11

пияница мистик

преди 3 години

Така и не научихте, че е Шарлийз...

10

123

преди 3 години

При този избор от почитатели и среда, която има, не я разбирам да е сама. Айде нека не се омъжва, да си има приятел, не е лошо. В смисъл на обикновена жена на 40-50 й е трудно, почти невъзможно да намери мъж за сериозна връзка, но за нея това не би било никакъв проблем, само да пожелае...Не я разбирам, но нейна си работа. Да е жива и здрава и все така много красива.

9

Анонимен

преди 3 години

Шон Пен избегА навреме!А в миналото удари един убав кютек на Мадона, но не е фанало декиш.Затва сега бега бързо от откачалки!

8

пенсионер

преди 3 години

парите ще стоят в семейството - детето травестит, ще се залюби с другото й дете. всъщност, никое от тези деца не е нейно - осиновени са, така се затрива бялата раса, плана е в действие и пълна сила, по-същият начин, както Хайди Клум има 3 много чърни деца!

7

ДДТ

преди 3 години

За да си престижен в Холивуд трябва да имаш едно детенце с особена сексуалност и това да бъде широко разгласено. Къде са Те,къде сме ние...Но скоро след Св.Валентин и Хелоуин ще се научим и на това.

6

Анонимен

преди 3 години

Не се учудвайте, когато един ден Чарлийз Терон се омъжи за дъщеря си травeстит.

5

Анонимен

преди 3 години

Не е кисело гроздето, изгнило е на чепката, и доста други лисици са си оставили зъбките по него. Зъбките ли, семето ли, не искам да задълбавам. Тя каката преди една-две години беше писала интервюта колко странно е, че не може да закачи и една мъжка лисца, явно вече се е примирила и предала.

4

???????????

преди 3 години

Лисицата като не могла да стигне гроздето, казала, че е кисело........ Хахаха

3

Анонимен

преди 3 години

Наш тиквун също е сам, но е нещастен и уплашен.

2

:)

преди 3 години

Като млада беше готина пТичка, ама одръте!

1

Goodbye horses

преди 3 години

Успешна самотна майка. Най-голямото е транссексуално, живот и здраве, и другите ще бъдат перфектни съвремени човеци.