16

Грета

преди 3 години

от вредни емисии на манипулирани дизели са измрели

15

Богомил

преди 3 години

До така еСамо ние българите не сме алчни.Това ли твърдиш?Алчни са проклетите американци. И откъде дойдоха тези алчни американци?Не бяха ли те европейци,сред които сме и ние българите.Ами процесите в България, това което не харесваме, не са ли продиктувани от алчността на българите.Ами убиството на Авел от Каин не се ли корени в крайна сметка от алчността?Не е ли общочовешки сремежът да се живее по-лесно за сметка на останалите хора или държави? Нима руснаците са идеалисти и не взимат чуждото?

14

така е

преди 3 години

До Анонимен 14Само дето за едната алчност нямат милост ни към свои,ни към чужди!А на такива никакво доверие!

13

Анонимен

преди 3 години

Тази държава, "създадена преди 200 г", от 100 г доминира в света в икономическо и научно-техническо отношение и дори държави с по 3000 г история се равняват по нея.Така че - да, добре е да вярваме на учените й, защото са най-добрите в света.

12

SVETA

преди 3 години

До ВладиОСОБЕНО ТЪПИТЕ АМЕРИКАНСКИ УЧЕНИ КОИТО ИСКАТ ДА ИЗПЪКНАТ

11

SVETA

преди 3 години

ДА ВЯРВАМЕ НА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ 200 ГОДИНИ С ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО НЯКОЛКО ПЪТИ Е ФАЛИРАЛ,ТЕ И НА ЛУНАТА БЯХА КАЦАЛИ. КОЙТО Е НЕУК И ГЛУПАВ ДА ИМ ВЯРВА,ЗАЩОТО АКО НЕ СТЕ С АМЕРИКА ЩЕ ВИ НАЛОЖАТ ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ ГЛОБИ

10

Щерю

преди 3 години

Само Дебелян Пеевски от мамутите оцелял...

9

DAWEDA

преди 3 години

На множество места по света след изледвания са намерени следи от нанодиаманти и платина които могат да се образуват само от много голяма температура, такава която е възможна само от сблъсък на космическо тяло. Педи година от НАСА след сканиране на Гренландия са открити 2 кратера на метеорити датирани от поне 11 000 години...

8

DAWEDA

преди 3 години

Според някои теории преди 12 800 години по голямата част от Северна Америка и около половината (северната) част на Европа са били покрили с ледници. Смята се че няколко метеорита паднали на ледниците са причинили огромни наводнения и покачване на нивото на световния океан, заради което земни площи с размерите на днешен Китай и Европа са потънали под вода. Смянта се, че древни цивилизации които са били основно разположени по крайбрежията за изчезнали заради тези наводнения.

7

Въпрос

преди 3 години

А замръзналите мамути вкоченени намерени в сибир непокътнати о те ли от вулканичното озригване са дали фира? :)))

6

Дино

преди 3 години

Мамутите изчезнаха, сега да видим как да изчезнат мутрите :)

5

Шопо

преди 3 години

Глупости! Изчезнаха заради КОВИД19...

4

Влади

преди 3 години

Мъдро, много мъдро! Сняг, лед и изчезват големите животинки. Обаче, последните мамути са живели на остров Врангел допреди 3500 години, а на този остров си е доста студеничко - намира се в Северния ледовиит океан. Нещо скъца в тази теория. Сега всеки се пише учен, всеки публикува глупости, ама има и много неграмотни балъци, дето вярват.

3

МАМУТ

преди 3 години

Те за мамутите не са сигурни преди13000 год, кво остава нза донозаврите преди 50 млн години.

2

Анонимен

преди 3 години

Изчезнали са сигурно от една първобитнa корона.

1

Анонимен

преди 3 години

Ех едно време какви Мамути имаше....