504

true

преди 3 години

сачева нагло лъже че са дадени не знам си колко по колко и прочие на майките, едва ли не те трябва да станат безропотни и да приемат корупцията и краденетто на герберастите и да не протестират.Да напомня че социално убива инвалидите с една "формула" според която така се изчисляват добавките че отрязват най-тежко болните, особено тези с асистент,което при тях е не просто помощ, а е животоспасяващо а се дават с тази формула повече като съпоставимо към нуждите наример на някой като аутизъм да речем.Това не е само към майките, това е политика на герб към най тежко болните.Тези които защитавате тез

503

Аман

преди 3 години

От тия като по време на чума се веят с черни знамена и рекетират И се правят, че не знаят колко са заплатите на българските майки

502

Анонимен

преди 3 години

Страхуват ли се журналистите от протестърите? Могат ли да кажат своето мнение или трябва да се съобразяват с натиска на улицата и виковете? Журналистите определено изпитват страх да кажат, че "Тази вечер пред президентсвото се събраха 30-ина човека", а вместо това повтарят ВСЯКА вечер "Сами виждате колко хора има тук". И не е само темата с бройката на протестиращите. Журналистите не смеят да кажат това, което всеки нормален човек си мисли - "Че това е диктат и подмяна на вота на абсолютно всеки"

501

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделете в социалните мрежи, за да знаят повече хора, ако попаднат в такава ситуация.

500

Майка

преди 3 години

Защо винаги се заяждате с нас майките които гледаме болните си деца,ако ние имаме шкафове с евро и кюлчета злато пистолет не ни трябва.ще използваме това богатство за децата си,за лечение, лекарства,ще ги водим на почивка в чужбина,на острови където нашите обичани депутати си почиват.нима нашите деца нямат нужда и те от това.нима живота за едни е майка а за нас е мащеха.всички сме хора на този свят и бедни и богати.

499

Анонимен

преди 3 години

стига сте повтаряли на лицемерката сачева че били получили каквото искали и на знам какво си, защото геноцидната политика към болните -млади и стари -си остава, тя е в основата на герберската социална политика.В случая не протестират за добавки и помощ, а като всички други искат да се махне борисов и да се отиде на предсрочни избори.Просто и ясно, та не се пенете, с плюене и обиди няма да ни спрете, давайте оставка и не се мъчете с плювните.

498

Анонимен

преди 3 години

Атака - "майките" отиват на светло.

497

Анонимен

преди 3 години

божее какви *** сте останали на тази територия, да кажете, че това били алчни жени, нагли и не знам какво си, при цялата геноцидна политика на герберската *** да говорите така за тези исзтрадали майки които се борят за децата, за близките си. Това е е върха на падението ви, разбрахте ли какви *** сте, и точно такива се надпреварвате да обиждате, герберски *** решили че са много велики и могат да обиждат безпомощни, измъчени хора.

496

Анонимен

преди 3 години

Не искам моите данъци да ходят по реда на Закона за личните асистенти до такива, къде взимат по 900 лева и протестират с бусове

495

Анонимен

преди 3 години

как може да плюете че някой си протестирал, сега майките ви виновни и те нямат право да протестират така ли, само вие здравите и успели имате право, а другите - инвалиди, пенсионери, бездомни, безработни,студенти и прочие - те нямат право според герберските. Целия форум в плювни защо майките били протестирали, плюене, плюене. Не че не знаехме, ама поне се видя истинското ви самодоволно, оядено лице, алчни егоисти, които си мислите ,че света е само за вас, всички други да лягат да умират, не ви е срам, дори не се прикривате, толкова нагли сте станали..

494

Ангелов ГР

преди 3 години

Щом и тези "майки" са се присламчили към протеста, значи Мая е в сериозно настъпление.А иначе, даже майки не тормозят денонощно (като тези организираните, дето системата ги убива) децата си, особено ако са инвалиди.

493

Да, ама не

преди 3 години

До кога ще наричате тези алчни, нагли и кресливи женища, развяли черни тениски и знамена, майки??? Те не са майки, една майка не използва детето си за политически рекет. Прав беше В. Симеонов, тези са платени протестъри на политици като манолова-галева, крадливата кметица иванчева, чалга-мутрата трифонов и олигарси като черепа. И, това ли е идеала на българите за демокрация - платени протестърки с деца - касички, които ни натрапват провалени политици и олигарси от ДС???

492

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите!Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделете в социални мрежи, за да знаят повече хора, ако попаднат в тази ситуация.

491

Анонимен

преди 3 години

Чакам някой по мастит, я Курнеличка, я Радев а може и оня слабичкия Иво Мирчев да ги видя на Орлов мост. А, какво не чувам - много печало ли, ааа добре.

490

Анонимен

преди 3 години

Абе Манолова да не е във война от вчера с Христо Иванов, че е довела тия на площада? Те ще съсипят протеста за 3 дни с присъствието си.

489

системата ни убива =

преди 3 години

тук сме в дългосрочен план

488

Анонимен

преди 3 години

Аз се гордея с българския народ и с протестите срещу мафията...Срамувам се, че не мога да участвам,тъй като работодателя ми е гербераст...

487

Анонимен

преди 3 години

Ура ура ура Правителството даде оствка !Българи юнаци Българи юнаци !Стига с протеста а сега малко да поработим !Ко речи ? Оставка оставка оставка !Тоя виц казва всичко за субсидирания "протест" на Прецедента !

486

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 536 Прав си , но няма време за такива изпълнения.Комунистите напъват яко за властта. Гладни са.

485

Те такива

преди 3 години

До Анонимен 491Майки с увреждания имаме...........