42

Те това са истински

преди 3 години

МЪЖАГИ - Валерката Симеонов и Пепи Кърджилов. Голяма смелост се изисква да МАЛТРЕТИРАШ БАБИЧКИ по границата и на жълтите павета!.....

41

Не знам коя е

преди 3 години

жената, от Поибрене ли е или от Долно ***, но защо коментирате нея, коментирайте хулиганската проява на *** РАСА Кърджилов!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Кърлежа премина около 15-20метра за да лисне течноста върху бабата. Тя даваше интервю за няколко репортера далеч от палатки и наглеци. И не бе с лице към него. Значи тя няма право да говори! Демокрация? Ще те блъскат, заливат и обиждат защото не изпълняваш техните желания? "Майките" натискаха кордона от полицай пред тях с буса в който бяха. Но полицията била упражнила насилие върху тях??!! Добре, че има видео. И тези ще ми решават живота? Пройдохи! Видяхте кадрите от Израел?

39

Г.Т.

преди 3 години

До Пижо 7Явно Пенда отдавна не ти е пускала и си правъш нямакви стъкмистики между мастурбирането ...Со здраве!

38

Митко дето ще оправи

преди 3 години

Нашия президент е много оправен как бързо оправи жена си с две заплати. Ама тя заслужава три нали участва в преговорите за ремонта на двигателите инабута Бг с три пъти по скъпа цена и оправен вместо да съдят него съдят този дето спести пари

37

НИКАКВИ ОСТАВКИ

преди 3 години

ТИЯ МЕТЕЖНИЦИ СА КАТО ФАШИСТКИТЕ ОТРЯДИ- НЕ ТЪРПЯТ РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ, ДОБРЕ ВИЖТЕ ЛИЦЕТО НА ПРОТЕСТА- ЗНАЧИ МАФИЯТА ВЪН, А С МЕТОДИТЕ НА МАФИЯТА- ПРЕСЛЕДВАТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЯХ ....ТОВА Е НЯКАКВА МАСОВА ЧЕРВЕНА ШИЗОФРЕНИЯ...КАКВО НИ ЧАКА АКО ГЕРБ ПОДАДЕ ОСТАВКА, НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА- ЩЕ НИ ЗАКАЧАТ НАДПИС ГЕРБЕРУХИ И ЩЕ НИ БЕСЯТ ПО КРАСТОВИЩАТА ЛИ.....

36

Паисий

преди 3 години

Лицето на протеста Кърджилов не е за Орлов мост а за Карлуково!А тези искат да ни управляват!

35

Скитник

преди 3 години

Група неграмотни , платени предатели, искат със беззаконие, да корегират закона!? Няма как да го разберат , това са хора без интелект, те така са родени! За тях спасение няма, те са като къс тоалетна хартия, използвани и захвърлени!

34

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепям нито бабата, нито Кърджилов!Истината е някъде по средата

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22,не извъртай нещата, има видео и там се вижда нещо по-друго май. Бастуна бил като чук, казваш. Не беше ли като боздуган, а? ***, каквото търсехте това получихте от бабата. Не само тя ви е бясна. Имаш ли представа колко попържни сте отнесли от софиянци вече? Не ви ли сърбят задниците?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23,Плисването на каквото и да било към един възрастен човек показва, че плискащият е най-малкото невъзпитан и нагъл. Май не се усещате, че не сте център на света и всичко ви е позволено, а? Ще си получите и майните и шамарите от софиянци съвсем скоро, ако продължавате така.

31

Анонимен

преди 3 години

Нейчо БорисовНаучи се да пишеш без грешки и си подреди невчесаните мисли и чак тогава давай оценки, илитерат.

30

1

преди 3 години

До хахахаМи един от вашите идоли водачи вчера каза по новините,че не е била баба ,а жена на възраст четиредесет и няколко години. Вземете да си уеднаквите версиите,че почвате да се излагате. Добре че го има записано. Иначе сега какви лъжи щяхте да говорите не ми се мисли

29

Кеф

преди 3 години

Тоя Иванчев значи, го обезчести публично, с бастуна си, една баба....

28

Анонимен

преди 3 години

А вие като спирате метрото това не е провокация а. Това е нещо нормално за вас. Така разсъждават и престъпниците. Те само взимат неща които не трябват на другите. Не правят нищо лошо.

27

Хахаха

преди 3 години

И тая бабичка като всички гербери, щом и припари на гъзеца, НЕ СЪМ АЗ.Офца.

26

Анонимен

преди 3 години

До 24И ти кво,*** се при вида на бабата със страшния баcтун. До утре вече не баcтун а пушка ще го изкарате,че е било.

25

1

преди 3 години

До Нейчо БорисовТолкова превъзхождат всички, че като им зададат въпрос, все едно виждам тримата *** умуващи какво да правят с голям камък!

24

констататор

преди 3 години

Смелите протестъри които безстрашно се борят срещу "хунтата" се уплашиха от една баба с бaстун.Днес цял ден чета какъв страшен провокатор била тази баба с бастуна.

23

Анонимен

преди 3 години

И между другото, това не беше класическо тънко бабешко бастунче-ченгел, а доста голяма тояга с Т-образен край, оформен като чук.