26

Анонимен

преди 3 години

Отслабване на мерките- повече болни- отслабване на страната.Затова протестират там.Какво не е ясно.Ако техният Божков беше избягал в Дубай, Мосад вече щеше да го е прибрал на ,,топло,,.

25

Анонимен

преди 3 години

Да напишеш, че хиляди израелци протестират заради отслабването на мерките, е все едно като да твърдиш, че хиляди българи протестират заради отслабването на мерките. Истината и в двете твърдения клони към нулата.Да ви имам и НОВИНАРСКИЯ сайт!...

24

Анонимен

преди 3 години

Израелците протестират за съвсем други работи. Най-вече заради жестоките щети от неадекватните мерки с пълния блокаж заради короната.Как ви го роди главата, че протестират "заради отслабването на мерките", направо не знам.Вашата работа с копи-пейст и гугъл преводач е произвела новина тип "не били компютри, ами компоти".Изумително.

23

Ммм

преди 3 години

Моля журналята, като превеждате някоя статия пуснете на последният ред оригинала,.Омръзна ми да чета глупостите ви, и неграмотните ви преводи.Тоя сайт е пълна скръб.

22

Чебурашка

преди 3 години

Прости хора са евреите, нямат си като нас учени като Мангъров който да им обясни, че всичко е лъжа и измама!

21

Анонимен

преди 3 години

Умното си е умно. Тука всеки плюе ама утре като легнвл в болницата.. Ще викаш държаватааа да ме лекувааа. Държавата извънземно ли е? :) До колкото знам лекуват лекари наши съграждани с риск за живота си, защото ти си много умен във форума, а си бай уиии на вън.

20

Анонимен

преди 3 години

Що за простотия? Еврейски майдан?

19

Шорти

преди 3 години

С тея протести дет са натъпкани, короната ще ги изненада изодзадзе.

18

Анонимен

преди 3 години

Я журналята да ми кажат, как точно тия хора които са един до друг протестират против отслабването на мерките точно ?

17

Размисли и страсти

преди 3 години

Ми, че то цялата комедия с короната си идва от техните братчеди eвpeи във ФАЩ и СЗО. Те си обичат собствените измишльотини. Да се качват на една ракета на родственика им Мъск, щом не им харесва, и да отлитат към Марс. Там могат да си направят независима колония на "Свидетелите на короната от седмия ден". Всичко е лесно, щом имат желание да се самоизолират.

16

Анонимен

преди 3 години

Израелците не са глупави. Работя с такива и точно това им е мнението - прекалено рязко отпускане на мерките, което е довело до рязък скок на заразените.

15

Анонимен

преди 3 години

Че протестирайте и вие за затягане на мерките, какво чакате?

14

Барба Ганьос

преди 3 години

ББ ГОТОВ ЛИ Е ЗА БЯГСТВОТО И КОНСЕРВИРА ЛИ КЪЩАТА В БАНКЯ ? тО МОЖЕ И НЕЯ ДА МУ ВЗЕМАТ, ДА НИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ МУ Я ОСТАВЯТ.АКО ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА И ДА МУ ТРЯБВА - ПАНДЕЛАТА ЩЕ СТАНЕ НЕГОВ ДОМ.И Т.Н.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ДОЛНИ МУТРИ !

13

Анонимен

преди 3 години

Толкова елементарта лъжа дори за вашите писачи е неприсъща.Никой нормален човек не поддържа идеи за *** мерки и ограничения. Ка-моли да участва в такива мащабни мероприятия. Кого лъжете?Протестите по цял свят са против крадливите управления, които са се олели вече в заджобването на чужди пари и установяването на лични режими и диктатура за сметка на мизерията, в която тънат обикновените хора.

12

Анонимен

преди 3 години

В Израел са по-умни от нашите *** на "протестите"...

11

Анонимен

преди 3 години

Мерките и вирусите нямат нищо общо и с протестите в Израел. Въдицата не върши работа.Хората са против тоталитарните управления, които ги оставят без доходи и бъдеще. И е така по целия свят.

10

ПроСоТо

преди 3 години

Вън израелските мутри!Оставка.

9

Oppa

преди 3 години

Политпропаганда в действие, хората искали да ги мачкат. Висша пропагандна мисъл!

8

Анонимен

преди 3 години

Ето това е пример за фейк нюз. Изобщо не протестират за това....

7

Анонимен

преди 3 години

Бреййй,тия са го докарали като нас през 1990г бе!Ето как се прави протест!