65

Сат Н

преди 3 години

Маски се носят масово, дори по спирките на открито някои шматки стоят с маски.

64

Герберал Паникьорски

преди 3 години

Днес е неделя и коронката почива. Въпреки че е коварна и безсмъртна, коронката може да се уморява...а това може да доведе до напредък в разработването на ваксина! Гениално!

63

Читател

преди 3 години

Добре де, във заглавието пише, че 146 нови болни, посел във текста, пише, че 146 са новозаразени, като не се уточнява дали са болни. Кое е вярното?

62

Анонимен

преди 3 години

Мерките изобщо не се спазват преди 2 дена се върнах от чужбина и мислех,че ние българите сме повече от хървати,румънци или сърби,но уви.По моловете маските се носят на врат или брадичка по магазини даже изобщо не се носят и като влезеш с маска някаде ти се "смеят"

61

Анонимен

преди 3 години

Много са заразените в последните два месеца. Правителството на мутрите очевидно е некадърно и не може да се справи.

60

Анонимен

преди 3 години

146 случай като за събота е много.

59

Анонимен

преди 3 години

И герберската пропаганда за сплашване на населението и протестиращите срещу хунтата е много активна !

58

Handel

преди 3 години

До Анонимен 55:Ами "заразени" вече не плаши хората, тъй като малко по-малко започнаха да разбират какво се има предвид, така че направо "заболели" вече ще ги наричаме.

57

Хахаха

преди 3 години

До ЧебурашкаАбе човек, ти познаваш ли някой заразен, или бил болен от тоя Ковид?Цифри може да излиза и да цитира кой както си иска, ти на всеки ли ще вярваш?Тия от нощ, щаб,министри не ща да ги чувам и гледам, това е най- лъжливото и долно племе.ВЕрвай си на който щеш, не втълпявай на нормално мислещите хора да вЕрват на ***.Всеки ако си спазва хигиена, шанса е минимален , ако не ще негов проблем.

56

bocko

преди 3 години

сега следним короната, след месец статистиката на падащите от балкони и самоубииствата. Този свят е пренаселен и трябва да се разреди малко.

55

Анонимен

преди 3 години

Очакваме ръст на самоубийтсвата,заради съкращенията!

54

Я па я..!

преди 3 години

Горе долу добре.

53

Анонимен

преди 3 години

Разбирам, че заразените са установени по малко през събота и неделя. Но защо починалите винаги са по малко? За да е коректна информацията трябва да уточняват ако починали през уикендите се дописват като починали в работен ден-понеделник например.

52

Анонимен

преди 3 години

А стига бе!!! Толкова много ли са скочили болните за едно денонощие???Я пак си помислете? Сто четиридесет и шест души с кашлица, температура, болно гърло и т.н., или 156 теста са се оказали положителни?

51

Анонимен

преди 3 години

До 54 Анон Да, но в Китай производството нараства и до края на годината те ще се въстановят. защото при тях има ред, а не анархия

50

Анон

преди 3 години

Дори и да стане 1удо и да свърши тази пандемия - то резултата ще е следния:Масова безработица и повече упрели от самоубийства, поради загуба на доход !!!Вие още си носете "розовите очила" и си дръжте главата под пясъка, слушайки какво ви казват по телевизора, който ви програмира мисленето !!!

49

ШМАТКА

преди 3 години

Крадливи и алчни мааафиоти,докога ще ни занимавате с тази измамна ''пандемия'',която обслужва интересите на световния капитализъм?

48

Анонимен

преди 3 години

до 46 Анонимен ти пречиш на останалите хора. Бръмчиш като разярена муха

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вчера в Берлин над един милион и двеста хиляди немци излязоха на протест срещу измамата Коронавирус"Бойко и в берлин ли управлява? Нали уж цялата измам беше за да може бойко да печели парик като затвори всички кръчми.

46

Jon

преди 3 години

3,6% от тестваните имат вирус. Повечето от болните са с домашно лечение. А мерки няма. Като имаше мерки % заразени беше по голям!