69

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 е нов грипен вирус, смъртността е много по ниска от обикновен грип, кара се много леко почти без симптоми, но е по-заразен от обикновения грип.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79 Кой медицински източник твърди това? Посочи го или е ясно,че лъжеш.

67

Анонимен

преди 3 години

Не е починал от корона вирус, досега в целия свят няма нито един медицински доказан случай на починал от корона вирус.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77 Буквар!

65

Анонимен

преди 3 години

Ако вярвам на коментарите, на 19-годишният му е нямало нищо, но в моментя в който е повярвал на измислиците за несъществуващия кови19 и е бил покосен от съпътстващо заболяване

64

Анонимен

преди 3 години

До до 64 от славянин Ако получиш инсулт, как ще се лекуваш сам? Ами ако имаш диабет? Ами ако ти блъсне кола? Изобщо ти нормален ли си започвам да се съмнявам. Не можеш да контролирфаш целия живот. Това говори за психично отклонение.

63

до 64 от славянин

преди 3 години

Ако нещо ти е болно не е необходимо да се отстранява, остро възпален апендикс ще ти обясня как се лекува - прави се основна промивка на дебелото черво с топла вода последвано с няколко дни глад или хранене само с плодове, няма нужда де се отстранява, ако не си взел мерки навреме, а си чакал да се спука и си си докарал и перотонит, тогава това си е твоя грешка, аз такива не правя, а относно счупен крайник, да, тогава трябва да се ходи на ортопед, само че крайник не се чупи всеки ден!

62

Оффффф!

преди 3 години

Онзи ден едно 15-годишно се удави на плажа.УЖАС!ДА ЗАБРАНИМ ПЛАЖУВАНЕТО!

61

До 71

преди 3 години

Вълкът козината си мени, но нрава не.

60

FU

преди 3 години

Тук има един коментиращ, който терапевтира чувството си за базова несигурност с опити да държи контрола върху коментарите и вниманието на публиката. Ако не за друго, това поне служи за собствения му баланс. След малко ще стане ясно колко индивида са се разпознали в моето описание....

59

Анонимен

преди 3 години

ВИАС е УАСГ от 1995-та година! Смятай "журналистката" с колко години е изостанала !

58

Анонимен

преди 3 години

Доц.Чорбанов категорично заяви,че здрав човек не може да умре от коронавирус. Нищо,че доц. Чорбанов не е лекар,а биолог. Иначе просто това,което казва, се харесва на безгрижните.

57

Аман!

преди 3 години

Тука разни задръстеняци явно нямат идея как да се забавляват.Да си смучели наргиле вкъщи!Те не го правят заради смученето, а заради емоцията в компанията. Те и вкъщи могат да се съберат целия клас да си смучат наргиле. Така рискът по-малък ли е? Хората не ходят на концерт само заради музиката. Нея могат да си я слушат и на телефона. Ходят заради тръпката да изживеят нещо с много хора, да намерят други със същата житейска нагласа.Аман ви от изолацията!

56

Анонимен

преди 3 години

Наргиле бар!!!!! Нищо повече няма да кажа....

55

Анонимен

преди 3 години

До Оффффф! Ама ти всичко можеш да напишеш. И от грип умират хора, но коронавирусът е по-опасен от грипа, с по-висока смъртност при много по-малко заразени.

54

до Ивана от славянин

преди 3 години

Иванке, колкото и да завиждате на младите, че обичат да живеят и искат да живеят, това няма да ви върне безвъзвратно изгубената младост, вие и затова им завиждате! Аз съм почти на 48, но съм на страната на младите! И злорадствате когато някой млад пострада, защото си ''позволил'' да живее! Ами позволи ли и ти, ама явно не можеш и за това завиждаш!

53

Уффффф

преди 3 години

Тук един обяснява, че не ходел на лекар, защото знаел сам как да се пази и подобни дрънканици.Ми щом можеш и апендикса да си отстраниш, недей да ходиш. Ако пък недай, Боже, нещо счупиш крайник и можеш сам да си го оправиш, супер. Ама най-много искам да знам как можеш да се предпазиш.

52

Оффффф!

преди 3 години

Един от хиляди.Хиляди младежи карат вируса безсимптомно, но един да се разболее тежко, а недай боже и да умре, вече е пример за назидание. Миналата година умря иначе здраво момче от летен грип. Онзи, еднодневния, с дрисъка.Направи миокардит и умря. Не сте чули, нали? Никой журналист не писа за него, защото стават такива работи.Този случай обаче стана национално достояние, защото ковидът е модерен.

51

младежът

преди 3 години

Съгласен съм с мнението че конвенционалната медицина не предлага лечение а временно заглушаване на симптомите с цел печалба. 7 години лечение с хапчета безуспешно. 2-3 месеца без преработени храни, захари или млечни и съм като нов човек

50

Анонимен

преди 3 години

Пушили наргиле? То самите балове бяха безумие да се провеждат, а те ходили и на дискотечка да пушат наргилета. Понеже при нас мерките са само на хартия без следене на реалното изпълнение е време от ово да се затварят всякакви заведения и развъдници на зарази. Който иска наргиле да си смуче вкъщи