133

1

преди 3 години

До Анонимен-138,а ти заради парите на тиквата ли пишеш ,такива глупости,за майките.

132

1

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛ,сигурно искат,и техните чекмеджета да са пълни,с евро и кюлчета.

131

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Трудно е да се намерят по-нагли хора от тези "майки".Те получиха от това правителство (каквото и да е то) повече от всички други,взети заедно. Алчни, нагли и продажни.Предизвикват ми спазми в стомаха.

130

Анонимен

преди 3 години

Хаха, а Мая Манолова се подиграваше през 2013г с протестиращите и наричаше протестите нова форма на временна трудова заетост.

129

Анонимен

преди 3 години

Трябва да им отнемат децата, използват ги за изнудване, разнасят ги като чучела, не им пука за децата.

128

Тъпите маноловски

преди 3 години

кифли,на които е осигурени много повече,отколкото на нормалните хора.изпълняват поръчката на отровната Мая за нарушат чл.32 от Конституцията,който гласи,челичният живот на гражданина е неприкосновен.Ето го нонсенсът:в Банкя те могатда протестират срещу гражданина Борисов, а не срещу министър-председателяБорисов,срещу когото трябва да протестират пред МС.Отвратителната злоба напровалената Мая ги кара да вършат беззакония.Боже пази България от чудовищакато Мая и вярното и котило ***.

127

До руснак

преди 3 години

Най зле ще е да им се родят и.иоти като теб. Това,че имат болни деца не ги прави нищо повече от другите, просто здравите ще трябва да работят повече, за да ги издържат. Ама те искали да използват, че имат болни деца, за да живеят охолно.

126

Анонимен

преди 3 години

Чисто нов бус,спонсориран от безработната Манолова,която разведе мъж преди няколко години. Верно ли? Колко долен и продажен трябва да си,за да искаш да извлечеш полит. дивиденти на гърба на болни деца?Очаквам включване и на Фигуранта,за да е пълен цирка. А т. нар. майки дори няма да коментирам. Някои хора са наказани предварително,те обаче не се усещат и продължават да копаят дъното,за да изкарат пари от болните си деца. А Баце само чака тия дни някой да го помоли за някой лев,на никой не отказ

125

Анонимен

преди 3 години

И как ще решат проблемите на болните си деца тия като ги разкарват напред-назад като зрели круши и то във времето на пандемия. Истинско падение!

124

Анонимен

преди 3 години

Дами и господа всичко е заради това,че прокуратурата започва проверки по ключови предприятия от приватизацията и това кара червените олигарси да се тресат от страх и активират всякакви схеми. Представете си докъде са стигнали да използват някакви ***,които влачат болни деца по нощите за парите на Черепа.

123

Анонимен

преди 3 години

Платени клакьори на Маяма, ако имат искания да се организират да си ги кажат,а не да влачат болни деца по нощите. То се вижда колко им пука за тия деца,използват ги само,за да заработят паричките на Божков. Искали и оставка на Гешев,това пък за какво,нали уж соц. искания-така само лъсва спонсора им още повече.

122

Анонимен

преди 3 години

къде се покри лоената топка?!? крие се като миризливец в дупка и обикаля страната по тъмно и по тайни маршрути. Явно го е страх от народната любов. Всеки ден ще е така до оставката! Съд и затвор за организирана престъпна групировка ГЕРБ!!!

121

Аз

преди 3 години

До 151За полицията дали мислят не е важно. В 03.00 часа висят на вън, а болните им деца кой ги гледа? Щом са толкова загрижен майки, да си стоят при децата. Май ще се окаже прав В. Симеонов с изказването си, за тях, колкото и грубо да беше.

120

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се къса на есен , добре узряла , цепи се и се вади семето и !

119

Боко шафиорът наТато

преди 3 години

Отдавна не бях влизал в този сайт, но виждам, че е налазен от няколко гербави трола, които заработват яко стотинки. Работете ***, защото банкянският селянин скоро ще падне от власт и няма да имате препитание. И един съвет, съберете някой лев настрани, защото може да ви потрябват пари за адвокати.

118

пияница мистик

преди 3 години

Тази искала да дойдат морални хора. Ами де са ***, пачангa? Кажи, че и ние да гласуваме за тях. Коя им е партията?

117

В друг сайт,

преди 3 години

в 3.00 ч. имаше информация, че още са при ректората и снимки на полицаите, които ги задържат.Тези жени не се ли досещат, че и полицаите са хора и се мъчат там на крак цяла нощ заради нечии капризи.Не им ли идва наум колко струват на данъкоплатците режисираните изпълнения на шпицкомандата на Нинова, съставена от такива майки?Ще се помисли за осигуряването на хората с тежки инвалидности, след като те навършат 30 г. Човешко е да се направи това. Но с нахалство и крякане не става, а с нашия труд.

116

rusnak

преди 3 години

БРАВО МОМИЧЕТА, не обръщайте внимание на коментиращитебоклуци, дано им се родят болни деца!!!!!!

115

Анонимен

преди 3 години

Само липсват циркова шатра да показват децата срещу пари.Доста вулгарен протест, като се има предвид,че вече удовлетвориха всички техни искания.

114

Анонимен

преди 3 години

ИДИЛки