48

РаздайтеИмБлизалки

преди 3 години

Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!

47

Анонимен

преди 3 години

Нека излязат достатъчно хора, тогава ще видим еничарите и българоубийци от полицията какво ще правите.

46

Анонимен

преди 3 години

Бутайте в ареста вече всеки нарушил реда. Вече правят терор върху населението и туристите. Няма какво да ги бавите.

45

Няма

преди 3 години

Твое,няма мое,ТЕЦа е Берое!И тези се писаха протестери!Я да одите да копате,че глад!

44

Иво

преди 3 години

Егати протеста, шепа пияници и дроги си пекат наденици на Орлов мост и опикават всичко наоколо ...и Тея ще ми претендират за ново начало, смях

43

Анонимен

преди 3 години

трябваше да ги оставят да блокират магистралата! поне можеха да изкарат по някой лев от турските тираджии и да подкрепят свойта партия любима!

42

Майор

преди 3 години

До АнонименТи да не си му светил на тези 2-3 убийства ? Червената пропаганда все е такава - някой чул друг разбрал, трети нещо някъде казал.

41

Корнела и камарила

преди 3 години

е трябвало да се върнат от Бузлуджа,затова тя и фигурантът са наредили на докторантите(не,бе,думата бе деграданти)да не правят блокада.

40

Анонимен

преди 3 години

аре бе , няма ли кой да разкара тея безделници от пътищата най-после ?за какво плащаме на полицията ?Как може 1000 смахнати да пречат на 6 млн да жоивеят нормално ?

39

Анонимен

преди 3 години

Явно пазят магистралата за да може кака Бойка-страхливата да се придвижи. Тя се скри с джипката някъде в източна България. Страх я е да припари до София.

38

Анонимен

преди 3 години

Милицията брани мутрите.

37

Чебурашка

преди 3 години

Тези, които защитават самоотвержено опита за преврат на Радев да попитат червената депутатка Весела Лечева какво и е мнението за спонсора на преврата Васил Божков.

36

Анонимен

преди 3 години

При Орешарски хората протестираха осем месеца.Сега не е минал още първия.Така,че дро ги ра ни те и заблудени червени бо к луци да сметнат след осем месеца коя година ще сме .И дали,тогава няма редовни избори.

35

Тонката

преди 3 години

И 290 съм вдигал със предишната RS6:):):):)Има вдна отсечка някъде преди отклонението за Ямбол:?:):)

34

Бай Курти

преди 3 години

Нарушените лум *** ни се продават за 50 лева ,а не правят сметка ,че ще им излязат през г***за ,ако ***, Галева или другаря льотчик дойдат на власт.

33

Анонимен

преди 3 години

е как не случихме на истински президент?! все едни мижитурки ни се падат! а другите какви имат, милеят за родината си и искат тя да е първа в света! като путин, ким, ердоган, тръмп...! а наш плюнчо си е чист партиен функционер, прави всичко , което нинова му каже, иска да свали законното правителство, за да спаси корумпираните си съветници! иска да сложи на власт най компрометираната партия! предизвиква хората да протестират без значение пандемията и опасността от вирусна инфекция! метежник!

32

Тонката

преди 3 години

Понеделника се прибирам от Морето с 250:):):)Марш от магистралата бе съсели:):):)

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29то и тефтерчето на вальо топлото с имената на червените корумпета беше автентично, ама на никой от тях не му се потърси отговорност! орешарски наричаше протестите "седянки"! и нищо изкара си целия мандат с прословутата "социалистическа" арогантност и безпардонност!

30

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Стамболов е турчин и заради.... Това е една стара руска хибридна лъжа, чийто първоизточник е руският генерал Паренсов, който не се колебае да излъже в мемоарите си, че майката на Стефан Стамболов е туркиня. Вече повече от 100 години русофилите национални предатели обичат да я повтарят за са омернят паметта на човека без, който нямаше да има България а само Задунайска губерния!

29

Човек, който помни

преди 3 години

Тия протестиращи са ми много смешни. Явно не помнят времето на Орешарски, тогава имаше 100 хиляди души на орлов мост и той пак не подаде оставка, а изкара още 8 месеца. Така че най-добре да запретват ръкави и да се хванат да работят като всеки гражданин, защото до следващите редовни избори така или иначе има година, оставка по никакъв начин няма да се случи..