Снимка: БГНЕС

Чарлийз Терон говори по темата за отношенията с мъжете и призна, че се чувства добре да отглежда децата си сама.

Звездата от филма "Атомна блондинка" сподели, че преди няколко дни най-малката й дъщеря Августа по време на небрежен разговор й предложила да й намери гадже, съобщава „Дейли мейл“. На това Терон отвърнала, че е щастлива без мъж. Според актрисата дъщеря й била изненадана от отговора, тъй като не допускала такова развитие.

В средата на 90-те Терон имаше връзка с актьора Крейг Бирко, след което се срещаше с музиканта Стивън Дженкинс. Най-дългата връзка на Чарлийз е била със Стюарт Таунсенд, след което тя решила да осинови момче на име Джаксън, припомня БГНЕС.

Актрисата разкри миналата година, че най-голямото й дете е транссексуално момиче. Чарлийз беше сгодена за Шон Пен, но се раздели с него през 2015 година. През същата година тя осинови Августа.

Коментари Напиши коментар

12

пияница мистик

преди 1 седмица

Така и не научихте, че е Шарлийз...

11

123

преди 1 седмица

При този избор от почитатели и среда, която има, не я разбирам да е сама. Айде нека не се омъжва, да си има приятел, не е лошо. В смисъл на обикновена жена на 40-50 й е трудно, почти невъзможно да намери мъж за сериозна връзка, но за нея това не би било никакъв проблем, само да пожелае...Не я разбирам, но нейна си работа. Да е жива и здрава и все така много красива.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Шон Пен избегА навреме!
А в миналото удари един убав кютек на Мадона, но не е фанало декиш.
Затва сега бега бързо от откачалки!