ правото да гласува закони! Тогава извънредния МС на Радев започва да управлява държавата с наредби-закони /случило се е само по времето на фашизма/, което означава бламиране на Конституцията и реално тоталитарно управление!

22

НЕКОЙ

преди 3 години

И как ще разбират докторята от какъв грип си болен?! Чапкъни и мошеници.

21

Анонимен

преди 3 години

Как ще го делите на вълни? При десетина заразени и двама починали беше първата вълна. Сега живота си тече имаме десетки хиляди заразени и стотици починали и всеки ден растат и чакаме втора вълна? Дайте дефиниция за вълна, че нищо не ви разбирам.

20

Анонимен

преди 3 години

Щом и германците почнаха да се надигат, значи има надежда.

19

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който говори за прилагане на ваксина срещу коронавируса, трябва да бъде съден за тероризъм срещу човечеството. Десетилетия не може да се открие ваксина срещу един също така спорен вирус като ХИВ, ама за няколко месеца почти изнамериха ваксина срещу короната и вече са готови да я прилагат масово, нищо че са нужни години за установяване на нейната ефективност и безопасност.

18

Анонимен

преди 3 години

После трета, четвърта, пета и тнт.Хора, правят ни на будaли с тази измама.

17

?

преди 3 години

За да се спасят българите единственото решение е тези управляващи да влязат в затвора. Ако останат на власт ни очаква да изнасяме злато и да внасяме ***. И теорията им, че комунистите и Путин да са виновни.

16

Анонимен

преди 3 години

Грип има и сега, просто е по-рядко срещан, защото се разпространява по-трудно. Но половината ми познати го изкараха миналата седмица!

15

Анонимен

преди 3 години

Айде сега пък през октомври, Преди седмица имахте статия в която поредния специалист се каза, че идва през септември..... Или ще вали или няма да вали, нещо подобно. Вие тука в тва сайтче сте само ясновидци

14

Анонимен

преди 3 години

Бре, то що народ напусна блатото, опсаа- страната ни, ама този вирус излезе по-*** и коварен. Не знам какви циркове разиграват тези от управлението, но ако продължава така, не от корона 19 ще измрем, а от глад!

13

Анонимен

преди 3 години

Глобалистите от ФЕД ще наблъскат с вируси 6 месеца,и все ще хванем някой. Лекарството Ремдесивир беше съмнително,но сега всички го признават. Бил Гейтс трупа пачки.

12

До 9

преди 3 години

"Хората трябва да засилят имунитета си сега,да се подготвят за дълъг престой в къщите си през зимата, да планират нещата така,че максимално да ограничат контактите."Ти като имаш желание и едно бункерче си направи. Много хора не мислят а и нямат желание да си седят по къщите никога повече.

11

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ще ни друсат с тоя вирус докато населението на Земята не отънее с 1-2 милиарда, може и по-висока да е гонената бройка. Кой измре от ковида измре, останалата част ще се самоубие от депресии или глад. Досега беше само трейлър, отсега нататък ще ни пуснат баш истинската прожекция, сядайте добре на седалките в кино салона и затягайте здраво коланите.